June 22, 2021

Upeat musikaalit ottavat kohtauksen uudelleen

He ovat eläneet tietyn matkansa autiomaassa pitkän pandemian vuoden aikana, mutta ovat päättäneet palata asettamalla korttinsa pöydälle. Suurella tavalla. Jos musikaalit ovat näyttävin näyttämölaji ja yksi, joka on kärsinyt eniten viime vuonna, koska ne kokoavat joukkoja yleisöön ja lavalle, vedonlyönti on nyt vahvaa. Suurten kokousten nälän räjähdyksestä ja kodin vuoden aikana kertyneistä rahoista.

Olipa Barcelona – missä eilen viime vuosikymmenien yksi suurimmista menestyksistä esiteltiin lopulta virallisesti, Billy Elliot , joka laskeutuu Victòriaan lokakuussa – joko Madridiin, missä Leijonakuningas on jo ilmoittanut palaavansa 23. syyskuuta – se osuu jo viiteen miljoonaan katsojaan – joko Malagassa, jossa Antonio Banderas ohjaa ja tähdittää Yhtiö Stephen Sondheim, joka matkustaa maahan.

Antonio Banderas ohjaa ja tähdittää Sondheimin Company-yhtiössä, joka saa ensi-iltansa Malagassa ja menee Madridiin ja Barcelonaan A-kuorolinjallaan.

Alex garcia

Toisin sanoen Lontoossa, joka on toukokuussa lopulta avannut West Endin vuoden kuluttua ja elefanttihäviöt – brittiläinen teatteriteollisuus ansaitsee 1 570 miljoonaa euroa vuodessa – musikaaleilla, kuten elokuvasovituksella Amelie , joka on tehnyt onnistuneen harppauksen Lontoosta. Kaupunki, joka saa ensi-iltansa kesäkuun lopussa Tuhkimo , uusi Andrew Lloyd Webber -musiikki.

Kuva musikaali Amélie -tapahtumasta Lontoon Criterionissa

Pamela Raith Valokuvaus

Niitä mainostetaan jo Ison-Britannian pääkaupungissa kesän jälkeen a Kabaree Eddie Redmayne al punainen mylly Baz Luhrmann tai sen versio Prinsessa Ruusunen , Hex , Kansallisteatterissa, ohjannut Rufus Norris. Vaikka ehkä suurin yllätys, ja se antaa ulottuvuuden Lontoon näyttämöteollisuuden luottamukseen, joka ei näytä pelkäävän Brexitin jälkeistä matkailutulevaisuutta, on ilmoitus uuden Olympia-teatterin rakentamisesta Kensingtoniin vuoteen 2025 mennessä 1570: llä paikkaa ja viisi laitosta.

Kuva Lontoon Olympia-teatterin hankkeesta

Kuva Lontoon Olympia-teatterin hankkeesta

Heatherwick Studio / Olemme kertomuksia

Barcelona esittelee kolme suurta tuotantoa: Billy Elliot, Fama ja Singing in the rain

Barcelonalla on vaatimattomammin poikkeuksellinen vuosi musikaaleissa. Joitakin sopimuksia ei ole tehty, joten seuraava kausi avataan kolmella mahtavalla osumalla ja ennen kaikkea kolmella kaupungissa luotulla osumalla. Aloita Billy Elliot Victòriassa 9. lokakuuta lähtien. Hän korvaa koko vuoden Mago Popin, joka menee esiintymään Madridiin.

Tanssia haluavan pojan musikaali Elton Johnin musiikilla on varma menestys, joka eilen esitti voimansa: yli 60 lasta näytelmään, 12 toimintoa kohden, valmistettu vuonna 2019 Barcelonassa perustetussa koulussa. asennusta varten. Se on alku, SOM Producen Marcos Cámara ilmoitti eilen sopimuksesta toteuttaa suuria tuotantoja Victòriasta.

LONDON - TOUKOKUU 04: Ian H Watkins ja näyttelijät esiintyvät lavalla länsipään musikaalin valopuhelun aikana

Kuva musikaalin Fame lontoolaisesta tuotannosta, jonka nyt lavastaa Apollo

MJ Kim / Getty

Naapurimaassa sijaitsevassa Apolo-teatterissa, joka taas animoi Parallelin, saapuu toinen hieno musikaali, Maine , ohjannut Coco Comín ja jonka kanssa Apolon uusi vaihe Smedia-ryhmän johdolla aloittaa tuotantonsa Barcelonasta, joka kiertää sitten koko Espanjan. Itse asiassa montaasi menee Madridiin helmikuussa. Smedian näkyvä päällikkö Enrique Salaberria korostaa, että “musikaali on tällä hetkellä katsojan vaatima tyylilaji, jolla on korkein hinta: esittävään taiteeseen osallistuminen ei ole hinta-, vaan kiinnostusongelma. Katsoja vaatii täydellisiä ja monimutkaisia ​​esityksiä ja että näyttelijät ovat melkein jonglöörejä. “

