June 24, 2021

Todrick Hall jakaa uuden albuminsa ‘Femuline’, joten et lopeta tanssia

Todrick Hall hän on ylenmääräinen, rohkea, täysimittainen taiteilija. Ne, jotka seuraavat häntä pitkään, tietävät, että hän on johtanut uraansa eri tieteenaloilla, kuten teatterissa, Internet-viihteessä ja musiikissa. Itse asiassa jälkimmäisellä alueella on valmis toimittamaan meille uuden albumin.

Hyödyntämällä juhlia LGBTTTIQ + Pride-kuukausi – yhteisö, josta on tullut standardi maailman popkulttuurissa -, tanssija ja laulaja julkaisee albuminsa tiistaina 8. kesäkuuta Femuline kokoelmalla uskomattomia kappaleita tanssia varten ja todellisia ylellisiä vieraita.

Todrick Hall. Kuva: Getty

Todrick Hallin ura

Kuten mikä tahansa nouseva tähti, Todrick HalHän työskenteli portaita pitkin ylöspäin ja piti selata vaikeita hetkiä. Hän aloitti uransa Broadwaylla joissakin tuotannoissa, kuten Väri violetti (vieressä Oprah Winfrey) Mempis: Musikaali ja hiuslakka, muun muassa. Tietysti tämä taiteellinen nälkä viedä hänen kykynsä muihin näköaloihin johti hänet kokeilemaan onneaan uudessa haasteessa, tällä kertaa hahmossa.

Suurten teatteriesitysten lisäksi Hallilla oli jo tietty ura tunnustettuna youtuberina, joten hänelle ei ollut mitään uutta esiintyä kameran, yleisön ja kriitikoiden edessä. Sinun on kuitenkin aina oltava varovainen, kun se on Simon Cowell, joka on edessäsi. Sisään Todrick tuli American Idoliin ja onnistui pysymään todellisuudessa pitkään, kunnes hänet eliminoitiin maaliskuussa 2010 … mutta parasta oli vielä tulossa.

Todrick Hall jakaa uuden albuminsa 'Femuline', joten et lopeta tanssia

Todrick Hall Taylor Swiftin ja muiden kuuluisuuksien kanssa vuoden 2019 Vidoe Musi -palkinnoissa. Kuva: Getty

Yhteistyössä alan pääaineen kanssa ja musiikin parissa

Vaikka hän ei päässyt eteenpäin American IdolTodrick Hall jatkoi työskentelyä Broadwaylla ja investoi jonkin aikaa uraansa verkkojulkkiksena, jossa hänestä tuli tunnetuksi esittämällä kappaleita ja tyylikoreografiaa. flash mob jonka hän teki sellaisten taiteilijoiden kappaleista Ariana Grande ja Beyoncé.

Näiden sisältöjen ansiosta entinen Destiny’s Child otti yhteyttä häneen koreografioimaan videon kappaleestaan ​​”Blow”, ja näin se ruokkii hänen haluaan ylittää musiikki uudelleen sellaisilla albumeilla kuin Suora Outta Oz (2016) ja Kielletty (2018).

Myös hänen uraansa vauhdittaisi esiintymisensä tosi-TV: ssä. RuPaul’s Drags Race, johon hän oli mukana koko vuoden 2016 ja jossa hän vakiinnutti itsensä ikoniksi, joka ei kuulu LGBTTTIQ + -yhteisöön. Tämä aktivismi on johtanut hänet myös muihin musiikkivideoihin, kuten siihen, josta hän tuotti Taylor Swift ja hänen laulunsa “You Need To Calm Down”, kutsu tasa-arvoon.

Todrick Hall jakaa uuden levyn

Todrick Hall hän ei lopeta säveltämistä ja tuottamista. Vuonna 2020 laulaja julkaisi miksauksen nimeltä Karanteeni kuningatar joka oli pieni esikatselu siitä, mitä hän oli suunnitellut tänä vuonna. Kuten sanoimme, tänä tiistaina ja LGBTTTIQ + Pride Month -koreografi julkaisi myös neljännen studioalbuminsa nimeltä Femuline.

Tällä levyllä Todrick osoittaa meille hänen monipuolisuutensa musiikkitaiteilijana No, on kaikkea ja kaikkea: energisistä elektronisen musiikin rytmeistä R & B- ja räppipohjoihin jopa funkier-tyylisiä sävellyksiä.

Todrick Hall jakaa uuden albuminsa 'Femuline', joten et lopeta tanssia

Kansikuva ‘Femuline’. Kuva: Kohteliaisuus

Eikä siinä kaikki, koska tässä aineistossa on useita erityisiä yhteistyömalleja kuten myyttinen Chaka Khan, Nicole Scherzinger de Pussycat-nuket, Tyra Banks muiden tärkeiden julkkisten joukossa. Poika, tälle levy-yhtiölle ei tallennettu mitään.

Lisäksi Todrick Hall seurasi uuden albuminsa julkaisua virallisella videolla kappaleelle “Rainin ‘Fellas”, jonka näytämme sinulle alla ja joka räjäyttää mielesi valtavalla ja ylevällä koreografialla. TÄSTÄ voit kuunnella kokonaan Femuline, joten voit ottaa parhaat vaiheet.

Kappalelista ‘Femuline’

‘Esileikki’

‘Berserk’

‘Fabulosity’ mukana Chaka Khan

‘Kuningatar’

Molemmat

Napsauta napsautusta mukana Brandy

‘FASHÓN’ kanssa Tyra Banks

‘Mulkku tämä iso’ mukana TS Madison

‘Rainin’ Fellas ‘

‘Pojat meressä’

‘Pöyhkeillä’ mukana Nicole Scherzinger

‘GG’

‘Paraati’

‘Sateenkaaren hallitus’

Voisit kokeilla tätä