June 24, 2021

Meryl Streepin tytär kihlataan vuoden kuluttua avioerostaan¡Grace Gummer, Meryl Streep tytär, naimisiin! Hänen kumppaninsa, tuottaja ja muusikko Mark Ronson on ilmoittanut sitoutuneensa palkitun näyttelijän tyttäreen. Laulaja, seitsemän Grammy-palkinnon voittaja ja artistien, kuten Amy Winehouse, Lady Gaga, Miley Cyrus, Bruno Mars, Dua Lipa, tuottaja vahvisti hyvät uutiset podcastissaan Fader paljastui“Sain kihloihin viime viikonloppuna”, Ronson sanoi innoissaan. Muusikko Sähkö Hän totesi, että hän ja hänen morsiamensa jakoivat ensimmäisen suudelmansa kuunnellessaan australialaisen rock-yhtyeen Tame Impalan debyyttialbumia InnerSpeaker, hetkeä, jota hän vaalia ja innostaa musiikkiaan.

NÄYTÄ GALLERIAMark Ronsonista tulee osa tätä upeaa Hollywood-perhettä. Grace Gummer, jonka samankaltaisuus äitinsä kanssa on kiistaton, on yksi Oscar-voitetun näyttelijän tyttäristä kuuluisan kuvanveistäjän kanssa Don Gummer. Hänellä on kaksi sisarta, Mamie Y Louisa, 37-vuotiaat ja 29-vuotiaat, ja veli, Henry, 41, joka on muusikko ja näyttelijä, mutta on halunnut pysyä nimettömänä. Grace Gummerin vanhemmat olisivat innoissaan uutisista hänen kihlauksestaan ​​ja voisivat toivottaa Mark Ronsonin tervetulleeksi. “He näyttivät pitävän hänestä, mikä on hyvä merkki. Olisi ylivoimainen, että joku kaveri yrittäisi viehättää Meryl Streepiä ”, kommentoi Page Six -lehti viime maaliskuussa toteamalla, että pari oli seurannut” useita kuukausia ”jälkeenpäin. että heitä oli kuvattu yhdessä ensimmäistä kertaa syyskuussa 2020.

Huhut näiden kahden välisestä sitoutumisesta syntyivät viime toukokuussa, kun näimme Meryl Streepin tyttären käyttävän upeaa timanttisormusta vasemman käden sormella, joitain valokuvia, jotka julkaistiin Sivu kuusi, samalla kun nautit romanttisesta kävelystä Lontoossa.

NÄYTÄ GALLERIAse on se on toinen avioliitto molemmille tähdille. Grace jätti avioeron muusikosta ja näyttelijästä Nomadland Tay Strathairn, 40, huhtikuussa 2020, vain kuusi kuukautta häidensä jälkeen. Sitten näyttelijä mainitsi “sovittamattomat erot”, kun he erosivat elokuussa 2019, vain 42 päivää sen jälkeen, kun he menivät salaa naimisiin. Ronson oli naimisissa ranskalaisen näyttelijän Joséphine de La Baumen (36) kanssa vuosina 2011–2018, ja hän kihlasi aiemmin Rashida Jonesin (45) kanssa vuonna 2003.

Gummer on näyttelijä, jonka luottoihin sisältyy Smash, amerikkalainen kauhutarina, herra robotti ja opettaja . Ronson on musiikkituottaja, joka on työskennellyt sellaisten hienojen taiteilijoiden kanssa kuin Miley Cyrus, Adele, Bruno Mars, Dua Lipa ja jonka ura alkoi Amy Winehousen menestyksekkään uran ansiosta ja yhdistettiin Lady Gagan kanssa voittamaansa Oskariin säveltäessään. Matala ääniraidalle Tähti on syntynyt.

Tilaa uutiskirjeemme täältä, jotta tiedät tärkeimmät hola.com-sivut ja et menetä tällaisia ​​artikkeleita.

.

Katso tätä nyt