June 22, 2021

Ed Sheeran paljastaa kuinka hän menetti 22 kiloa

Brittiläinen taiteilija ilmoitti tyttärensä saapumisesta sosiaalisiin verkostoihinsa

Ed Sheeran paljasti mikä oli ruokavalio ja liikuntasuunnitelma jota hän seurasi viime kuukausina ja joka auttoi häntä muuttamaan ruumiinsa. “Se on ensimmäinen kerta, kun olen todella terve”, Sanoi brittiläinen taiteilija BBC. Hänen mukaansa kiertomatkustus vahingoitti huonolaatuista ja järjestäytynyttä ruokavaliota, jättäen vähän aikaa fyysiseen aktiivisuuteen. Joten ennen pandemian alkamista, päätti muuttaa tapojaan.

Viimeisimmät uutiset muusikon henkilökohtaisesta elämästä tiedettiin viime vuoden syyskuussa ilmoitti tyttärensä syntymä söpöllä valokuvalla, jonka hän jakoi Instagramissa. Vaikka hänen seuraajansa odotti jotain hyvin, yllättävä tosiasia oli nimi, jonka ”Shape of You” -tulkki ja hänen vaimonsa, Kirsikka Seaborn, he valitsivat vauvalle: Lyra Etelämantereen Seaborn Sheeran.

Ed Sheeran ja Cherry Seaborn saivat ensimmäisen tyttärensä viime vuoden syyskuussa.

Ed Sheeran ja Cherry Seaborn saivat ensimmäisen tyttärensä viime vuoden syyskuussa.

Nyt Sheeran viittasi jälleen yksityisyyden piirteisiin haastattelussa ja laajensi joitain huonoja tapoja, joita hänellä oli ja päätti muuttaa. Haastattelussa englantilaiselle tiedotusvälineelle hän selitti, että hän käytti syödä “kanansiipiä ja kaksi pulloa viiniä joka ilta”, Rutiini, jonka hän lopulta hylkäsi. Jo vuonna 2017 ruokavalion muutos sai hänet menettämään ensimmäiset kilot, jolloin lopetti oluen juomisen. Siitä päivästä tähän päivään muusikko menetti 22 kiloa.

Tietysti, se ei ole vain ruokavalio. Sheeran myös alkoi harjoittaa liikuntaa päivittäin. Osana harjoittelua hän tekee Suuritehoiset intervalliharjoitukset, jotka tunnetaan nimellä HIIT lyhenteenä englanniksi. Tämä harjoitussarja perustuu intensiivisen toiminnan harjoittamiseen lyhyin väliajoin.

Muutettuaan rutiininsa laulaja kertoi pystyvänsä joskus kuluttamaan joitain tuotteita, jotka hän oli hylännyt vuosia sitten. “Nyt palasin oluen nauttimiseen, koska olen kunnossa, mutta lopetin sen tekemisen säännöllisesti ja Panostan aikani liikuntaan, mikä on minulle melko outoa ”, hän selitti.

Viime vuosina Ed Sheeran on pyrkinyt elämään terveellisempää elämää paremman ruokavalion ja liikunnan avulla
Elämä ja tyyli Mag

Viime vuosina Ed Sheeran on pyrkinyt elämään terveellisempää elämää paremmalla ravinnolla ja liikunnalla (Life & Style Mag /)

Viimeiseksi Sheeran sanoi, että on viimeinen tapa, jonka hän on pudottanut viime aikoina: savuke. “Lopeta tupakointi kolme vuotta sitten, ja siitä lähtien olen käyttänyt liikuntaa ”, hän selitti podcastille Metallin takana vuonna 2019. Samassa keskustelussa hän totesi sen monet sosiaalisessa mediassa lukemansa kritiikat liittyivät hänen painoonsa. “Minulla ei koskaan ollut epävarmuutta koska luultavasti puolet ihmisistä, jotka kutsuivat minua paksuksi, olivat myös lihavia ”, hän sanoi.

Lisää sinua kiinnostavia tarinoita:

Kokeile näitä