June 22, 2021

Mario Biondi esittelee musiikillisen cocktailin jäädäkseen kotiin

Jotkut tuntevat hänet esiintymisistään tunnetuimpien italialaisten ja eurooppalaisten popmuusikkojen rinnalla ja toiset hänen erehtymätön päähenkilö uuden jazzin ja sielun näyttämöllä vanhalta mantereelta, jopa Acid Jazz, ääni, jota pidimme, antoi hänelle mahdollisuuden löytää oma persoonallisuutensa: tarkoitamme Mario Biondia, erityisen matalan sävyn omaava laulaja, joka on syntynyt Cataniassa Sisiliassa, kuka haastattelimme hänen Parman olohuoneestaan ​​seurataksemme lukijoitavarsinkin tänä eristyksen aikana.

Tietysti on paljon faneja, jotka tuntevat Mario Biondin (49) hänen matala sävy selkeästi viitaten 70-luvun sielutähtiin, kuten Barry White, Isaac Hayes tai Teddy Pendergrass.

Ennen kuin pääsemme haastatteluun, sydämellinen 37 minuutin puhelu, on välttämätöntä selittää erilaisia ​​taiteellisia yksityiskohtia ja luonnonlahjakkuus de Mario Biondi.

Jos epäilet, mikä Biondia yhdistää mainittuihin, on hänen matala sävy, lahjakkuutta harjoittelunsa vuoksi luonnollinen pitkästä äänitorvesta, jonka avulla he voivat saavuttaa erityisesti äänen syvyys. Heille se ei ollut vaihtoehto eikä seksikäs poseeraus, se oli lahja: se on hänen tyylinsä.

Näissä tiloissa oli, että suurella uteliaisuudella merkitsimme hänen talonsa ja englannin täsmällisyydellä hän osallistui antamalla meille syvän hyvää huomenta.

Ilman lisäesittelyä, mutta antamalla musiikkiviitteitä ja joitain anekdootteja kuinka paljon osumaasi kuullaan “Rakkaus on temppeli” vasta muutama kuukausi sitten trendikkäitä paikkoja Mexico Cityssä, Kysyimme…

F: Mario, tiedämme, että aloitit 12-vuotiaana Sisilian kirkossa, että lauloit yhdessä isäsi Stefano Biondin kanssa, joka tunnettiin hyvin Italiassa 70-luvun lopulla, kuinka aloitit basso Mikä kuvaa sinua tänään ja mikä mielestämme on johtanut sinut maineeseen?

MB: Vai niin! Aloin vapauttaa ääntäni vuonna 99, olin noin 28-vuotias ja lauloin risteilyaluksilla pop-, italia-, jazz-, soul- ja muita kappaleita, ja kerran jouduin odottamaan huoneessa, jossa oli erittäin vahva ilmastointi ja II oli sanaton. Sanoin bändikavereilleni, että en voinut laulaa, vaikka yritin ja sain vain matalat nuotit (N. de la R.: tyhjästä, missä vaiheessa hän alkoi laulaa kuoroa Simply Redin “Holding Back the Years” …) . Muusikkojen mukaan oli hyvä, että hän lauloi sen niin matalalla, että he pitivät siitä paljon. Kaikki alkoi siitä, mihin henkilökohtainen lääkäri löysi selityksen: äänitorilleni ei ole loppua (hymyilee), mikä antaa minulle mahdollisuuden luonnollisesti omistaa tämä ääni, jota ei ole helppo löytää.

F: Jos laskemme, että elinajanodote on tänään 80 vuotta, olet yli puolet elämästäsi, miten Mario (hänen asiakirjastaan ​​Renno) tuli Mario Biondiksi?

MB: Kasvoin perheessä, jossa musiikki oli perustavaa laatua. Kuuntelimme italialaista, amerikkalaista, jazz-, blues- ja kaikkea muuta. Ihmiset kohtelivat minua erittäin hyvin, kun seurasin isääni hänen esiintymisissään Sisilian puistoissa ja ulkona, isäni oli suosittu laulaja. Se oli klo 19, kun yritin kokeilla onneani Catanian ulkopuolella ja aloin tuntea elämäni omistajaksi, saada itseluottamusta laulamalla pubeissa ja baareissa, tuolloin minulla oli vastaava 100 dollaria liiraa tasku, se oli hyvin alku. kovaa. Kävin Fred Bonguston, Pepino Di Caprin, Pino Danieleen konserteissa ja työskentelin jopa joidenkin kanssa. Alussa, näiden artistien nauttimisen lisäksi, minulla oli ensimmäinen miksaukseni Al Jarreaun, Doobie Brothersin, Steely Danin kanssa ja minuun kaikki vaikuttivat.

