June 22, 2021

Maya-matka | Kansainvälinen

Jaa

Laulaja tunnustaa Instagramissa rakastavansa rock and roll -kuvaketta

“Kyllä, rakastin Elvistä kovasti, mutta en koskaan rakastunut häneen”, sanoi Nancy Sinatra viime maaliskuussa virallisella Instagram-tilillään julkaisemassaan viestissä ja tällä laulaja toisti, ettei koskaan ollut suhdetta, joka ylittäisi ystävyyden häntä. rock and roll -symboli.

8. kesäkuuta Nancy Sinatra juhlii 81 vuoden ikää tunnustetulla taiteellisella uralla, isänsä Frank Sinatran perinnöllä ja huhulla, että hän oli ollut Elvis Presleyn salainen rakkaus, vaikka molemmat kielsivät sen kaikissa haastatteluissa.

Kuva: Instagram @nancysinatra

Nancy muistaa Elvisin suurena ystävänä. Instagram-tilillään hän on jakanut laulajalle kuvia, joita hän seuraa kiintymysviesteillä.

“Olin kuin kaikki minun ikäiseni tytöt, hulluina rakastuneina! Kyllä, rakastin Elvistä kovasti, mutta en koskaan rakastunut häneen. Elvisin kuunteleminen tekee minut nyt yhtä surulliseksi kuin isäni kuunteleminen. Kaipaan teitä molempia niin paljon ”, Sinatra kirjoitti yhdessä virastaan.

“Rock and Rollin kuninkaan” ja Nancyn suhde alkoi vuonna 1960 Frank Sinatran järjestämän kokouksen ansiosta, mutta vahvistui vuonna 1968, kun molemmat näyttelivät elokuvassa Speedway.

Kuva: Instagram @nancysinatra

Vaikka he olivat vaaleanpunaisen lehdistön toivomia pariskuntia, molemmat kielsivät sentimentaalisen suhteen ja korostivat hyvää kohtelua keskenään. Nancy jopa huomasi, että flirttailu oli olemassa, mutta ystävällistä.

Myös, kun he nauhoittivat Speedway, Elvis oli jo naimisissa Priscillan kanssa, joka kirjassaan Elvis ja minä hänen aviomiehensä puhui hänen kanssaan selvittääkseen tilanteen ja kertoi hänelle, että Nancy oli vain ystävä ja lehdistö halusi vain ärsyttää häntä.

Tulkki Nämä saappaat on tarkoitettu kävelyyn juhlii Presleyn syntymäpäivää sosiaalisissa verkostoissa viesteillä, joissa hän vakuuttaa kaipaavansa häntä hullusti, mutta korostaen aina olevansa “rakas ystävä”.

Kuva: Instagram @nancysinatra

Nancy Sinatralla oli kaksi avioliittoa: yksi Tommy Sandsin kanssa, joka kesti viisi vuotta ja huipentui avioeroon, ja toinen Hugh Lambertin kanssa, joka alkoi vuonna 1970 ja päättyi miehen kuolemaan vuonna 1985.

Miksi et katsosi tänne