June 24, 2021

Pearl Jam, Chicago Bulls ja päivä, jolloin bändi “pelasti henkensä” Dennis Rodmanille

Yhteys Seattlen ryhmän ja Chicagon dynastian välillä on syvempi kuin miltä ensi silmäyksellä vaikuttaa, varsinkin kun se on ollut avain Wormin, yhden joukkueen tärkeimmistä pelaajista, elämässä.

Ilman spoilerit, yksi dokumenttielokuvan järkyttävimmistä kohtauksista Viimeinen tanssi, joka kertoo Michael Jordanin aikakaudesta Chicago Bullsissa, on viimeisen jakson päättäminen, jossa entinen valmentaja Phil Jackson jakaa viimeisen joukkueen kokouksen, jonka kappaleen soinnut kuulostavat “Nykyinen aika”Bändiltä Pearl Jam.

Laulaja Eddie Vedderin voimakas, mutta lempeä ääni sopii täydellisesti kerrottavan emotionaalisuuteen, mutta kaikella on toinen merkitys, kun Lisätään, että yhteys Seattlen rokkibändin ja Chicagon franchising-sopimuksen välillä on suurempi kuin miltä näyttää.

Ensimmäinen, Vedder on kotoisin Evanstonista, Illinoisin kaupungista, lähellä Chicagoa.. Tästä syystä, vaikka bändi perustettiin ja varttui Seattlessa – vaihtoehtoisen rockin syntymäpaikassa 1990-luvulla Yhdysvalloissa -, heillä oli aina erityinen yhteys Chicagoon ja sen urheilijoukkueisiin, mikä heijastuu heidän kappaleissaan Wrigley Fieldillä, kotona. Major League Baseballin pennut.

Yhdellä näistä vierailuista Tuulinen kaupunki, Vedder näytti ennustavan, että juuri kappale, joka musikalisoi dokumenttielokuvan päättymisen voidaan siirtää siihen, mikä oli sonnien hallitseva aikakausi 1990-luvulla ja sen loppu vuonna 1998. “Luulen, että voimme tuoda esiin Michael Jordanin ja Chicagon joukkueen, kun olemme hänen talossaan tänään. Se oli hämmästyttävä aika, varsinkin jos olet kasvanut täällä, ja vaikka musiikki ja urheilijat eivät koskaan näytä leikkaavan, tässä kappaleessa Näyttää siltä, ​​ja luulen, että hän puhuu noista kavereista“, Selitti Vedder vuonna 2006 konsertin aikana Illinioisin osavaltion kaupungissa.

Näiden tietojen lisäksi Ehkä suurin yhteys bändin ja Bullsin välillä on entinen pelaaja Dennis Rodman. Tunnettu rockfanaattisuudestaan Mato solmi suuren ystävyyden Pearl Jam. Jopa Hän tunnusti, että ryhmän kaksi kappaletta rentoivat häntä aikaan, jolloin hän ajatteli ottaa henkensä.

Hänen aikanaan Detroit Pistonsin pelaajana Rodman oli hetken masennusta, tarttui aseeseen, ajoi joukkueen stadionille ja pysyi pysäköitynä aseen ladattuna, jonka hän kertoi vuosi sitten haastattelussa Valkaisuaineraportti: “Kirjoitin muistiinpanon ja menin stadionille pysäköityyn autoon. Minulla oli ase ja nappasin sen, mutta jostain syystä ennen kuin laitoin musiikkia ja se soitti Pearl Jamin ‘Even Flow’ ja ‘Black’. Siellä rentouduin ja nukahdin kuunnellessani ryhmää. Seuraava asia, jonka muistan, on herääminen poliisien ympäröimänä ja se oli siinä”.

Bändin oma laulaja jakoi myös joitain tarinoita, jotka hän on elänyt Rodmanin kanssa, paljon onnellisempia kuin The Mato. “Kun tapasimme hänet Ajattelimme: ‘Kuka vittu tämä kaveri on?’Mutta musiikkimme ruokki häntä, ja kun asiat kiihtyivät Chicagossa, hän käytti sitä. Yritimme olla hyvä vaikutus ja rauhoittaa häntä. Kun härät pelasivat Seattlessa ja päivää ennen peliä, olimme hotellin aulassa Denniksen ja Phil Jacksonin kanssa. Dennis tuli turvansa kanssa ja antoi meille kolme lentolippua Las Vegasiin. ‘Jane´s Addiction pelaa kello 21.30, saapumme tyypin yhdeksän ja aiomme nähdä heidät‘hän kertoi meille. Phil katsoi minua, koska yksi syy siihen, että hän rakasti minua, johtui siitä, että voin rauhoittaa hänet, mutta päädyimme juoksemaan Seattlen lentokentän läpi, kun ihmiset ajoivat meitä huutamalla. Lennimme Las Vegasiin, pääsimme johdanto-osaan, istuimme katsomaan häntä näyttämön puolella ja keskellä näyttelyä ja huutamista, Dennis kertoi minulle: ‘Tämä on rentouttava, eikö?“, Vedder muisteli nauraen vuoropuhelussa toimittaja Bill Simmonsin kanssa hänen podcastillaan.

Dennis Rodman y Pearl Jam

Voit viettää aikaa yksin, sulattaa aikaisemmat katumukset uudelleen tai voit tulla toimeen itsesi kanssa ja huomata, että olet ainoa, joka ei voi antaa anteeksi itsellesi. On paljon järkevämpää elää nykyhetkessä”Vedder laulaa pehmeiden kitaran sointujen mukana katsellessaan Bulls-dynastiaa päättyy. Ja näyttää siltä, ​​että laulun sanat oli räätälöity Chicagon joukkueelle, kuten laulaja sanoi, joka päätti lopettaa hallituskautensa NBA: ssa pahoittelematta tai elämättä menneisyydessä, mutta keskittyi vain nykyhetkeen.

“Present Tense”: n täydelliset sanat espanjaksi:

Näetkö kuinka puu taipuu?

Innoittako se sinua?

Kalteva saavuttaa auringon säteet

Käytettävä oppitunti

Saatko jotain tästä matkasta kaiken ympärillä?

Voit viettää aikaa yksin sulattaa aikaisemmat katumukset…

Tai voit päästä sopimukseen ja ymmärtää

olet ainoa, joka ei voi antaa sinulle anteeksi …

On paljon järkevämpää elää nykyhetkessä

Onko sinulla ideoita miten tämä elämä päättyy?

Tarkistit kätesi ja tutkit linjoja

Uskotko, että tie edessä nousee kohti valoa?

Näyttää siltä, ​​että se on tarpeettomasti vaikeutumassa

Kohdistuksen ja elämäntavan löytäminen

Voit viettää aikaa yksin sulattaa aikaisemmat katumukset…

Tai voit päästä sopimukseen ja ymmärtää

olet ainoa, joka ei voi antaa sinulle anteeksi …

On paljon järkevämpää elää nykyisessä

Se saattaa kiinnostaa sinua

.

Piipahda näille tyypeille