Mario Biondi viimeisen levyn äänityksen aikana.

F: Syntynyt italialaisena ja kehittänyt urasi Schema-etiketin taiteilijoiden kanssa ja erityisesti High Five Quintetin kanssa, jonka kanssa nauhoitit ensimmäisen levyn ja sitten työsi Incógniton Bluey Maunickin kanssa: voimme sanoa, että Acid Jazz on merkinnyt musiikkisi ura Samoin kuin 70-luvun Soulin, Bluesin ja R&B: n kappaleet?

MB: Tietysti ensimmäistä kertaa, kun kuulin Incognito-laulun, se oli kappale Colibrí, rakastin sen uraa, sen tanssittavaa leimaa ja uskomatonta laulua, se oli kuin Earth, Wind & Fire, mutta moderni, vaikeasti selitettävä. Ja kun löysin myöhemmin Bluey Maunickin (bändin johtaja) nauhoittamaan kappaleita vuoden 2013 Sun-albumilleni, se oli kuin tavata suuri veli, upea henkilö, jonka kanssa meillä on loistava musiikillinen suhde.

F: Ohjelmistossa ja yhdeksässä albumissasi on suuri musiikillinen monimuotoisuus. Kerro meille, mitä urallasi seuraa, milloin tämä pandemia päättyy ja jonka pitäisi pitää sinut eristyksissä kotona.

MB: Aivan, olemme täällä Parmassa, ja olen juuri viimeistellyt viimeisen albumini, jonka en voi odottaa paljoakaan (hän ​​varoittaa), mutta jota rakastavat musiikin ystävät, klassisen musiikin ystävät. Ne ovat kappaleita, joilla on eri bändejä. Henkilökohtaisesti haluan sekoittaa kappaleita ja tyylejä, tehdä fuusion kaikesta, se on cocktail Mario. Uusi albumi on sekoitus, jopa 70-luvun Disco, Soul, Brasilia, Jazz, kaikki yhdessä. Minulla on paljon odotuksia tältä albumilta, kuten aina, kun olen julkaissut yhden albumeistani joka kerta. Uskon, että viimeinen on aina paras, laitoin kaiken nauhoitukseen ja olen lopussa uupunut.

Mario Biondi.

F: Ja miten testaat kappaleitasi, miten valitset esittelyt ja miten pääset lopputuotteeseen, kappaleiden järjestykseen?

MB: (Hän hymyilee), joka on yksi hauskimmista osista. Haluan ottaa yhden autoni ja mennä tielle kuulemaan lopputuloksen, joten kaikki on muotoutumassa.

Laulaja ja lauluntekijä myönsi nöyryästi, että hänellä oli pieni kokoelma ajoneuvoja, joihin hän sisälsi kaksi Mercedes benz cabrio: a Pagodi SL500 vuodesta 73 ja a Hämähäkki 70-luvulta (dixit). ”Minulla on myös viisisataa vuoden ’71, sininen väri ja tupakan värinen verhoilu antoi laulaja Gigi D’Alessio, jonka kanssa minulle on vaikeaa polkimien hetkellä, mutta pidän siitä enemmän kuin Porsche, ne ovat minulle liian pieniä ”, laulaja kertoi.

En ole koskaan käynyt Meksikossa, minulla on jopa utelias tosiasia kaksi fania, jotka ovat äiti ja poika, jotka ovat meksikolaisia ​​ja ovat seuranneet minua jonkin aikaa ympäri maailmaa, Lontoo, Venäjä, ja kerran he antoivat minulle tequila kerma, loistava, täällä minulla on se, ihanteellinen pysyä kotona ja kuunnella hyvää luetteloa kappaleista, odottaen kaiken kuluvan ja syyskuussa voidakseni nauttia uuden albumin julkaisemisesta ja pian olla Meksikossa, jonka he kertoi minulle olevan ilmapiiri Kaunis“, Hän totesi.

Hyvästi hän jätti meidät luettelo suosikkikappaleistasi Ja ne, joista hän nauttii ajaessaan 70-hämähäkkiä omaksutun Parmansa mutkittelevilla teillä.

mennä