June 24, 2021

Courteney Cox, Elton John ja Ed Sheeran leikkivät “Pieni tanssija” ja Lisa Kudrow

Epäilemättä Ystävät Se on yksi suurimmista ja nostalgisimmista yllätyksistä, joita meille on tapahtunut viime päivinä. Ja tunnustetaan tosiasia, että monet meistä halusivat nähdä koko näyttelijän yhdistyvän jälleen, jopa muutamaan minuutiksi. Sarjan näyttelijät ovat kuitenkin antaneet meille muita hetkiä, joita emme odottaneet, kuten Courteney Cox, kuka päätti kunnianosoitus ystävälleen ja kumppanilleen, Lisa Kudrowille Ed Sheeranin ja Elton Johnin rinnalla.

Muistatte, että muutama päivä sitten Monica Gellerille elämän antanut näyttelijä työskenteli yhdessä Shape of You -laulajan kanssa luomaan salaisen tanssin, jonka hahmo oli veljensä Rossin kanssa. Mutta tällä kertaa hän päätti rekrytoida tämän nuoren taiteilijan yhdessä amerikkalaisen taiteilijan kanssa, Brandi Carlile ja Sir Elton itse antaa meille odottamaton yhteistyö että tietysti suositun sarjan fanit rakastavat sitä täysin.

Kuvat: IG / Warner Bros -näyttökuva

Courteney Cox laulaa Lisa Kudrow’lle Elton Johnin ja muiden vieraiden kanssa

Ja ehkä tällä hetkellä he ihmettelevät, Miksi Courteney Cox kutsui Elton Johnin itse laulamaan Lisa Kudrowille? No, uskokaa tai älkää Siinä on kaikki maailman tunne. Jos olet naulattu YstävätHe eivät varmasti tarvitse selitystä, mutta jos sinulla ei ole aavistustakaan, älä huoli, me kerromme sinulle, miksi tämän tuotannon tähti kääntyi brittiläisen legendan puoleen.

On käynyt ilmi, että sarjan kolmannella kaudella Lisan hahmo, Phoebe Buffay, kertoi ystäväryhmälle uskovansa, että kaikkien aikojen romanttisin kappale on se, jonka Sir Elton kirjoitti jotta “Se kaveri” Kuka on pomo? ” … Pidä minua, nuori Tony Danza. ” Tietysti vuohet menivät vuorille, koska todellisuudessa hän viittasi yhteen Johnin kuuluisimmista kappaleista: ”Tiny Dancer”.

Siksi tällä kertaa Courteney Cox, Elton John, Ed Sheeran ja Brandi Carlile, lauloivat tämän laulun Lisa Kudrowille… Vain sanoitusten ollessa hieman muuttuneet. Billboardin mukaan Instagram-tilinsä kautta näyttelijä Ystävät jakoi videon, jossa voimme nähdä hänen istuvan pianon luona soittamalla Phoeben versiota kaikkien näiden upeiden muusikoiden kanssa kunnianosoituksena.

Cox mainitsi, että tämä oli ollut yksi hänen elämänsä parhaista hetkistä, ja jopa muut julkkikset, kuten brittiläinen kokki, Jamie Oliver, entinen jalkapalloilija, David Beckham, Snow Patrol -bassisti, Paul Wilson, ja monet muut kommentoivat, että tämä yhteistyö oli kaikkien aikojen eeppisin asia. Kaikkein eeppisin se oli kuitenkin ilmeisesti Lisa itse näki tämän kunnianosoituksen ja tietysti hän puhui siitä.

Lisa ja Tony Danza rakastivat tätä videota

Lisa Kudrow lähetti vastausvideon, jossa sanottiin: “OK, Ed Sheeran, Courteney Cox, Brandi Carlile ja Elton John, se oli kaikkien aikojen jännittävin asia. Se oli mahtavaa”. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, hän myös korjasi ne, koska he eivät laulaneet sanoja hyvin: “Teknisesti se on” Pidä minua lähellä, nuori Tony Danza “, mutta myös tekemäsi oli hienoa, mukaan lukien kirjoittamasi alkuperäinen kappale, Sir Elton, se oli myös todella hyvä.”

Toisaalta ja laske kätesi, Tony Danza reagoi myös kunnianosoitukseen Kudrow’lle missä he mainitsevat sen ja teki hyvin selväksi, että hän rakasti sitä, mitä he neljä tekivät. “Ensin” rutiini “, nyt tämä. Olet tehnyt päiväni jälleen! Tunnen oloni kunnioitetuksi!julisti amerikkalainen näyttelijä. Ei ole epäilystäkään siitä, että Ystävät Hänellä on vielä monia eeppisiä hetkiä antaa meille niin monen vuoden odottamisen jälkeen.kotisivu