June 24, 2021

Disney + -elokuvakatsaus – Fuzzy Skunk

Upea Ivan käyttää samoja tekniikoita kuin Disney-klassikot: puhuvat eläimet, mukaansatempaava musiikki ja tarina viestillä. Vaikka tietyinä aikoina se voi tulla lähemmäksi Dumboa, näyttelijätyöskentely ja CGI tekevät elokuvasta ajattoman tarinan, jota voi nauttia perheenä. Onko sinulla lippuja näyttelyyn? Täältä alkaa arvostelumme Disney + -elokuvasta The Magnificent Ivan.

Tiivistelmä upeasta Ivanista

Ivan (Sam Rockwell) on gorilla, joka toimii pienessä juoksevassa sirkuksessa Mack (Brian Cranston). Siellä hän asuu ystäviensä kanssa, Henrietta (Chaka Khan), kana, joka lyö baseball-mailaa; Frankie (Mike White), sinetti jongleeraa palloa; Murphy (Ron Funches) kani, joka ajaa minipaloautoa; Stella (Angelina Jolie), norsu tekee numeron yhdessä Snickers (Helen Mirren), valkoinen villakoira ja Bob (Danny DeVito), kulkukoira ja Ivanin paras ystävä.

Sirkus ei mene hyvin ja se on elvytettävä, joten pidä hyvää päivää Mack saada hyvin pieni norsu, joka on kutsuttu pelastamaan yritys konkurssilta, Rubiini (Brooklynn Prince). Useiden istuntojen jälkeen kaikki menee sujuvasti, mutta yksi hyvä päivä Ivan lupaa Stella että kun pystyy, hän ottaa pois Rubiini tuon maailman. Välillä gorilla oppii maalaamaan kiitos Julia (Ariana Greenblatt), tytär George (Ramon Rodriguez), yksi sirkusmiehistä ja avustajista Mack.

Ivan ja Bob

Katsaus elokuvaan The Magnificent Ivan Disney +

Disney +: n upea Ivan Se on elokuva, joka muistuttaa meitä lapsuudesta sillä lempeällä ja viattomalla ilmeellä, joka meillä oli pienenä. Se, joka on vastuussa sen saamisesta, on Thea Sharrock. Brittiläinen ohjaaja tuli tunnetuksi ympäri maailmaa elokuvan myötä Ennen sinua, elokuva, jossa englantilaisen maaseudun tytön on hoidettava rikas nuori pankkiiri, joka oli halvaantunut onnettomuuden jälkeen ja joka voidaan nyt nähdä Prime Video.

Mike White on nauhan käsikirjoittaja yhdessä Katherine Applegate, kirjoittanut kirjan, johon tarina perustuu. Lisäksi kalifornialainen on elokuvan näyttelijä ja tuottaja. Yksi hänen suurimmista menestyksistään käsikirjoittajana asuu Rockin koulu, ohjannut Richard Linklater ja mitä varten Jack Black voit toistaa suosikkimusiikkiasi valkokankaalla.

Vastakohtana elokuva on huono hetki ja se on pikemminkin strategia laajentaa tarina puolitoiseen tuntiin kuin kehittää hahmoja. Samoin se ei lopeta lyömästä avaimen suhdetta Ivan Y MackKuten kun se saavuttaa huippunsa, he leikkaavat sen nopeasti.

Ivan, suuri päähenkilö
Ivan, suuri päähenkilö

Oscar-luettelo

. Päähenkilöt Disneyn Magnificent Ivan -elokuva + he yhdistävät kolme Oscar-palkintoa ja kymmenen ehdokkuutta kuuluisalle tunnustukselle. Tämä laatu välittyy elokuvan aikana, jossa äänen ja CGI: n kautta he tuntevat, mitä eläimet ilmaisevat. Sam Rockwell, Oscar-voittaja parhaasta naisnäyttelijästä Kolme mainosta laitamilla, sopii täydellisesti nuoren naisen kanssa Brooklynn Prince, joka tunnetaan valmistamisesta Moonee päällä Florida-projekti, suhteessa Ivan Y Rubiini.

