June 22, 2021

kaikki punaiset sillit, jotka Mask Singer antoi harhaan

Mask Singer -maskiin peittyvien identiteetin säilyttäminen on tärkein ainesosa tämän niin suuren yleisön keräävän televisiomuodon menestyksessä. Mutta joskus tämä haaste tulee mahdottomaksi, koska monet silmät ovat sitä, mikä voi vuotaa tai paeta.

Ensimmäisessä painoksessaan Mask Singer antoi huhujen kulkea verkon läpi, mutta mitä tässä yllätyksiä vielä odotetaan? Kolme ensimmäistä olivat kolme löydettyä naista: La Toya Jackson, Isabel Preysler ja Esperanza Aguirre.


1

Mask Singer paljastaa Gabelan alaisuudessa olleen Isabel Preyslerin

Mask Singerin toinen painos on paljastanut toisen tähtensä, vaikka tässä tapauksessa se ei ollutkaan niin kansainvälinen. La Toya Jacksonin ensi-iltansa suuren yllätyksen jälkeen tutkijat olivat oikeassa sanoessaan, että Isabel Preysler piiloutui kissanpennun alla. Lue lisää

'Mask Singer' ensi-iltansa paljastaen sen kansainvälisen tähden La Toya Jacksonin
2

‘Mask Singer’ ensi-iltansa paljastaen sen kansainvälisen tähden La Toya Jacksonin

Arturo Vallsin oli voiteltava englannin kielensä ennen Mask Singer -kauden toisen kauden ensi-iltaa. Valencialainen juontaja ilmoitti jo katsojille olevansa ennen ”ensimmäistä naista, joka ei puhu espanjaa”. Lopuksi La Toya Jackson oli näyttelyn yllätys. Lue lisää

Esperanza Aguirre oli kuuluisa
3

Esperanza Aguirre oli kuuluisa “Mask Singer” -perheen alla.

Jos Latoya Jackson ja Isabel Preysler eivät olleet tarpeeksi yllättäviä, Mask Singer osoitti jälleen kerran, että sillä on loistava näyttely toisessa painoksessa. Tutkijat eivät voineet uskoa kolmannen viikon peräkkäin, kun he huomasivat, että Esperanza Aguirre piiloutui Mariposan naamion alle. Lue lisää

Näin La Toya Jackson matkusti incognito-tilassa Espanjaan nauhoittamaan Mask Singer -sarjaa
4

Näin La Toya Jackson matkusti incognito-tilassa Espanjaan nauhoittamaan Mask Singer -sarjaa

La Toya Jackson oli ensimmäinen naamio, joka löydettiin Mask Singer -kauden toisen kauden ensi-iltasta Antena 3 Televisiónissa. Yllätys, jonka Arturo Vallsin esittämän kilpailun katsojat ottivat viime yönä, on paljastanut, että myyttisen Michael Jacksonin sisko matkusti 3. huhtikuuta Madridiin nauhoittamaan osallistumistaan ​​ohjelmaan. Lue lisää

Chenoa, uusi allekirjoittaja Mask Singer 2 -tutkijana
5

Chenoa, uusi allekirjoittaja Mask Singer 2 -tutkijana

Atresmedia ja lahjakkuusnäyttelijän Fremantle julkaisevat vähitellen naamiot, joiden alle kauan odotetun Mask Singer -lehden kilpailijat piiloutuvat. Jotkut on jo vahvistettu, mutta on vielä enemmän löydettävissä. Vaikka tiedämme varmasti, ovat tuomariston jäsenten nimet: Los Javis, José Mota ja Paz Vega. Lue lisää

Hän sanoi