June 22, 2021

EDDIE 9V – Pienet mustat kärpäset

Uusi tähti on syntynyt, hänen nimensä EDDIE 9V (lausutaan 9 voltiksi) tällä uudella teoksellaan LITTLE BLACK FLIES. Ei ole, että hänen nimensä on jotain uutta bluesin ystäville, koska ainakin hänellä on hirvittävä debyytti ”Left My Soul In Memphis” (2019), suora “Way Down The Alley” ja jotkut sinkut hajallaan ajallisessa tilassa ilman , tämä työ nostaa hänet värillisen äänen alttareille, kuten tapahtui hänen aikanaan ihmisten kanssa, kuten JD Macpherson tai Eli Paperboy Reed.

Syntynyt Atlantan laitamilla vuonna 1996 ja huolimatta siitä, että hän ei kuulu musiikille omistettuun perheeseen, hän hankki pian kitaran ja kiinnitti huomiota blues-jättiläisiin, kuten Muddy Watersiin, Howlin ‘Wolfiin tai Freddie Kingiin, kunnes hän hallitsi kuusi jousea. opettajana ja jos siihen lisätään, että hänellä on hyvin erikoinen ääni lähempänä falsettoa, oli ilmeistä, että ennemmin tai myöhemmin hänen maineensa oli alkamassa.

Levylle avautuva kappale, joka antaa otsikon albumille, pakottaa sinut kiinnittämään huomiota jo siksi, että “Little Black Flies” on soul-blues-ilo suurelle osalle Staxia, koska sarvet, rummut, hammond-näppäimistöt, kitarat ja ennen kaikkea vallitsevat . kaiken, Eddien ylimääräinen ääni täynnä vibratoa. Päivän seuraaminen ei vie kauan, koska kollegoiden kokouksen alkaessa näyttää olevan julma virkistys Elmore James -äänellä ”She Got The Money”. Kaksi kappaletta ja se on jo tehnyt meidät lujaksi. “Dog Me Around” on blues-mestariteos, jossa Eddie pääsee urista kitaransa rytmiin, jonka hän toistaa kappaleessa “Dont Come Around This House”, kaikki hyvin Albert Kingin hidas ja likainen blues.

Tuhoavan bluesin jälkeen “Travelin Man” tulee “3AM Chicagossa”, jossa hän jälleen kerran alkaa kovan sydämen tapaan aivan kuten Durand Jones käsittelemään Amerikan epäoikeudenmukaisuutta rodun ja tulotason välillä. “Reach Into Your Heart” on täydellinen jatko kello 3:00, koska se jättää meidät jälleen hyvin sielullisen rytmisen pohjan juurelle Booker T: n innoittamana näppäimistönä, joka toimii Eddien perustana suorittaa stratosfäärinen laulu. Sielun jälkeen tulee funk-aika vaikuttavalla esityksellä, kun katsot klassista funk-kierrosta Miss Jamesia, joka antaa sinulle hanhenmurskan joka kerta, kun rytmiosa antaa hänen huutaa. Lepää “Back On My Feet” -nimellä, upealla akustisella bluesilla, jolla on esi-isien ääni hyvin paljon hänen ensimmäisen LP: nsä suoneessa. “Puttin The Kids To Bed” on toinen erittäin vakava suuttumus joillekin näppäimistöille armon tilassa. Puhdas hiki ja musta lämpö. “Kolumbuksen eläintarhan blues” ja “Sinun ei tarvitse mennä”, molemmat nauhoitetut yhdellä kertaa, ovat vielä kaksi lovea hänen blues-aseessaan, joka on täynnä luoteja, jotka tappavat rakkauden vain rock and rollin emorytmille. Lyhyesti sanottuna, yksi vuoden suurimmista lps: stä. Tämä mies tulee olemaan legenda ja tämä albumi on hänen portaikkonsa kunniaan.

Mene tähän