June 22, 2021

DiGiCo Quantum338 -konsoli sekoittaa äänen kirkossa Living Word Christian Center

DiGiCo Quantum338 -konsoli asennettiin kirkkoon palvontapalveluja varten, johon mahtuu 3000 ihmistä, päivittämällä FOH-sekoitusjärjestelmää.

Neljäkymmentä vuotta sitten Mac ja Lynne Hammond seisoivat kymmenien ihmisten kokoontumisen edessä pienessä kokoushuoneessa Radisson-hotellissa Plymouthissa, Minnesotassa, Yhdysvalloissa, merkitsemällä Living Word Christian Centerin (LWCC) perustamista. Nykyään kirkon jäsenmäärä on 10000, ja paljon suurempi seurakunta kokoontuu nyt kauniissa kirkossa, jossa on 3000 istuimen tuulettimen muotoinen pyhäkkö Brooklyn Parkissa.

Räjähdysmäisen jäsenkasvun ja laitoslaajennusten myötä tuotantovaatimukset ovat kasvaneet, mikä saa LWCC: n päivittämään FOH-sekoitusasentonsa uudella DiGiCo Quantum338 -mikseripöydällä yhdistettynä varustettuihin SD-telineisiin. 32-bittisillä ADC / DAC-korteilla ja ST-optiikoilla. Paikallinen integraattori Audio Logic Systems toimitti ja asensi uudet laitteet ja päivitti samanaikaisesti kirkon nykyisen DiGiCo SD8-24 -näyttökonsolin SD-telineen ST-kuituoptisilla liittimillä ja sijoittamalla sekä konsolit että SD-telineet silmukkaoptiikkaan.

“Pidämme neljä viikkoa viikossa, ja musiikkityylimme on nykyaikainen Jeesuksen, Betelin ja Korkeuden kulttuurin hengessä”, kuvailee LWCC: n johtava ääniinsinööri Scott Fahy. “Bändi koostuu yleensä rummuista, bassoista, sähkö- ja akustisesta kitarasta, yhdestä tai kahdesta koskettimesta ja Ableton-kappaleista, neljästä kuuteen laulajaa eturintamassa, joten viikoittainen kanavamäärä on noin 35. lippuja enemmän tai vähemmän. Erikoistapahtumiin voimme kuitenkin lisätä Hammond B3: n, viisi trumpettia, kielisarjan, kahdeksan – kymmenen muuta laulajaa, ja toivottavasti voimme jossain vaiheessa saada kuoromme laulamaan uudelleen. Tarvitsimme todella konsolin, joka mahtuu paremmin kasvavaan kanavamääräämme. “

Fahy jakaa uuden Q338: n sekoitusajan toisen henkilön kanssa, jolle DiGiCo-foorumi ei ole vieras: Robert “Cubby” Colby, paikallinen FOH-ääniinsinööri, joka on työskennellyt Prince, Britney Spears, Phil Collins / Genesis, Shakira, Juanes ja muiden kanssa. monia muita suuria nimiä populaarimusiikissa. Hän on vapaaehtoisesti auttanut sekoittamiseen LWCC: ssä viimeisten kolmen vuoden aikana, päälle ja pois, kuten hänen kiertueohjelmansa on sallinut. DiGiCo-konsolien, erityisesti suurikokoisten SD7: n ja SD5: n, pitkäaikaisena käyttäjänä Colby sanoo, että uusi Quantum-konsoli hämmästytti häntä välittömästi.

”Minut kiehtoivat heti kolme 17 tuuman näyttöä ja mittarin siltahuppu; se on kaunis näköinen ja kuulostava konsoli ”, innostaa Colby. “Kun 38 faderia on ylemmällä kerroksella, saat erinomaisen hallinnan tietäen, että voit järjestää syötteesi, palautuksesi, kontrolliryhmät ja” viite “-alaryhmät millä tahansa tavalla. On hämmästyttävää, mitä kaksi muuta kerroksen faderia voi tehdä sinulle! Mitä olet tottunut näkemään SD-alueella, muotoilu on hyvin samanlainen ja tuttu. Faderit ja nupit ovat erilaisia, mutta silti täysin tarkkoja. DiGiCo on myös lisännyt 32-bittisiä muuntimia paikalliseen mikrofoniin / linjaan ja kaikkiin kahdeksaan paikallislinjalähtöön, mikä on hienoa! “

siirry tähän sivustoon