June 22, 2021

Katsaus “Skandaalin anatomiaan”, kirjoittanut Sarah Vaughan

Kirja, riippuvuutta aiheuttava ja huolellinen, on jaettu lukuihin, joilla on oma nimi. Eli kummassakin niistä tarina etenee tietyn hahmon näkökulmasta. Siinä tapauksessa että Kate, ensimmäisessä persoonassa pääkertojana; muut luvut on kirjoitettu kolmannella henkilöllä. Tämä toiminta tapahtuu vuosien 2016 ja 2018 välisenä aikana, kun taas palautteet välittyvät oikealla tavalla vuoteen 1993, päähenkilöiden yliopistopäiviin Oxfordissa.

Kun lukeminen on alkanut, löydämme päähenkilöt. Sophien aviomies, James WhitehouseHän on rakastava isä, komea mies, karismaattinen ja menestyvä julkinen henkilö. Ja silti häntä syytetään kauheasta rikoksesta. Sophie Greenaway Hän on vakuuttunut syyttömyydestään ja haluaa epätoivoisesti suojella kallisarvoista perheään valheilta, jotka uhkaavat repiä hänet erilleen.

Kate Woodcroft on rikosasianajaja, joka on palkattu käsittelemään tapausta: kokenut ammattilainen, joka tietää, että asia voidaan voittaa vain hyvillä argumenteilla. Mutta Kate etsii totuutta aina. Hän on varma, että James on syyllinen, ja on päättänyt, että hänen on maksettava rikoksistaan. Kuka on oikeassa Jamesissa? Sophie vai Kate? Ohjaako he enemmän kuin henkilökohtainen vaikutelma ja kokemus? Etuoikeutetusta kasvatuksestaan ​​huolimatta Sophie on tietoinen siitä, että hänen kaunis elämänsä ei ole loukkaamaton. Hän on tiennyt sen siitä lähtien, kun hän ja James rakastuivat Oxfordissa, ja on nähnyt kuinka helposti ilo voi muuttua tragediaksi. Monet ihmiset eivät halua tietää, mitä miehen ja naisen välillä tapahtuu, kun he ovat yksin: sängyssä, halaamassa, hississä tai yksin Oxfordin yliopiston pihalla, jota valaisee kuu …

Toistaiseksi ehdotus, joka ei ole uusi, mutta joka kuten kaikki skandaalit, pakottaa meidät syömään sivut tekstin ketterällä rytmillä. Kirjan menestys on nähdä, kuinka totuus on hauras lelu, jota voidaan käyttää taitavasti väärin tuomariston edessä. Tätä varten kirjoittaja on valinnut erittäin hyvin lähestymistavan, jonka hän tarjoaa meille jokaiselle tarinan osalle. Kummankin naisen on kohdattava sama tilanne, mutta he tekevät sen eri motivaatioilla ja hyvin erilaisella aikaisemmalla kokemuksella. Lukija saa tarvittavat tiedot palapelin laatimiseksi. Lopuksi lennät luvun toisensa jälkeen ja olet kiinnostunut oikeudenmukaisuudesta.

Hahmot on rakennettu täydellisesti, varsinkin ne, vaikka Jamesin profiili on täysin tunnistettavissa. Raapiminen menneisyyteensi auttaa meitä ymmärtämään nykyhetken. Sophie on saavuttanut mitä halusi. Hänellä on hyvässä asemassa oleva aviomies sisäasiainministeriön alivaltiosihteerinä ja luotettavana sekä nykyisen pääministerin läheinen nuorten ystävä, Tom Southern. Pariskunnalla on kaksi pientä lasta, Finn Y Emily. Perhe asuu vakituisessa asunnossaan Pohjois-Kensingtonissa, ja he omistavat toisen talon Thurlsdonissa. Sophien nuorekas unelma on siis toteutunut. Paronin tyttärentytär, elitismi ja mukava elämä ovat aina seuranneet häntä, sovitettuina ennalta laadittuun käsikirjoitukseen. Sama on tapahtunut Jamesin kanssa, joka on koulutettu Etonissa ja myöhemmin Oxfordissa. Soutuurheilijana hän opiskelee saavuttaakseen sen, mikä on varattu hänen perheelleen; mutta hän käyttää myös mitä yliopiston elämä varaa hänen kaltaisilleen. Tarkoitan Libertines Clubia, joka tässä fiktio kuvaa meitä muinaisten tietotemppelien seinien takana.