Àngel Llàcer ja Manu Guix

Àngel Llàcer ja Manu Guix ohjaavat laulua sateessa

LUONNOS / Kolmannet osapuolet

Ja Tívolissa järjestetään elokuvaklassikko, josta on tehty musikaali kahdeksankymmentäluvulla ja josta Àngel Llàcer ja Manu Guix ovat nyt vastuussa: Laula sateen alla , Nostromo-tuotantoyhtiö, ainoa, jolla oli loistava musikaali laskussa pandemian aikana: Hullujen häkki , itse Llàcerin kanssa. Molempien montaasien tuottaja Jordi Sellas huomauttaa, että tämä montaasi on osoitus haluustamme yhdistää luova duo Llàcer / Guix suuressa muodossa, upeilla tyyliluokilla, kaikki kunnianhimoiset 1980-luvulta lähtien ja tuotettu täältä 100% Barcelonasta ”. Tuotanto menee Madridiin seuraavalla kaudella.

Kohtaus T'Teatre, Dagoll Dagomin ja La Brutalin T'estimo si he begut -tapahtumasta Polioramassa

Kohtaus T’Teatre, Dagoll Dagomin ja La Brutalin T’estimo si he begut -tapahtumasta Polioramassa

LUONNOS / Kolmannet osapuolet

Polioramassa on toinen keskikokoinen musikaali lokakuusta, Rakastan sinua, jos join , T-teatterista, Dagoll Dagomista ja La Brutalista Empar Molinerin tarinoista, ja sitä oli lykättävä pandemian vuoksi. Ja kreivi isännöi jälleen Meren tytär Marc Vilavella ja Marc Sambola Guimeràn teoksen pohjalta. Ja seuraavalle kaudelle Els Amics de les Artsin ja Marc Artigaun välille luotu musikaali on jo ilmoitettu, Normaalit vanhemmat .

Kuva musikaalista

Kuva musikaali “Leijonakuningas” Madridissa

LUONNOS / Kolmannet osapuolet

Madridissa, josta on tullut yksi musikaalin suurimmista globaaleista pääkaupungeista, joka tuo lipputuloon yli 110 miljoonaa euroa vuodessa, ei vain sen ikonin paluu näy. Leijonakuningas , Lope de Vega de la Gran Vía -teatteriin, mutta Stage-tuotantoyhtiö itse aloittaa Colosseumissa 1. lokakuuta Tina , musikaali Tina Turnerista, pääosassa Kery Sankoh. Ja samaan kuukauteen uusi versio Täysi Monty, Ison-Britannian työttömien ehtymätön strip-tease.

‘Grease’ saapuu Madridiin juhlimaan 50 vuotta, ‘Kinky saappaat’, ‘Tina’ tai ‘La historia loputtamaton’

Samat tuottajat Billy Elliot Barcelonassa, SOM, he vievät Madridiin, tulenkestävään Nuevo Alcaláan Rasva , joka juhli 50-vuotista ensi-iltansa Chicagossa vuonna 1971. Ja tuotantoyhtiö Let’s Go korvaamisen lisäksi Aave julkaisee versionsa Pervo saappaat , tekstin on kirjoittanut Harvey Fierstein ja musiikin on kirjoittanut Cindy Lauper.

BARCELONA alle kuukaudessa olemme COLISEUMissa !!!  4. marraskuuta - 6. joulukuuta!  Laskeeko päivät, kaipaatko sitä?  Kaikki tiedot osoitteessa http://carloslatre.com;)

Carlos Latre esiintyy Méridassa ja Madridissa sijaitsevassa Golfus de Roma -elokuvassa

Ja ensi-iltansa Mérida-festivaalilla – 29. heinäkuuta – ja itse festivaalin ja Focuksen tuotannon myötä myös Stephen Sondheimin suuri musikaali saapuu Madridiin. Rooman Golfus , päähenkilönä Carlos Latre ja ohjaaja Daniel Anglès. Madridissa tullaan myös mukauttamaan Loputon tarina Michael Enden kirjoittama musikaalin luoja Lääkäri, Iván Macías ja Félix Amador, jotka eivät ole vielä esittäneet uutta megatuotantoa, jonka pandemia jätti ilmaan: Maan pylväät , kirjoittanut Ken Follett.

‘Kuorojohdon’ skenaario jäi loukkuun Tivoliin pandemian aikana

Antonio Banderas on myös Madridissa Malagan teatterinsa kahden lavastuksen kanssa, Kuorolinja Y Yhtiö , hänen uusi iso veto, myös Sondheimista. Kuorolinja , jonka scenografia oli loukussa Tivolissa kuukausien ajan pandemian sulkemisen takia, nähdään myös Barcelonassa ja Yhtiö etsii myös teatteria Katalonian pääkaupungista.

suosituin artikkeli