June 22, 2021

Katso värikäs ja upea virallinen video korkeasta voimasta

Coldplay jatkaa uuden singlensä mainostamisella “Suurempi voima”, että vaikka se ei kuulosta millään tavalla kuin he tekivät 20 vuotta sitten, se on uusi ehdotus koko heidän musiikilliseen ohjelmistoonsa uransa aikana.

Muistetaan, että tälle ensiesitykselle Coldplay Hän teki kaikkea julisteiden asettamisesta eri kaupunkeihin, vihjeistä Internetistä ja jopa outoista koodeista tai äänistä virallisella verkkosivustollaan, mikä sai meidät ajattelemaan, että se oli laulu, jota emme koskaan unohda.

Coldplay: Katso värikäs ja upea virallinen video Higher Powerista

Niin se oli, Coldplay hän palasi suurella tavalla uudella kappaleella nimeltä “Suurempi voima” ja se on saatavilla kaikilla digitaalisilla alustoilla viime toukokuun 6. päivästä lähtien, mutta he eivät kuitenkaan olleet julkaisseet virallista videota.

Ennen, Coldplay kantaesitti tämän kappaleen yhdessä astronautin Thomas Pesquetin esittämän videon kanssa kansainväliseltä avaruusasemalta, jossa kuvissa näkyi hologrammeja ja naurua.

napsauttamalla heidän selityksensä