June 24, 2021

Bob Dylan ja kuinka pukeutua kuin (henkinen) rock-ikoni

Bob Dylan ei vain ollut suuri vaikutus 60-luvun musiikkiin (ja nykypäivään asti), kuten monet muutkin hienot taiteilijat, jotka rikkoivat tyylilajeja ja loivat omat äänensä, säännöt ja tyylit (Bowie, The Beatlesjne.), hänellä oli se myös muodissa (kansalaisoikeusliikkeen ja vastakulttuurin lisäksi) ja voimme nähdä, että sellaisissa hahmoissa kuin Harry Styles, Mark Ronsons ja käytännöllisesti katsoen kaikki miehet, jotka käyttävät rennon, hienostuneen, viileän ja hieman älyllisen ulkonäköä samanaikaisesti.

Ajatella Bob Dylan on ajatella Puhallus tuulessa, herra Tambourine Man Like Rolling Stone, musiikissa yhdistettynä runouteen, sosiaalisessa taistelussa ja rakkauden kesässä, koko sukupolvea merkitsevässä ja maailmaa liikuttavassa musiikissa, mutta sen ulkonäkö ja tyyli ovat yhtä tärkeitä.

Tyyli Dylan Se ei ollut räikeä tai ylhäältäpäin, se ei ollut liian kiillotettu ja täydellinen, hän piti kappaleista, joiden luonne heijastaa hänen persoonallisuuttaan ja ääntään, ja sen avulla hän onnistui rakentamaan itse rocktähden (tai pikemminkin Folk Rock) älykäs, salaperäinen ja mielenkiintoinen.

Kaikista muusikoista, taiteilijoista tai julkkiksista ei tule tyylikuvakkeita, sen tekemiseen tarvitaan jotain erityistä Bob Dylan se on niiden saaneiden luettelossa (ehkä koska he eivät halunneet sitä eivätkä yrittäneet, he vain käyttivät mitä pitivät eivätkä pyytäneet anteeksi tai lupaa).

Mitkä ovat Bob Dylanin tyylin säännöt?

El Katso kaikki mustat

Bob Dylan näyttää täysin mustalta

© Getty

Dylan on yksinkertaisten makujen mies ja 60-luvulla hän oli yhtenäinen joka ylitti. Muusikko ja runoilija käytti täysin mustaa ulkonäköä helpommin kuin kukaan muu, mutta hän antoi sille hienostuneemman kosketuksen valitsemalla oikeat kappaleet, kuten turtleneck-pusero, suorat housut, pari Chelsea Botas ja jotkut klassiset lasit.

Ja jotta ilmeellä olisi menneisyyden runollinen tyyli, se päättyy a sotkuinen kampaus Tämä heijastaa sitä, että on tärkeämpiä asioita kuin hiusten muotoilu täydellisesti.

Hyvän takin voima

Bob Dylan kannessa The Freewheelin ‘Bob Dylan’.

© Tyhjä arkisto

Kaikki hyvin icono musikaali sTiedän tämän hyvin, hyvä takki voi muuttaa yksinkertaisen ilmeen mielenkiintoiseksi ja monimutkaiseksi, lisäksi Dylan tiesi, että vaatteet näyttävät paremmilta, kun niitä on jo käytetty muutama kerta ja ne alkavat ottaa vartalon muodon. Dylan on käyttänyt elämässään monia takkeja, mutta yksi kuuluisimmista on se, jota hän käyttää kannessa Vapaaratas vuodesta 1963, jossa hän opettaa meille farkkumaisen ulkonäön korostamisesta.

Raidalliset housut

Bob Dylan fi Savoy

© Fiona Adams

Jokainen voi käyttää paria klassisia ja yksivärisiä housuja, mutta sinun on tiedettävä, että lisäät kuvion, jopa a klassinen kuin raidallinen Se voi antaa sinulle sellaisen miehen ilmeen, joka tietää mitä tekee ja joka uskaltaa ottaa riskejä. Dylanin avain on yhdistää housupari kuviolla tai painatuksella kiinteiden ja klassisten kappaleiden kanssa, jotka antavat sille rennon ja hieman kapinallisen kosketuksen.

Sopii haluamallesi tavalla

Bob Dylan Fender Telecasterinsa kanssa Westchester County Centerissä vuonna 1966

© Alice Ox

Jokainen mies tarvitsee puvut elämänsä aikana, mutta se ei tarkoita, että heidän on oltava yksinkertaisia, yksinkertaisia ​​tai tylsiä, kannattaa leikkiä väreillä, materiaaleilla, tekstuureilla ja kuvioilla varmistaen aina, että ne sopivat tilaisuuteen ja henkilökohtaiseen tyyliin.

Chelsean saappaat

Bob Dylan teoksessa “Tuo kaikki takaisin kotiin”

© Michael Ochsin arkisto

Dylan, Beatles ja Rolling Stones he olivat faneja saappaat Chelsea, koska? No, koska ne ovat yksi klassisista saappaista, joilla on hermostunut tyyli, joka voidaan yhdistää kaikenlaisiin asuihin, mustasta puvusta farkkuihin, joissa on t-paita. Saappaat ovat 60-luvun rocktähti-tyylin kuvake, ja niillä on valta tehdä ulkonäöstä huolellisempi ja huomaavampi ilman liikaa vaivaa.

Hyvä pusero

Bob Dylan Free Trade Hall -konsertin kulissien takana

© Mark ja Colleen Hayward

Kaikki tarvitsevat a mukava villapaita Näyttääkö Dylan hyvältä yksin tai muiden vaatteiden alla, se oli turtleneck-pusero, joka antoi hänelle Beat-runoilijan ilmeen. Se on tyyli, jota monet ovat jäljittäneet (Steve Jobsista Hollywoodin näyttelijöihin), ja voit pitää sen kaapissa koko elämän.

Se ei ole vaatteita, vaan miten käytät niitä

Bob Dylan vuonna 1964 julkaistun The Times They Are A-Changin -julkaisun aikana.

© Michael Ochsin arkisto

Lopuksi, Dylan Hän ei välittänyt niin paljon vaatteistaan, mutta pukeutumisesta haluamallaan tavalla oli mukavuuden yhdistäminen tyyliin ja jokaisen kappaleen tekeminen omaksi, mikä on todella avain aina hyvältä.

Minun selitykseni