June 22, 2021

Belinda: Haastattelu siitä, miten hän saavuttaa hyvinvoinnin ja naisten vaikutusmahdollisuudet

Belinda on monta kauneuden salaisuudet, jotkut on helpommin löydettävissä kuin toiset. Tässä vaiheessa tiedä meikkituotteet ja ihonhoito joita julkkikset käyttävät, me ihailemme, okei, on aina mahdollista pelastaa yksi tai toinen kärki jota voimme soveltaa omaan rutiiniin. Mutta mitä on sen ulkopuolella? Entä sisäinen kauneus, josta puhutaan niin paljon ja josta olemme niin vakuuttuneita, että ulkoinen kauneus tulee?

Viimeisimmässä versiossa Vogue-kauneuden salaisuudet, laulaja ja näyttelijä Belinda välittää rauhaa sanoillaan. On rohkaisevaa tietää, että tämä ei ole enää trendi, vaan nyt on tosiasia, että ulkoinen houkuttelevuus alkaa sisältä, emotionaalinen hyvinvointi.

Kuten tapahtui monille ja monille hänen alan kollegoilleen, vuosi 2020 oli tulkin tauolle ‘Kaunis pettäminen’, aika, joka toi sen esteet ja tappiot. Jaettu Instagramissa isoäitinsä kuolema, Juana Moreno, jonka hän nykyään tunnustaa voimakkaimmaksi naiseksi, jonka hän koskaan tunsi. Hän omisti viimeisimmän projektinsa hänelle, espanjalaisen sarjan Bienvenidos al Edén, joka merkitsee paluu näyttelemiseen ja sen pääsy suoratoistoalustoille.

Voidaan ajatella, että rakkaansa menettäminen on käännekohta minkä tahansa ihmisen elämässä, mutta Belinda Hän nauraa, että jokainen päivä on hänelle ” murtumispiste ”. Hän pitää itseään jatkuvasti kehittyvänä ja liikkuvana naisena.

Aivan kuten Nina Simone, laulaja paljastaa, että hänelle vapaus koostuu “ei pelkäämisestä” ja lopeta keskustelu a: lla toivon viesti että keskellä aikoja, jolloin näyttää siltä, ​​että elämämme tauon loppu on hyvin lähellä ja samalla hyvin kaukana, se kuulostaa lohduttavalta.

Kuinka saavuttaa emotionaalinen hyvinvointi Belindan mukaan

“Niin kauan kuin tiedän mikä on oikein ja mikä väärin, pysyn rauhallisena ja se antaa minulle rauhaa.”

© Valero Rioja

Kuinka saavutat emotionaalisen hyvinvoinnin heidän odotustensa perusteella?

Luulen, että jokaisella on erilaiset odotukset siitä, kuka olen. Tietysti perheelleni toivon olla paras versio minusta, paras mahdollinen ihminen, empaattisempi heidän kanssaan ja ilmeisesti ihmisten kanssa yleensä. Mutta mitä tulee mediaan tai ihmisiin, jotka eivät tunne minua, riippumatta siitä, mitä teen taiteilijana tai ihmisenä, he löytävät aina ” mutta ”, joten niin kauan kuin tiedän mikä on oikein ja mikä väärin, pysyn rauhallinen ja se antaa minulle rauhan. En ajattele paljon siitä, että aion tehdä tämän, koska yleisö pitää siitä. Ei, Teen mitä minulle syntyy, mitä haluan ja loppujen lopuksi, jos yleisö haluaa minun olevan kuka olen, he seuraavat minua, he seuraavat sisältöäni, tarinoitani, kappaleitani tai esityksiäni tai mitä tahansa. Jos heillä on vain huonoja sanottavia asioita, en edes kiinnitä huomiota, koska nuo ihmiset sanovat aina jotain negatiivista, vaikka tekisin jotain hyvää tai positiivista. (Annan itseni viedä pois) siitä, mitä tunnen tai mitä haluan; ja mitä perheeni ja rakkaani kertovat minulle; Ne, jotka tunnen, rakastavat minua ihmisestä, joka olen.

Mitä tapoja olet oppinut tasapainottamaan henkistä hyvinvointiasi?

Olen oppinut arvostamaan elämän yksinkertaisimpia asioita, arvostamaan hengittämistä, terveyttä, perheen kanssa olemista, rakkaimpieni pitämistä rinnallani. Tässä pandemiassa menetin mummoni mikä on ollut tähän mennessä suurin menetys. Olen oppinut arvostamaan yksinkertaista elossaolon tosiasiaa, joskus huolestumme niin paljon hölynpölystä, että lakkaamme arvostamasta ja näkemästä positiivisia asioita, hymyilemästä, nauttimasta ja kiittämästä. Luulen, että niin kauan kuin joku on kiitollinen elämästä, siitä, mitä hänellä on, etkä ajattele sitä, mitä muilla on, vaan yksinkertaisesti nauttimaan hyvästä ateriasta, nauttimaan hyvästä unesta, nauttimaan lasillisen viiniä, nauttimaan toistensa seurasta. tai oman yksinäisyytesi vuoksi.

