June 22, 2021

Madonnan kitaristi kertoo kuinka vaikeaa on soittaa poptähden rinnalla ja kuinka hän päätyi Pantera-riffiin


4. kesäkuuta 2021 14:35
Lähettänyt Redacción –

Pari vuotta sitten huomasimme sen Megadethin kitaristi Marty Friedman tuli melkein osaksi Madonnan bändiä, suuri poptähti, ja näyttää siltä, ​​että suuren diivan maku voimakkaisiin kitaroihin ei pysähtynyt siihen.

Tuoreessa haastattelussa Klassinen metalliesitys, olemme oppineet kitaristilta lisätietoja Madonna-yhtyeen työstä Monte Pittman, joka aloitti koulutuksen yli kaksi vuosikymmentä sitten.

Pittman, joka oli kitaristi Piikki, hän on selvä siitä, mikä on ollut vaikeinta työskennellessä tämän tason poptähden kanssa: “Aikataulut! Oli 12 tunnin päiviä, jopa 14 tunnin päiviä. Yksi asia, joka on eronnut hänen kanssaan työskentelemisestä, on se, että kyse ei ole siitä, mihin kosket, vaan mihin et kosketa. Saatat ajatella: “Okei, seison vain lavalla ja silputaan vain koko kappaleen”, mutta se ei välttämättä toimi. Joskus kyllä, mutta se ei toimi kaikilla tavoin kuin muissa bändeissä ”.

“Metallibändissä soitat kaikkea ja soitat niin paljon kuin pystyt”, jatkaa Pittman. “Mutta näin ei ole, tässä on annettava tilaa kaikille muille instrumenteille. Joten kun teet jotain, esimerkiksi soolo erottuu todella, koska ei ole mitään muuta ja tulee olemaan soolo ”.

Sitten tule sisään Pantera liikkeellä, yksityiskohta, josta popdiva piti: ”Se oli osa näyttelyä (ndr: esittele Pantera-riffi). Teimme sen ja harjoittelemme sitä edelleen jokaisen päivän ohjelmistoon, soitamme sitä aina äänitarkistuksessa. Toisinaan siellä on vartija, joka näyttää tältä: ”Mitä? Vai niin! ”Ja näet aina faneja, joilla on Dream Theatre -paitoja, en tiedä miksi, mutta voit nähdä nuo paidat. “

Suuri nero Dimebag Darrell, Panteran kitaristista tulee päähenkilö: ”Eräänä päivänä työskentelin hänen kanssaan kitaratunneilla, työskentelin hänen oikealla kädellään ja kerroin hänelle, mitä Dimebag oli kertonut minulle Prong-konsertissa. Kysyi minulta, koskettammeko “Cut-Rate” ja sanoin kyllä. Hän sanoi: “Teetkö sen osan, jossa F terävä ääni kuuluu ja se tekee tämän?” Olin hyvin vaikuttunut siitä, että hän tiesi koko kappaleen, että hän pystyi soittamaan sen sillä hetkellä, juuri siellä, se oli yksi nopeimmista asioista, joita hänen oli koskaan pitänyt soittaa. Hän sanoi: “Sinun on oltava tuon merkkijonon päällä, et voi antaa valintasi tulla irti narusta, sinun täytyy vain rentoutua.” Olin kuin: “Vau, hieno. Kuinka hienoja neuvoja ”. Monille ihmisille se on yksi niistä asioista, joita et todellakaan ajattele. Se on yksi salaisuuksista. Joten näytin hänelle sitä, ja seuraavana päivänä hän tuli sisään, nappasi pullon viiniä ja kaksi lasillista, istui ja laittoi kitaran päälle ja sanoi vain: “Katso tätä!” Ja olin kuin: “Voi luoja, toivon, että joku voisi nähdä tämän! Nyt minun on näytettävä sinulle Pantera-kappale! “

Tarina jatkuu yksityiskohtaisesti: ”Ja minä opetin häntä “Uusi taso”, koska sillä voi olla D-viritys, jotta hän voisi soittaa sitä yhdellä sormella. Kun olimme siinä vaiheessa ohjelmistossa, lopuksi valitsemamme kappale oli “Hung Up”. Meillä oli uusi musiikillinen johtaja, ja hänellä oli ajatus tehdä kappale, jossa hän soittaa kitaraa, koska se olisi melkein kuin polaarinen vastakohta alkuperäiselle. Joten kun soitimme kyseisen kappaleen lopussa, hän alkoi vain soittaa riffiä “A New Level”: lle, mutta muut bändit eivät tienneet kappaletta, he ajattelivat vain, että hän soitti, joten he vain seuraisivat häntä . Sitten se oli kuin: “Vau, se oli hauskaa, minun täytyi soittaa tänään vähän Panteraa Madonnan kanssa! Kuka olisi uskonut, että näin tapahtuisi? ”Näisit matkanjohtajan tulevan papereilla ja joku tulee täyttämään jääkaapin vedellä, ja kaikki alkoivat esiintyä harjoittelun siinä osassa vain nähdäksesi sen! Ja se pysyi ohjelmistossa ”.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

käy tässä sivustossa