Siksi kirja ei vain syvene päähenkilöihin, vaan myös seuraa heitä toissijaisilla hahmoilla ja täydellisesti kuvatuilla skenaarioilla. Kuvaus tunteiden karusellista, jonka nuori nainen Holly elää laskeutuessaan Oxfordiin stipendin ansiosta. Hän on kaikessa aloittelija, mutta halu opiskella englanninkielistä kirjallisuutta vie hänet nöyrästä Liverpoolin naapurustosta ja jättää jälkeensä isänsä, autokoulun opettajan. Kuvaus hänen jokapäiväisestä elämästään on hyvin elävä ja hänen häiriöt ilmestyvät edessämme raakuudella, joka pistää sieluamme. Tyttö, joka kokee elämän epäsuorasti tutor-kumppaninsa kautta.

Siksi tämä Skandaalin anatomiaSe on tarkka leikkaus halveksittavasta tosiasiasta siitä, kuinka ihmisiä, heidän elämäänsä ja tiettyjen rankaisematta jäävien tekojen karkeita seurauksia voidaan manipuloida vallasta. Kirjassa on yllätys tekstin keskellä, joka lisää tarinaan enemmän emotionaalista varausta, joten kun mainitsin, että kirja on riippuvuutta aiheuttava, voit vahvistaa sen. Kävelemme Old Baileyn oikeustalojen ja Lontoon keskustan läpi tuntemalla olevamme siellä ja haistamme itse Thamesin. Tarkastelemme lehdistön vahvuutta mediatapauksiin vaikuttamisessa, jota Internet-otsikoiden välitön välitys nopeuttaa. Ja olemme todistamassa kohtauksia, jotka kulkevat tahraton nurmikon vihreästä väristä joidenkin ihmisten sydämen tummemman puolen mustavalkoiseen.

Panen tarkoituksellisesti merkille Sophien hajoamisen, hänen luottamuksensa pettämisen ja hänen menneisyytensä, jonka hän piti täydellisenä. Minulle on jätetty huolellinen kuvaus kirjastosta, jossa Holly opiskelee, sekä yksityiskohdat joistakin karkeista ja ankarista kohtauksista, joita en paljasta, mutta joiden tekijä tietää kuinka veistää täydellisesti järkyttääkseen meitä. Kohdassa Kiitos Kirjoittaja mainitsee useita ihmisiä, jotka saavat minut ymmärtämään lähteet asiakirjoista, joiden mukaan hänen on pitänyt kaapata tämä valokuva niin uskollisesti, mukaan lukien kirjallisuuslisenssit. minä suosin Mutta, uskollinen Katen ystävä. Kuinka hyvä on saada sellaisia ​​ystäviä, kun olet yksin ja kaikki sitä vastaan. Haluan myös pohtia Sophien appia. minä suosin Olivia Lytton, nuori nainen, joka heijastaa täydellisesti monia Oliviaita, joiden täytyy päivittäin kärsiä pahoinpitelystä niiltä, ​​jotka uskovat, että heillä on oikeus kaikkeen ja ennen kaikkea.

Romaani tunteista, vaikeampaa kuin miltä näyttää, tuolla todellisuudessa ylittää kaunokirjallisuuden. Hyvä kuvaus ja hyvin rakennettu näkökulma lähestymistapaan jokaisessa kohtauksessa siten, että tarina tunkeutuu meihin viimeiseen sivuun asti. Kun suljet kirjan, hengität syvään ja sinulla on se miellyttävä tunne, jonka saat hyvän lukemisen jälkeen. Jälkeenpäin vilkaiset todellisuutta, jossa se on innoittamana, ja vapistat.

Videon tarkistus videosta Skandaalin anatomia päällä Lanark McKlaorin laivasto:

[amazon_link asins=’B076KTHGNT’ template=’ProductCarousel’ store=’fantasymundo-21′ marketplace=’ES’ link_id=’1fda5504-0bd2-11e8-abb4-c1e26eb265e9′]

Lisätietoja