June 22, 2021

George Clooney, liian rikas ja vanha toimimaan niin paljon | Ihmiset ja kuuluisa

Monet haluaisivat saada George Clooneyn uran. Kadehdittu 56-vuotias esiintyjä on kuitenkin ilmoittanut haluavansa päästä eroon kameroista ainakin näyttelijänä. ”Tulkinta maksoi minulle vuokran, mutta nyt olen myynyt tequila-yritykseni 1 000 miljoonalla dollarilla. Kuvittelet! En tarvitse rahaa ”, kahden Oscarin voittaja on sanonut suoraan, tuottajana Argo (2013) ja sivutoimijana elokuvalle Syriana (2006). Haastattelussa The Sunday Times, tekee selväksi, ettei hän ole menettänyt kiinnostustaan ​​työstään, hän on vain muuttanut prioriteettiensa järjestystä. “Olen toiminut pitkään”, sanoo hänen takanaan kolmen vuosikymmenen ura. Mutta omaisuuden kasvun lisäksi on toinen näkökohta, joka on ottanut hänet hieman enemmän tulkinnasta. “En ole enää sydämentekijä, joka ottaa tytön”, hän sanoo jonkin verran valitettavasti brittiläisen sanomalehden haastattelussa. “Eikä minun pitäisi olla”, hän selventää puhumista laadusta eikä merkittävyydestä. ”Jos joku tarjoaa minulle roolin, kuten Paul Newman Tuomio, Olen sisään. Mutta ei ole niin paljon ”.
suurenna kuva

Casloigos tequila -brändin perustajat Clooney ja Rande Gerber vuonna 2013.

Clooneyn lausunnot ovat hänen uuden ensi-iltansa, Lähiö, elokuva, jonka hän on tuottanut, kirjoittanut ja ohjannut hieman yli 43 000 eurolla. Intohimoinen projekti, joka on ottanut hänet kaksi vuotta näytölle. Hän ei välitä, koska, kuten hän sanoo, hänellä on rahaa. Viime kesäkuussa hän myi yhdessä ystävänsä Rande Gerberin kanssa perustetun Casamigos tequila -yrityksen 864 miljoonalla eurolla. ”Ansaitsen rahaa toisella tavalla, jos tarvitsen sitä. Tein ennen kahvimainoksia ”, vitsi, joka tuli tunnetuksi sarjassa Hätätilanteet ja että se on myynyt Nespressosta Omega-kelloihin. Clooney sanoo, että rahat antavat hänelle mahdollisuuden taistella elokuvista, joita hän haluaa tehdä, kuten elokuvista Hyvää yötä ja hyvää onnea (2005), Michael Clayton (2007) Loputon rakkaus (2009), joka ei olisi koskaan muuten päässyt näyttöön. “[Brad] Pitt tekee myös sen, ja se on hyvä maine tai mikä sitä kutsutaankin ”, hän päättelee.

Se oli myös kesäkuussa, kun he muuttivat prioriteettia muista syistä, nimeltään Ella ja Alexander, kaksoset, jotka hänellä oli vaimonsa asianajaja Amal Alamuddinin, nyt Clooney. Hänen kanssaan hän on myös luonut perustan taistelulle sotarikoksia vastaan ​​Afrikassa, yhdistyksen, jolle hän on lahjoittanut miljoonan dollarin taskustaan. Joten surkea lipputulot Lähiö, satiiri rasismia ja yhteiskunnan tekopyhyyttä vastaan, eivät menetä unta.
Amal ja George Clooney, viime lokakuussa Suburbiconin ensi-iltana Los Angelesissa.

Pelitilin tilasi lisäksi olet huolissasi Yhdysvaltojen nykyisestä poliittisesta tilanteesta. ”Ihmiset eivät äänestäneet puolesta [Donald] Trump hänen saavutuksistaan. He äänestivät hänen puolesta, koska tunsivat hänet ”, näyttelijä analysoi brittiläisessä sanomalehdessä. Hän ei ole kiinnostunut ehdokkaasta Yhdysvaltain presidentiksi, vaikka päinvastoin on julkaistu. Hän tuntee politiikan maailman hyvin, koska hänen isänsä, toimittaja Nick Clooney, oli ehdokas Kongressin osavaltioon Kentuckyn osavaltioon (USA). Vanhimman Clooney’n, myös laulaja Rosemary Clooney -veljen ja näyttelijän isän, Hollywood-yhteydet kääntyivät häntä vastaan ​​ja saivat hänet häviämään vaaleista. Silti näinä aikoina George Clooney uskoo, että demokraatit tarvitsevat muutakin kuin vain hyvän ohjelman Trumpin torjumiseksi. ”Tarvitset jonkun valaisemaan huoneen. Tarvitset mitä Barack Obamalla oli ”, tiivistää tämä demokraattinen liittolainen ja Yhdysvaltain entisen presidentin ystävä. Ja hän ei halua olla tuo henkilö.

.

kuvaus