June 22, 2021

Venture Brothers, Aquateen Hunger Force ja Metalacolypse hankkivat elokuvia – Escapist

Jos olet klassisen Adult Swim -sarjan fani, tänään on sinun päiväsi. Kolmesta tehtaan sarjakuvasta tehdään elokuvia. Venture Brothers, Aqua Teen Hunger Force ja Metalocalypse palaavat, mutta tällä kertaa elokuvamuodossa. Kaikki elokuvat ovat jatkoa sarjalle ja animoidaan.

Venture Brothers esittelee uuden Doc-keksinnön, joka joko tuo Venturesille uskomattoman rikkauden tai tuhoaa ne. Sarjan koko luova ryhmä on palannut, kuten kaikkien elokuvien kohdalla. Tontin yksityiskohtia ei ole, mutta raportissa sanotaan, että “Hank etsii itseään, Dean etsii Hankia, Monarkki etsii vastauksia ja salaperäinen nainen menneisyydestään uhkaa aiheuttaa heidän koko maailmansa romahtaa heihin.”

Aqua Teen Hunger Force, joka perustaa suurimman osan komediastaan ​​hölynpölyyn, sisältää vielä vähemmän yksityiskohtia lukuun ottamatta sanomista, että Frylock, Meatwad ja Master Shake palaavat takaisin asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä supersankareiden kanssa. Viime kerralla triolla oli elokuva, jolla oli ristiriitaisia ​​arvosteluja, mutta se oli melko linjassa sarjan kanssa ja ansaitsi paljon rahaa. On epäselvää, tuleeko siitä jatko vai onko sillä merkitystä.

Metalocalypse ylpeilee kaikkein yksityiskohtaisimmin, kun tekijät Brendon Small ja Tommy Blacha palaavat tuomaan raskasta metallia sisältävän maailman elokuvateatteriin. Tuomioistuin paljastaa projektin Falconback-nimisen tavoitteensa vallasta, kun Doomstar alkaa tunkeutua maapallon ilmakehään. Paitsi, että yksi Dethklok-jengin jäsenistä on hallitsematon. Elokuva jatkuu heti Toki Wartoothin pelastamisen jälkeen, joten se voisi olla eniten yhteydessä kolmen elokuvan alkuperäiseen sarjaan.

Missä nyt voit katsella näitä elokuvia? HBO Maxilla lopulta. Elokuvat julkaistaan ​​Blu-ray / DVD: llä, PVOD: lla ja digitaalisesti ennen kuin ne osuvat HBO Maxiin, jolloin faneille annetaan mahdollisuus napata fyysisiä kopioita näytettäväksi omistetuissa Adult Swim -hyllyissä painetun logonsa rinnalla. Liian monen kokin 3D-muodossa.

Valitse tästä