June 24, 2021

Valitsi kaikkien aikojen kymmenen parasta riffiä, Led Zeppelinin johdolla


8. kesäkuuta 2021 10:18
Lähettänyt Redacción –

Pieni musiikkikappale, joka toistetaan, kunnes se on tatuoitu mieleemme, joten voisimme määritellä ne riffit, jotka ovat vieneet rockin huipulle. Meillä kaikilla on suosikkimme, mutta nyt luettelon on lähettänyt Yhteensä kitara ja kitaramaailma johon kerätään kaikkien aikojen kymmenen parasta riffiä. Jimmy Page kantaa Led Zeppelin tämän luettelon kärkeen.

Edellä mainitun kitaraan erikoistuneen median lukijat ovat muokanneet tämän luettelon äänestyksellään, jossa voit kaipaamaan tiettyä riffiä, mutta kaikki ne, jotka ansaitsevat paikkansa tässä Top10: ssä epäilemättä.

“Paljon rakkautta” Se on teema, johon kuuluu luettelon ensimmäisen sijan saavuttanut upea riffi, joka sai Total Guitarilta vertailun ensimmäiseen askeleeseen. Neil Armstrong kuussa: Jimmy Page otti oman suuren askeleensa ihmiskunnan hyväksi vuonna 1969, kun Neil Armstrong asetti ensimmäisen kerran kuun. Se ei ollut ensimmäinen riffi, mutta se oli määrittelevä riffi, joka teki riffeistä kitaramusiikin perustavanlaatuisia, syy siihen, miksi bändit etsivät koukkua, joka voi käyttää voimaa koko kappaleeseen tai jopa koko kappaleeseen. rotu”.

Historiallisesti valitut 10 parasta riffiä koostuvat:

Led Zeppelin – Koko Lotta-rakkaus

Ozzy Osbourne – hullu juna

AC / DC – Takaisin mustana

Syvä violetti – savu vettä

Van Halen – Ei puhu rakkaudesta

Metallica – Anna Sandman

Musta sapatti – Rautamies

Pantera – Kävele

ZZ Top – La Grange

Jimi Hendrix – Purppura Haze

Erityiset maininnat luettelosta on ansaittu “Smells Like Teen Spirit” de Nirvana, “Killing in the Name” de Rage Against the Machine o “Psykososiaalinen” de Slipknot. Mitkä muut riffit mielestänne ansaitsevat olla listalla? Mikä olisi Top10si rock-historiassa?

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

Etiquetas: AC / DC, Ain’t Talkin ” Bout Love, takaisin mustana, mustana sapattina, Crazy Train, syvän violetti, kirjoita hiekkamies, rautamies, Jimi Hendrix, La Grange, Led Zeppelin, Metallica, ozzy osbourne, pantera, Purple Haze, riffit, Smoke On the Water, top10, van halen, walk, Whole Lotta Love, ZZ Top

Luokiteltu: Todellisuus, Uutiset

Tämän merkinnän on kirjoittanut Redacción

Sivustoja