June 24, 2021

Tony Bennett paljastaa, että hän on kärsinyt Alzheimerin taudista neljä vuotta ja että hänen seuraava levynsä on hänen uransa viimeinen – GENTE Online

“Elämä on lahja, jopa Alzheimerin taudin kanssa”, Hän sanoi Tony Bennett (94). Tällä tavalla ja jakamalla muistiinpanon linkin AARP: n (American Association of Retired People) lehden kanssa legendaarinen jazzmuusikko kertoo kärsimyksistään ensimmäistä kertaa.

Bennett ja hänen perheensä pitivät salaisuuden, että hän kärsi Alzheimerin taudista neljä vuotta. Kuten julkaisussa sanotaan, muusikolla on diagnoosi vuonna 2016, ja vaikka hän on toistaiseksi säästellyt potilaiden hämmennystä kotoa lähtiessään sekä terrori-, raivo- tai masennustilanteita, joita voi seurata “Alzheimerin kauhea irtaantuminen todellisuudesta”, tauti eteni.

Muistiossa hänen perheensä ja lääkärinsä kertovat, kuinka hänen aivojaan stimuloidaan testien, Välimeren ruokavalion ja liikunnan ansiosta. Onko hänen vaimonsa Susan joka kertoi kuinka muusikko alkoi osoittaa merkkejä kuvansa heikkenemisestä äänittäessään albumia Lady Gaga mikä, hän ilmoitti, on hänen uransa viimeinen.

Uusi työ, joka ilmestyy tänä keväänä ja äänitettiin vuosien 2018 ja 2020 alun välillä koronaviruspandemian keskellä, on Poski poskea vasten (2014). ”Musiikki on pelastanut hänen elämänsä monta kertaa. Kaipaan monia asioita hänestä. Mutta kun hän laulaa, hän on vanha Tony. “sanoi vaimonsa.

“Hän tekee paljon asioita, 94-vuotiaana, joita monet dementiaa sairastavat ihmiset eivät voi tehdä. Todella. on toivon symboli henkilölle, jolla on kognitiivinen sairaussanoi neurologi Gayatri Devi.

Ammattilainen korosti “Eristämisen kielteinen vaikutus” hänen kunnossaan, koska kyvyttömyys suorittaa terapeuttista toimintaa oli haitallista monille hänen kaltaisilleen potilaille.

Kuten artikkelissa todetaan, “Musiikin vapauttamat voimakkaat tunteet voivat yhdistää kuuntelijat syviin emotionaalisiin muistiinsa, jopa niihin, joihin tietoinen mieli ei pääse.” Siksi Bennettiä suositeltiin jatkamaan harjoittelua pianistinsa kanssa kahdesti viikossa esitysten lopettamisesta huolimatta.

Lisätietoja osoitteessa gente.com.ar

käy verkkosivustolla