June 22, 2021

He ovat palanneet! Guns n ‘Roses paljastaa vuoden 2021 kiertueensa – Rock & Pop

Kiinnittää huomiota ampujia! ennakkomyynti alkoi Gus n ‘Roses -kiertueelle 2021 Yhdysvalloissa. Ensimmäinen musiikkipäivä on 31. heinäkuuta Hersheypark-stadionilla Hersen kaupungissa Pennsylvaniassa. Hyvä uutinen faneille, kun heidän on pitänyt Peruuta kiertue viime vuonna koronaviruspandemian vuoksi.

Guns n Roses, jota johtaa historiallinen Kauttaviiva Y Axl Rose he palaavat näyttämölle mukana Mammoth WVH: n debyytiltä, ​​yhtye kirjoittanut Wolfgang Van Halen, basisti ja legendaarisen kitaristin Eddie Van Halenin poika.

Ilmoitettujen kiertuepäivämäärien lisäksi Guns n ‘Roses on läsnä myös BottleRock Napa 2021 -tapahtumassa, skenaarioiden jakaminen Stevie Nicks de Fletwood Mac ja Foo Fighters. Kolmipäiväinen tapahtuma, joka myytiin loppuun ilmoituksen päivänä, pidetään 3. – 5. Syyskuuta Napa Valleyssa Kaliforniassa.

Kiertue laajenee vuoden 2021 aikana Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, ja siellä on yhteensä 8 esitystä jaetaan molemmissa maissa 6. – 24. marraskuuta. Myös bändin verkkosivuilla ilmoitetaan Eurooppa-kiertueen päivämäärät vuonna 2022.

Guns n ‘Roses a la chilena

Muistatko viimeksi, kun he tulivat Chileen? Ilmoitettuaan olevansa päälinja Lollapalooza Santiagon peruutetussa vuoden 2020 painoksessa, viimeisen kerran Guns n ‘Roses oli Chilessä Se oli 2017 Santiagon rockfestivaaleilla vuonna 2016 hänen kiertueensa kanssa. Mutta eniten muistettu ja kiistanalainen oli vuonna 1992, missä laulaja Axl Rose oli juopuneena saapunut stadionille myöhään, jolloin ihmiset odottivat odottavasti.

Muistojen rungosta! Jätämme videon tuosta rock and rollin arvoisesta ikonisesta ilta, historiallisesta Guns n ‘Rosesista Chilessä 1992.

Tulevana 4. kesäkuuta Yhdysvaltain kiertueen yleisliput tulevat myyntiin, ja niitä voi ostaa sen verkkosivuilta.hänen uusin bloginsa