June 22, 2021

Mitä tehdä Barcelonassa tänään, keskiviikkona 2. kesäkuuta 2021

Isä Manel -säätiö Se on yksi kaupungin arvostetuimmista voittoa tavoittelemattomista yhteisöistä. Sen loi pappi Manel Pousa vuonna 2004, ja se on omistettu kehittää ja johtaa sosiaalisia ja koulutuksellisia toimintahankkeita Verdum-Roquetesissa. Se auttaa ennen kaikkea kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä, lapsia, nuoria ja perheitä edistämään sosiaalistumista ja vähentämään poikien mahdollisuuksien epätasa-arvoa sekä auttamaan vankilasta lähteviä sopeutumaan uudelleen. Pare Manel kuoli 9. syyskuuta nykyisen pandemian uhriksi, mutta hänen yhteistyökumppaninsa jatkavat työtään ja ovat siksi järjestäneet jälleen kerran musiikkifestivaali kerätä varoja, kuten hänen kuuluisa Ansaitse taivas. Sen otsikko Irrotettu ja sisältää viisi upeaa akustista konserttia, jotka järjestetään vuonna Kaasuvalo, hänen hyvän ystävänsä ja rikoskumppaninsa, Fede Sardàn, liikemies niistä, jotka eivät jää, on aina avoin solidaarisuudelle ja yhteistyölle oikeudenmukaisten syiden hyväksi.

Liput maksavat 20 euroa ja on syytä kiirehtiä, koska kapasiteetti on normaalia pienempi ja se on hieno tilaisuus tavata uudelleen tämän kaupungin symbolihuone ennen sen kauan odotettua lopullista uudelleenavaamista. Kaikki ne alkavat klo 20.00, vaikka ovet avautuvat tunti ennen ja niillä on transsukupuolinen taiteilija ja cupleist, näyttelijä ja viihdyttäjä Brigitta Lamoure, joka voittaa erottamattoman vaaleanpunaisen peruukinsa näyttelyssä Naapuruuskoodi kunnan ketjun Betevé. Hän vastaa jokaisen tämän illan esittämisestä, joka tarjoaa hauskaa, glamouria ja hänen showmanship-tunteensa.

Rocker-versiot

Ensimmäinen päivä pidetään tänä iltana Suuret suuhun muodostivat perfektionisti JB Ibanez (kitara), röyhkeä Nacho Ibanez (ääni) ja rokkari Iván Fusté (basso). On bändi, joka esittää versioita klassikoista vuodesta 2014 ja yksi vaikuttavimmista ja pyydetyimmistä. Sen tärkein hyve on hänen tylsä, energinen ja ukkosen suora joka yhdessä houkuttelevan ja aiton kanssa Katso, ovat tehneet heistä vertailukohdan. Mutta heillä on myös omia kappaleitaan, jotka he polkivat vuonna 2016 albumiinsa Toiveet, täynnä rock and rollia, samoin kuin vuonna 2020, he julkaisivat singlen Myrkytetty tie. Tämänpäiväinen on akustinen konsertti, jossa he katsovat popin ja rockin suurimmat hitit 80-luvulta nykypäivään.

Seuraava taiteilija on toinen säännöllinen tässä huoneessa, juontaja Manel Fuentes (päivä 3), jolla, kuten tiedetään, on erikoisuus pehmeä kohta Bruce Springsteenille ja jäljittelee häntä paljon odotettua tarkemmin konserteissaan yli 15 vuoden ajan. Tässä yhteydessä hän tarjoaa a akustinen ja intiimi versio pomo-aiheista puhuessaan maineesta, rakkaudesta ja työstä. On utelias nähdä, kuinka Fuentes on integroinut laulaja-lauluntekijän elämäänsä ja kykenee kappaleidensa sanoilla muuttamaan minkä tahansa teoksen näyttelyksi ja samalla saamaan meidät pohtimaan elämää.

Homokuoro ja allekirjoitussielu

Barcelonan homojen miesten kuoro ovat vieraita 9. päivänä. Se on projekti, jonka tarkoituksena on antaa näkyvyyttä ja tukea LGTBI + -ryhmälle ja tarjota samalla erittäin visuaalinen esitys he yhdistävät estetiikan musiikkiin ja kuorolauluun. Heillä on hyvin monipuolinen ohjelmisto ja houkutteleva esitys. Ne ovat voittoa tavoittelematon yhteisö, joka rahoittaa itseään, parantaa jäsentensä ääni- ja taiteellista koulutusta, tarjoaa a näytä kuurojen käytettävissä ja toimii solidaarisesti tämänkaltaisten syiden kanssa. Tämä konsertti on erityisen kiinnostava heille, koska kyse on heidän jälleenyhdistymisestä pakotetun tauon jälkeen ja He esittävät suurimmat hiteensä ja löytävät uudet luomuksensa.

Säveltäjä ja laulaja Manu Guix (päivä 10), erittäin suosittu ohjelman ansiosta Triumph-toiminta, hänellä on myös erittäin suloinen hetki, koska hän on juuri muokannut uusinta teostaan, Kuitenkin, joka on hänen viides studioalbumi. Pianisti määrittelee sen selittämällä, että sen kanssa avaa “polun allekirjoituksen sieluun”. Tässä albumissa hän on tehnyt kaikki perusjärjestelyt samalla kun tuotanto on jaettu Roger Rodésin kanssa. Mutta hänen faninsa ovat tyytyväisiä, koska näiden kappaleiden esittämisen lisäksi hän tekee akustisen katsauksen koko uransa ajan.

La Barcelonan uutiskirje

He sanovat, että jos aktivoit tämän uutiskirjeen peilin edessä keskiyöllä, Pocholo ilmestyy ja vie sinut juhliin. Ana Sánchez paljastaa sinulle joka viikko omaperäisimmät suunnitelmat Barcelonassa.

Tilaa

Legenda tulee kotiin

Ja juhlan lopuksi, legenda, amerikkalainen Monica Green (Päivä 11), upea soul, funk, rytmi ja blues, joka palaa kotiin vuoden poissaolon jälkeen samaan vaiheeseen, jossa hän oli esiintynyt jatkuvasti 25 vuoden ajan pandemian osumiseen saakka. Luz de Gasin vakituiset ihmiset tietävät varmasti, että heidän konserteissaan kukaan ei voi pysähtyä. Hänen yli 30 vuoden uransa on vakiinnuttanut hänet yksi maan voimakkaimmista äänistä ja kantaa niin sanottua mustaa musiikkia suonissaan. Konsertissaan hän tarkastelee klassikot, jotka ovat nostaneet hänet huipulle, joista osan hän on sisällyttänyt uusimpaan ja kunnianhimoisimpaan albumiinsa, Projektisielu, upeilla jazz-, soul-, blues- ja funky-hitteillä Etta Jamesin, Whitney Houstonin, Aretha Franklinin, Tina Turnerin tai Michael Jacksonin kappaleilla. Hänen kanssaan nyt juhlat ovat täydelliset. Varmasti vanha hyvä Manel Pousa, missä hän onkin, hymyilee hänen kasvoilleen ja tavalla tai toisella hän on läsnä. Hänellä on todella “guanyat el cel”.

‘Irrotettu’

Missä? Kaasuvalo (Muntaner, 246)

Kun? 2., 3., 9., 10. ja 11. kesäkuuta klo 20

Hinta: 20 euroa.

Lisää tietoa: Isä Manel -säätiö

Liittyvät uutiset

.

Voit tarkistaa täältä