June 22, 2021

Gloria Estefan avaa uudelleen hotellin, jossa Algo pasa con Mary kuvattiin

Jos Miamilla olisi Latino-kuninkaita, he olisivat Gloria ja Emilio Estefan. Floridan rikkaimmassa kaupungissa, jonka postinumero on yksi viidestä halutuimmista Yhdysvalloissa, pari erottuu omalla loistollaan. Myymät sata miljoonaa levyä Gloria EstefanHänen seitsemän grammaa ja viisi vuosikymmentä ulottuva ura ovat nostaneet hänet stratosfäärin korkeuteen, ei pelkästään hänen taiteellisen arvonsa vuoksi, vaan siksi, että sieltä ylhäältä hän voi sulkea mehevimmät sopimukset.

Pari on juuri avannut Cardozo-hotellin uudelleen, laitos, joka sijaitsee art deco -rakennuksessa Ocean Drivessa, Miami Beachillä, joka on kallein katu Floridan osavaltion eksklusiivisimmalla alueella. Gloria Estefan itse kertoi, että kun hän oli hyvin nuori, hän rakastui rakennukseen; niin paljon kuin kertoa isälleen, että kun hän kasvaa, se ostetaan hänelle. vuonna Frank Capra Hän ohjasi Reikä päähän, Robin Williams rullattu Hullujen häkki ja me kaikki nauramme Ben Stiller ja Cameron Diaz päällä Marian kanssa tapahtuu jotain.

Omaisuus historiaa

Gloria ja Emilio ostivat rakennuksen vuonna 1992 ja päättivät muuttaa sitä investoimalla 15 miljoonaa dollaria viimeisten neljän vuoden aikana sen uudistamiseen

Emilio ja Gloria Estefan asettavat valokuvan nauhanleikkauksen aikana Cardozo South Beach -hotellissa Miami Beachissä, Fla. Pari otti historiallisen art deco -hotellin vuonna 1992 ja avasi äskettäin hotellin täydellisen remontin jälkeen.

Lynne Sweet / AP

Gloria ja Emilio ostivat rakennuksen vuonna 1992 ja päättivät muuttaa sitä investoimalla 15 miljoonaa dollaria viimeisten neljän vuoden aikana sen uudistamiseen. El Cardozo, suunnitellut uudelleen Aldo Ducci, Siinä on 41 huonetta ja sviittiä sekä 140 m2 kattohuoneisto, jonka päällystys on tuotu Istanbulista. ”Asumme uskomattomassa maassa ja haluamme kaikkien tietävän, että on mahdollista tehdä kaikki mitä unelmoit. Luulen, että Gloria ja minä olemme tehneet sen ”, hän sanoi. Emilio estefan avajaisseremonian aikana. Ja syy ei puutu: arviolta 500 miljoonan dollarin omaisuudella he ovat Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisin latino-pariskunta.

Gloria syntyi Havannassa vuonna 1957, puolitoista vuotta ennen kuin Fidel Castro lopetti Kuuban vallankumouksen. Hänen perheensä meni maanpakoon Yhdysvaltoihin ja kun hänen äitinsä kehittyi opettajanurana, hänen isänsä tuli taistelemaan Vietnamissa isäntämaansa puolesta. Gloria on valmistunut Miamin yliopistosta psykologian kandidaatin erikoisalana ranskaksi. Hän tuli työskentelemään tulkkina tullille kaupungin lentokentälle, ja hänen profiilinsa teki hänestä mielenkiintoisen CIA: lle, joka otti hänet yhteyttä värvätäkseen hänet. Tietojemme mukaan ehdotus ei onnistunut. Ja Gloria oli tarkoitettu musiikille: hän aloitti uransa vuonna Miamin äänikone, vuonna 1977, ja jatkoi solistina. Hänellä on 24 julkaistua albumia.

Miamin kuninkaat

Pariskuntana he ovat valtavia: paitsi siksi, että he ovat Floridan tehokkaimpia musiikin tuottajia, myös siksi, että heillä on useita ravintoloita ja Cardozon kanssa kahta hotellia. Tähtisaaren olemassaoloa Biscaynen lahdella ei voida selittää ilman Emilio Estefanin välitystä kiinteistökehittäjänä

Suuri tulva nähdä Estefan.

Lynne Sweet / AP

Emilio syntyi Santiago de Kuubassa vuonna 1953 ja rakastui vaimoonsa, kun he molemmat työskentelivät Miami Sound Machinessa. Kun hän jatkoi sooloartistina, hän tuli levytuotantoon. Hän on luominen Latin Grammy’s ja Hispanic Heritage Awards ja latinankielinen versio Me olemme maailma alkaen Michael Jackson.

Pariskuntana he ovat valtavia: paitsi siksi, että he ovat Floridan tehokkaimpia musiikin tuottajia, myös siksi, että heillä on useita ravintoloita ja Cardozon kanssa kahta hotellia. Tähtisaaren olemassaoloa Biscayne Bayssä ei voida selittää ilman Emilio Estefanin välitystä kiinteistökehittäjänä. Estefanit ovat NFL: n (ensimmäiset latinalaisamerikkalaiset tulleet markkinoille) Miami Dolphinsin osakkeenomistajia. Emilio nimitettiin presidentin taide- ja humanististen asioiden komitean jäseneksi. George Bush vuonna 2002, vuoden tuottaja 2000 Latin Grammyssa ja molemmat saivat presidentin presidentin vapausmitalin Barack Obama vuonna 2015.

käytä tätä linkkiä