Kun ajattelet vapautta, mitä tai kuka tulee mieleen?

Vapaus pystyy päättämään, on pystyttävä ajattelemaan vapaasti ja pystyttävä ilmaisemaan tuntemasi pelkäämättä, pystymään olemaan itse. Minun ei tarvitse pelätä minua on vapaus, ajattelen sitä Mielenrauha, Mielestäni se on myös vapautta. Henkilökohtaisesti mielenrauha minulle, enkä pelkää, löytää tasapaino elämässä, se on minulle vapaus.

Mikä oli käännekohta elämässäsi tulla naiseksi, jonka olet tänään?

Jokainen päivä on murroskohta elämälleni ja joka päivä he muuttavat minua, joka päivä opin jotain, jokapäiväinen elämä opettaa minulle jotain, joka päivä joku antaa minulle oppitunnin, joka päivä olen yllättynyt asioista, joka päivä on opetus minulle ja kaikki päivät, joista olen tulossa nainen olen tänään, niin Asun jatkuvassa muutoksessa.

Mikä lause auttaa sinua vaikeina aikoina?

‘Helppo, kaikki tapahtuu’ ja “kun myrsky ohi, tulee rauhallinen”.

Belinda puhuu naisten vaikutusmahdollisuuksista

Kuinka kuvaat voimakasta naista?

Nainen, jolla on turvallisuus, joka ei pelkää ilmaista mitä tuntee tai mitä ajattelee, nainen, joka ei tule pieneksi astumaan toisen ihmisen elämään, mutta kyseinen henkilö hyväksyy sinut sellaisena kuin olet ja sellaisena kuin olet. Voimakas nainen on nainen, jolla on aina hymy muille, jolla on hyviä neuvoja, jolla on hyvät aikomukset, joka ei pelkää epäonnistumista, koska epäonnistuminen saa sinut nousemaan uudestaan. Uskon, että voimakas nainen on monia asioita, eikä se ole rahaa, eikä sitä, että käytät asu Erittäin kallista tai että sinulla on hyvä tuotemerkki, mielestäni ei. [Ser una mujer poderosa] tulee paljon enemmän sisältä kuin ulkopuolelta ehdottomasti. Ulkopuoli on kuin kääre, miten se näyttää ulkopuolelta, mutta tärkeä asia on, kun avaat lahjan, mikä on sisällä ja joka määrittelee voimakkaan naisen.

Kuka on voimakas naisen viite elämässäsi ja miksi?

Joku, joka on ollut tehokkain nainen, jonka olen koskaan tuntenut, se oli isoäitini, hän oli niin luottavainen nainen, samalla niin hauras, mutta niin vahva, että hän oli aina meitä varten, enkä koskaan nähnyt hänen heikentyvän. Kun hän heikkeni tai putosi, hän nousi seuraavana päivänä. Tietysti ihailen häntä ja ihailen häntä koko loppuelämäni.

Belinda puhuu toivosta

“Aina on vielä yksi päivä kirjoittaa nämä tyhjät sivut.”

© Valero Rioja

Mitä sanoisit kaikille ihmisille, jotka eivät usko parempaan tulevaisuuteen?

Sanoisin heille, että voit olla aina parempi kuin olet tänään, kunhan haluat parantaa, koska en usko, että sinun täytyy olla negatiivinen, minulla on ollut negatiivisia raitoja ja se ei ole toiminut minulle kaikki. Päivän päätteeksi aurinko tulee aina uudelleenSinulla on aina mahdollisuus aloittaa alusta, ja vaikka sinulla olisi ollut kohtalokas menneisyys, kauhistuttavia kokemuksia, joitain erittäin epämiellyttäviä, surullisia, tyhjiä, kadonneita hetkiä, voit aina kirjoittaa kirjasi uudelleen. Aina on vielä yksi päivä kirjoittaa uudelleen Nuo tyhjät sivut ja muut ovat siellä osana oppimistasi, mutta tärkeintä on pystyä rakentamaan uusi päivä ja tyytymään negatiiviseen, tai jo elämästämme, joka ei ole ollut niin kaunista, voimme kirjoita uusi sivu kirjaamme uudelleen ja olen varma, että se on parempi kuin aiemmin, jos haluat sen, jos haluat sen ja jos teet kaiken sen saavuttamiseksi.

selaa tätä sivustoa