Toisaalta CGI suosii paljon, kun on kyse tuntemisesta hahmoihin enemmän. Kuva kertoo tuhat sanaa, ja tässä tapauksessa eläinten atk-virkistys on hyvin todellista. Jopa Ivan se muistuttaa gorillaa todellisessa tarinassa. Lisäksi sanojen mukaan Mike White“Tämä on tarina vapautumisesta, eikä sitä voida kertoa hyödyntämällä todellisia eläimiä.”

Perustuu todellisiin tosiasioihin

Suurin osa Disney-elokuvia todellisiin tapahtumiin perustuvilla ihmisillä on päähenkilöitä. Tässä yhteydessä tarinassa ovat kuitenkin tähdellä eläimet. Joo, Ivan se oli todella olemassa. Ivan se oli gorilla, jonka he pelastivat salametsästäjiltä Afrikassa. Hän työskenteli 27 vuoden ajan kauppakeskuksessa Tacomassa, Washingtonissa.

Kun Katherine Applegate tiesi tarinan, päätti kertoa sen näkökulmasta Ivan. Lastenkirja nousi nopeasti suosioon ja tuli ykköseksi The New York Timesin bestseller-listalla.

Bryan Cranston
Bryan Cranston

Musiikki viestinä

Yksi niistä näkökohdista, joissa Disneyn Magnificent Ivan -elokuva + se on heidän ääniraidallaan. Craig Armstrong on yksi tunnetuimmista brittiläisistä säveltäjistä, ja hän on vastuussa nuotin asettamisesta tähän elokuvaan. Jotkut hänen kuuluisimmista sävellyksistään ovat Suuri Gatsby, Snowden o punainen mylly, muun muassa.

Toisaalta on kappale “Free”. Nauhan lopussa toistettavan alkuperäisen kappaleen on kirjoittanut Diana Warren, nimitetty yksitoista Oscaria, ja Charlie Puth Hän vastaa äänen antamisesta amerikkalaisen säveltäjän sanoille, joka on osallistunut kappaleillaan yli sadaan elokuvaan.

Kohtaus elokuvasta The Magnificent Ivan Disney +
Kohtaus elokuvasta The Magnificent Ivan Disney +

Missä voit nähdä elokuvan The Magnificent Ivan

Nauha on saatavana 11. syyskuuta 2020 alkaen Disney +, foorumin tarjoamissa uutisissa.

Elokuvan lopullinen mielipide Disney +: n upea Ivan

Disneyn Magnificent Ivan -elokuva + on elokuva, jolla on selkeä ja liikuttava viesti koko perheelle. Oikealla sävyllä hän tietää, milloin olla lapsi ja milloin olla aikuinen. Tämä ei kuitenkaan peitä sen puutteita elokuvan aikana, mutta pehmentää niitä. Vaikka hän saattaa tietyinä aikoina muistaa joitain klassisia elokuvia, hänellä on selvää, mitä näppäimiä soittaa ja miten päästä lähelle yleisöä.

Datalehti

Alkuperäinen nimi: Yksi ja ainoa Ivan
Sukupuoli: Perhe, eläimet, seikkailu
Virallinen sivusto: Elokuva Upea Ivan
Maa: USA
Idioomi: Englanti
Julkaisupäivä Espanjassa: 11. syyskuuta 2020
Tuottaja: Walt Disney Pictures, Allison Shearmur Productions, Jolie Pas
Jakelija: Disney Plus
Kesto: 95 min.
Vuosi: 2020
Ikäraja: Suositellaan kaikille yleisöille

Taiteellinen tiedosto

Suunta: Thea Sharrock
Käsikirjoitus: Mike White (Vaaka: Katherine Applegate)
Laulu: Craig Armstrong
Valokuvaus: Florian Ballhaus
Jakelu: Bryan Cranston, Phillipa Soo, Ariana Greenblatt, Eleanor Matsuura, Betsy Graver, Owain Arthur, Filiz Fairweather, Ben Bishop

Kartelli

Juliste elokuvasta The Magnificent Ivan Disney +
Juliste elokuvasta The Magnificent Ivan Disney +

Perävaunu

LOPPUKATSAUS

Vapaus koko perheen ulottuvilla.

HYVÄ

Näyttelijöiden välinen kemia.

Tiedät mitä haluat kertoa.

Ääniraita.

PAHA

Se pidentää juoni hetkillä.

Se saattaa muistuttaa sinua joistakin klassisista Disney-nauhoista.

Lue koko raportti