June 22, 2021

Mikä oli vuoden 1991 paras albumi? Testin tulokset!


9. kesäkuuta 2021 14:23
Lähettänyt Redacción –

Lähes 2000 ääntä keräsi kyselyyn, josta kysyimme sinulta vuoden 1991 paras levy, upea vuosikerta rockille ja metallille. Se on suuri osallistuminen, josta voimme saada vakuuttavia tuloksia.

No, on selvä voittaja, joka sai 461 ääntä, 23% kaikista äänistä: ‘Musta albumi’ alkaen Metallica. Ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että se on kaikkien aikojen menestynein heavy metal -albumi ja ainoa lajityyppi, jolla on kunnia olla historian myydyimpien levyjen joukossa.

Toisella sijalla, vaikka se on hyvin kaukana kalifornialaisesta bändistä, ‘Vihjailu’ alkaen Kuningatar, 189 äänellä, 10%. Julistettu vain kahdeksan kuukautta ennen Freddie Mercuryn kuolemaa, “Show Must Go On” -kuuntelu saa hiukset nousemaan tänäkin päivänä.

Viimeistele palkintokorokkeesi ‘Unohda koko juttu’ alkaen Nirvana, albumi, joka teki Seattlesta muutaman vuoden ajan maailman rockpääkaupungin ja muutti täysin hallitsevaa trendi, siirtäen glam-metallin taustalle. 159 osallistujaa valitsi sen, 8%.

Erittäin huomionarvoinen neljäs sija Hauta kanssa ‘Nousta’, joka pysyi hyvin lähellä Cobainin ehdotuksia huolimatta ehdotuksensa aggressiivisuudesta “Smells Like Teen Spirit” -tuottajan paljon kaupallisempaa ääntä vastaan.

Toisaalta molempien lisätyt äänet ‘Käytä illuusioasi’ nostaisi sen toiselle sijalle, mikä vain vahvistaa meitä siinä vakaumuksessamme Guns N ‘Roses debió lanzar’ Käytä parhaita illuusioitasi ‘, yksi albumi, joka olisi vastannut itse ‘Appetite for Destruction’.

Täältä tulleiden osalta palkituin – seitsemäs paikka – oli ‘Vaiston mukaan’ alkaen Barrikadi, siellä ilmestyy Navarreseen tunnetuin laulu: ”Mustavalkoisena”.

Uudessa kyselyssä pyydämme vuoden 1971 paras albumi, Uskallatko osallistua? Siirry käyttäjän kotisivulle MariskalRock ja löydät sen verkon oikeasta alakulmasta.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

Tunnisteet: 1991, Arise, musta albumi, kysely, Innuendo, paras albumi, Metallica, nirvana, kuningatar, Sepultura

Luokiteltu: Todellisuus, Uutiset

Tämän merkinnän on kirjoittanut Redacción

Miksi et yrittäisi täältä