June 22, 2021

Oasis Division on syy miksi olemme “suurten korkeudella”

Noel Gallagher Hän väitti, että Oasisin hajoaminen ei ollut päätös, jonka hän teki “kevyesti”, mutta että kaiken jättäminen auttoi vahvistamaan hänen perintöään yksi kaikkien aikojen parhaista brittiläisistä yhtyeistä.

Sky Arts -ohjelman aikana Noel Gallagher: Ei nyt, Oasis-säveltäjä sanoi, että yleisö on kyllästynyt bändin hajoamiseen johtaneiden kuukausien aikana.

“Se ei ole päätös, jonka tein kevyesti”, hän sanoi päätöksestään lähteä. ”Ja olin kirjoittanut kaikki merkitykselliset kappaleet, jotka Oasis oli koskaan äänittänyt. Ja se oli elämäni, ohjain sen ja luovasti se oli minun juttuni. Jälkikäteen, se oli paras minulle ja bändille. “

”Koska bändejä, Oasis vuonna 2009, ei ylistetty kaikkien aikojen suurimpana. Oli eräänlainen sävy, “No, heidän pitäisi todella lopettaa se”. Sitä tunsin joka tapauksessa ”, hän totesi. .

“Ja minusta tuntui, että ihmiset olivat lopettaneet levyjen kuuntelun ja tulleet katsomaan meitä vetämään hittejä, ja se on asema, johon en koskaan halunnut yhtyeen olevan. Mutta nyt, tietysti, meidät pidetään kaikkien korkeimmalla tasolla suuria. ” sanoi Oasis-johtaja.

Oasis-dokumentti

Ryhmä hajosi vuonna 2009, ja Gallagher Hän erosi, kun oli kohdannut nuoremman veljensä Liamin Rock en Seine -festivaalilla Pariisin lähellä.

Fanit ovat jo kauan pyytäneet yhdistämistä Keidas, Y Liam Hän on avoimesti sanonut olevansa valmis tekemään niin. Mutta Noel on tehnyt selväksi, että se ei ole jotain, mitä hän haluaa, vaikka hän äskettäin vitsaili tekevänsä sen 100 miljoonalla punnalla.

Toukokuussa paljastettiin, että sekä Noel että Liam ovat Oasisin tunnetuimpia esityksiä käsittelevän dokumenttielokuvan tuottajat: Kaksi yötä Knebworthissa, johon osallistui 250 000 fania elokuussa 1996 ja joka tuli vuosi toisensa julkaisemisen jälkeen. albumi, Mikä on tarina (Morning Glory).

Elokuvan on tarkoitus olla “keskeinen asiakirja hetkestä, joka määritteli aikakauden ja kulttuurisen vallankumouksen”, joka oli osa brittiläisen kulttuurin keskeistä hetkeä uuden työvoiman, Euro ’96: n ja Britpop-ilmiön nousun keskellä.

siirry tähän sivustoon