June 22, 2021

Syyt, jotka laukaisivat avioeron – Rock & Pop

Kun Lisa Marie Presley, (”Rock N ‘Rollin kuninkaan tytär Elvis Presley) meni naimisiin pop-titaanin kanssa, Michael Jackson, vuonna 1994 he yllättivät kaikki. Monet kyseenalaistivat aluksi suhdettaan, ja siksi niitä on tähän päivään asti epäilyt ja kysymykset miksi he erosivat lähes kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Vaikka edes ”popin kuningas” ei viitannut eroon johtaneeseen syyn, siihen on useita syitä hän on paljastanut menneisyydessä.

Kuinka Lisa Marie Presleyn ja Michael Jacksonin avioliitto syntyi?

Kaksi tapasivat ensimmäistä kertaa yhdessä Elvis Presleyn konsertit vuonna 1975. Tuolloin Presley oli 6 vuotta ja Michael Jackson oli teini-ikäinen 16.

Lisa Marie Presley ja hänen isänsä Elvis

Hän ja ”popin kuningas” tapasivat kuitenkin vasta vuonna 1992, jolloin Presleyllä oli aviomies ja kaksi lasta. Samoin Michael Jackson kohtasi aaväitteitä lasten hyväksikäytöstä parisuhteen alussa.

Tästä huolimatta tämä ei estänyt Lisa Marie Presleyä etsimästä mukana suhteessa “Beat It” -äänen kanssa.

Toukokuussa 1994 Presley ilmoitti avioero Danny Keough ja hän meni naimisiin Michael Jacksonin kanssa vain muutama päivä myöhemmin a salainen seremonia Dominikaanisessa tasavallassa. Vaikka he antoivat virallisen lausunnon vasta Elokuu 1994.

”Minun nimeni on rouva Lisa Marie Presley-Jackson. Avioliittoni Michael Jacksonin kanssa tapahtui yksityisessä seremoniassa Yhdysvaltojen ulkopuolella viikkoja sitten. Toivomme molemmat perustavansa perheen«, Julisti myös laulaja.

lisa marie presley michael jackson

Molemmat ilmestyivät julkisesti ensimmäistä kertaa vuonna Saman vuoden syyskuu MTV-videomusiikkipalkintojenjakotilaisuudessa kädestä kiinni pitäen. He jopa suutelivat sen jälkeen, kun Michael Jackson sanoi: ”Olen niin iloinen voidessani olla täällä. Ajatelkaapa … kukaan ei uskonut tämän kestävän.

Mutta … miksi he erosivat?

Vaikka Lisa Marie Presleyn ja Michael Jacksonin välinen avioero hämmästytti kaikkia vuonna 1995, laulaja paljasti sen vuosia myöhemmin huumeet ja manipulointi ne olivat suuri laukaisu.

Jonkin sisällä haastattelu Oprah Winfreyn kanssa vuonna 2010, Lisa Marie Presley sanoi, että Michael Jackson pyörtyi lavalla harjoittelun aikana kanava HBO. Vaikka hän sanoi, ettei hän tiennyt, mikä on voinut mennä pieleen, vaistot kertoivat hänelle sen aineita, joita hän kuluttaa he voivat olla syyllisiä.

lisa marie presley michael jackson

Myös Lisa Marey Presley paljasti, että oli aikoja, jolloin hän aikoi noutaa laulajan lääketieteellisten tapaamiesi jälkeen ja kun puhuin hänen kanssaan Sanoin asioita ilman johdonmukaisuutta. Siksi Elvis Presleyn tytär Minulla oli tapana epäillä häntä ja samalla tuntui, että «manipuloitu»Hänelle ja kaikille hänen ympärillään.

«Hänet kasvatettiin sillä tavalla«Hän kertoi entisen aviomiehensä manipuloivasta toiminnasta. “Hän oli menossa sinne, missä hänen piti mennä urallaan, ja siitä tuli erittäin hyvä artikuloida, luoda ja manipuloida. Sekoitin aina manipuloinnin ajattelemalla, ettei hän rakasta minua. Mutta nyt ymmärrän sen paremmin. Manipulointi oli a selviytymistaktiikka hänelle “, hän lisäsi Michael Jacksonista.

Hän sanoi myös sen eri mieltä lapsen saamisesta. Hän halusi tehdä sen, mutta Halusin vain varmistaa”Hän kertoi Oprah Winfreylle. “Katsoin tulevaisuuteen ja ajattelin:”En koskaan halua päästä huoltajuuden taisteluun kanssa'”. Siksi se varmistaa, että nämä tekijät aiheutti stressiä suhteessa.

Mutta vaikeuksista huolimatta hän vakuuttaa sen siellä oli hyviä aikoja ja ne olivat hyvin lähellä. “Rakastin huolehtia hänestä”, hän lisäsi. ”Se oli yksi elämäni korkeimmista hetkistä, kun asiat menivät todella hyvin, ja hän ja minä olimme lähellä. Se oli hyvin syvä hetki elämäni”.

Avioero

Los Angeles Timesin mukaan Lisa Marie Presley jätti avioeron Michael Jacksonista 20 kuukauden avioliiton jälkeen. Laulaja kutsui julkaisijansa välittää uutiset lausunnossa joulukuussa 1995.

Tuossa asiakirjassa julkaisija selitti lyhyesti, että Presley ja Michael Jackson “sopivat keskenään mene omia tietämme“, Vaikka he päättivät” pysyä hyvinä ystävinä. “

25. kesäkuuta 2009, päivänä, jolloin ”Popin kuningas” kuoli, hän kirjoitti viestin MySpaceen sanoen, että hän toivoi tekevänsä enemmän Michael Jacksonin hyväksi.

Henkilölle, jota en auttanut Hänet siirretään juuri nyt Los Angeles County Coronerin toimistoon ruumiinavausta varten ”, Presley kirjoitti. «Kaikki välinpitämättömyyteni ja irrallani että olen työskennellyt niin kovasti vuosien varrella, on mennyt helvetin suoletja juuri nyt, olen särkynyt«.

hyödyllisiä vihjeitä