June 22, 2021

5 parasta hetkeä, jotka erikoisjakso jätti meille

Liittyvät uutiset

HBO Max ilmoitti 21. helmikuuta 2020 kuusi päähenkilöä Ystävät tapaisivat ensimmäisen kerran ampua erikoisen Ystävät: Reunion. Alkuperäisenä ajatuksena oli vapauttaa se kolme kuukautta myöhemmin, kun alusta käynnistettiin Yhdysvalloissa, mutta tämä, kuten kaikki viime vuonna tekemämme suunnitelmat, piti lykätä myös pandemian takia.

15 pitkää kuukautta ilmoituksen jälkeen on tullut HBO: lle, 100 minuutin erikoisuus, joka huolimatta noususta ja alamäistä (kuten absurdi paraati catwalkilla ja ennalta nauhoitetut videot joistakin kuuluisista ihmisistä), on mukava kävely nostalgiaan; lahja meille faneille, mikä muistuttaa meitä siitä, miksi pidimme ja rakastamme sarjaa niin paljon.

Parhaiten toimivat osat, joissa kuusi johtajaa Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer ovat vain yksin. puhuminen, nauraminen (tai itkeminen) ja muistaminen kuvaamisen päivistä. Lähes kaikki muu on tarpeetonta, paitsi kulissien takana olevat videot ja videot, joissa Luojat Martha Kauffman ja David Crane kertovat yksityiskohdista sarjan luomisesta, anekdooteista, jotka saattavat olla uteliaita joillekin katsojille olematta “upouutta tietoa”.

Nämä ovat parhaita hetkiä, jotka jakso jätti meille. Täältä voit lukea omalla vastuullasi, jos et ole vielä nähnyt sitä, koska Siellä on spoilerit.

Paluu studioon, jossa he nauhoittivat sarjan

Monican huoneiston olohuone

Näe näyttelijät yksi kerrallaan kirjoittamalla 17 vuoden kuluttua alkuperäiset sarjat, joissa ammuttiin 235 jaksoa se oli hieno tapa aloittaa erikoisuus. Heidän tunteensa tuntuivat aidolta, ja meistä, jotka näimme heidät, jaettiin.

Se oli hyvin emotionaalinen jälleennäkeminen, joka antoi meille myös mahdollisuuden nähdä, kuinka tilat jaettiin ja välitettiin ja löytää uteliaisuuttaKuten Courteney Cox, joka kirjoitti käsikirjoituksensa ruokasalin pöydälle ja jolla oli aina kopio käsikirjoituksesta keittiön pesuallas.

Käsikirjoituksen lukeminen

Katso näyttelijöitä elää muutamia sarjan ikimuistoisimpia hetkiä, kuten kun Phoebe saa tietää Monicasta ja Chandlerista (“Minun silmäni!”) tai Rossin ja Rachelin ensimmäisestä suudelmasta, alkuperäisten kohtausten kanssa, se oli mukavaa ja hauskaa. Se on yksi erikoisen osista, joka toimii parhaiten, ja olisin voinut nähdä paljon enemmän.

Tietokilpailu

Ystävät: Reunion

Olisin halunnut, että tätä ei ollut paljastettu esittelyvideossa ja että se oli pysynyt yllätyksenä jakson ensi-iltaan asti, mutta se oli melko hauska. Vaikka se muistutti meitä Joeyn surullisesta doppelganger-juonesta, kysymykset olivat kunnossa. Parasta tässä segmentissä oli Tom Selleckin merkintä bonuskysymyksellä: Millä Chandler työskentelee? Älä huoli, jos et tiedä vastausta, kysymys on ratkaistu: kukaan ei, edes käsikirjoittajat.

Haiseva kissa

Musiikillinen hetki ei voinut puuttua erikoisalasta ja sen oli oltava erityisesti tämä. Ulkonäkö Lady Gaga on pitkän esiintyjälistan paras esiintyjä erityinen, koska hän on Lady Gaga, koska hän laulaa ja koska se toimii kunnianosoituksena sarjalle, kun laulaja Chrissie Hynde ilmestyy toisella kaudella.

Ohjaukset ja julkaisematon kulissien takana oleva materiaali

Ystävät: Reunion

He näyttivät meille paljon kulissien takana olevaa materiaalia, jota meillä ei ollut ennen ollut. Mielestäni pidin siitä eniten Ystävät: Reunion, voit katsella dokumenttielokuvaa, jossa on vain tällaisia ​​kuvia, ja äänikommentteja. Jälleen kerran kuuden yhdistetyn näyttelijän osat, jotka katsovat itseään, toimivat erittäin hyvin. Videot vanhan television Monican olohuoneessa. Tämän avulla he olisivat voineet tehdä tunnin erikoisen.

Erityinen maininta katkelmista, jotka osoittavat, että Rossin ja Rachelin kemia oli niin voimakas koska vetovoima Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin välillä oli todellinen, kuten paljastettiin keskustelussa James Cordenin kanssa. Heidän välinen osallisuutensa levähdyshetkillä on räjähtävää ja sen sanoo joku, joka ei ole koskaan ollut heidän suhteidensa fani sarjassa. Ne teistä, joilla on keskustelunaihe näinä päivinä.

En tiedä sinusta, mutta he ovat saaneet minut haluamaan nähdä kymmenen vuodenaikaa Ystävät uudelleen.

‘Friends: The Reunion’ on nyt saatavilla HBO Espanjassa.

Saatat pitää myös…

• Katsaus: Terapiassa (HBO), kausi 4 muistuttaa meitä siitä, että hyvän sarjan perusta on aina sen käsikirjoitus

• Sarjan 10 parasta pilottijaksoa XXI-luvulla

2000-luvun 10 parasta sarjafinaalia


navigoi tässä