June 24, 2021

kuuluisan oluen intohimo

vuonna pubit Anglosaksit, se hallitsee keskustelujuomana, joka kannustaa meitä laulamaan vanhoja rakkaus- tai seksikappaleita, puhumaan jonkin aikaa urheilusta ja myöhemmin politiikasta ja jopa joissakin kulmissa runosta ja teatterista.

Ja sama tapahtuu Prahan baareissa ja vilkkaissa Madridin panimoissa ja espanjalaisissa tavernoissa. Vaihda oluen väri, lämpötila, jossa se tarjoillaan, vaahdon määrä, joka kruunaa sitä … Mutta yksi asia ei koskaan muutu: animaatio, jota se tukee ja tuottaa.

Barack Obama

Barack ja Michelle vierailivat Irlannin kylässä vuonna 2011, josta on peräisin entisen Yhdysvaltain presidentin perheen haara. Siellä Moneygallissa, paikassa, jossa hänen esi-isänsä pakenivat vuonna 1851, keskellä irlantilaista nälänhätää, Obamalla ei ollut mitään mieltymyksiä siitä, että hän nautti vaimonsa kanssa lasillisen klassista mustaa olutta Ollie Hayes -baarissa Main Streetillä ( kuvan yläpuolella). Muuten, entinen presidentti vaati maksavan juoman taskustaan. “Guiness maistuu paljon paremmin Irlannissa kuin missään muualla maailmassa” – Obama sanoi sitten. Maantieteellisten, ilmastollisten ja jopa sosiaalisten ja ystävällisten kysymysten lisäksi Yhdysvaltain historian ensimmäinen musta presidentti onnistui lausumaan avaimet, jotka erottavat toisen oluesta, ja jopa kaksi lasillista samaa: “Täällä he heittävät paljon parempi olut. “

Steve McQueen

Vanhan lännen gallona kuluttaa olutta. Steve McQueen, hyvänä amerikkalaisena, oli ihastunut tähän juomaan, joka sekoittuu hyvin keskusteluun, mutta myös tanssiin ja kantrimusiikin vilkkaisiin ja iloisiin rytmeihin. Meidän aikanamme on itsestään selvää, mistä juomasta puhumme, kun joku sanoo nauttivan sixpäkki jääkaapista. Täydellinen markkinointikaava: kuusi tölkkiä, jotka on yhdistetty erittäin vahvalla muovihihnalla.

Orson Welles valmistautuu avaamaan Baijerin olutastian vasaralla.

Orson Welles

Elokuvaohjaaja oli rohkea mies, joka hyväksyi haasteita. Työpäivä on ohi ja sinun täytyy rentoutua. Olemme Münchenissä, Baijerin pääkaupungissa ja yhdessä maailman oluen pääkaupungeista. 1950-luvun puolivälissä tuli muodikkaaksi käyttää pieniä tynnyreitä juoman tarjoamiseen, ja rituaali alkaa sen avaamisseremonialla. Olut tarjoillaan sitten valkoisissa keraamisissa mukeissa punaisen maan näköisillä naisilla, ja se auttaa laskemaan klassisen hapankaalia ja perunamuusia.

Skotlantilainen näyttelijä Sean Connery 1960-luvun alussa, tauolla elokuvasta James Bond 007.

Sean Connery

Ernest Hemingway ei mennyt merelle aloittaessaan pitkän kalastuspäivän kantamatta muutama olutta, jota hän halusi juoda hyvin kylmänä. Se on keskustelua herättävä juoma, mutta muutaman pullon jälkeen saatamme olla hieman unelias, kuten äskettäin löydetty Sean Connery teki. Kankaalla oleva lepotuoli ja oluen vaikutus antavat sinun nukahtaa syvästi sen aluksen kannella, jossa kuvaaminen tapahtui.

Naisten sisällyttäminen työelämään teki heidän menonsa baareihin normaaliksi nauttimaan kuten heistä herkullista olutta työpäivän jälkeen.

40-luku

Toinen maailmansota toi naiset uudelle ja merkittävälle asemalle yhdessä voittajamaista. Vuosien ajan työskennellessään teollisuudessa he valloittivat miehille varatut tilat kaikilla aloilla. Jopa baareissa, joissa ei ollut enää outoa nähdä heitä baarin vieressä tilaamassa olutta ja jakamassa heidän kanssaan kannun tai lasin ystävällistä rinnakkaiseloa auringon laskiessa. “Takaan teille, herra Okada, kylmä olut päivän päätteeksi on paras elämä, mitä teille voi tarjota”, Haruki Murakami kirjoitti.

Meksikolaiset tuotemerkit ovat ylittäneet rajat ja ovat erittäin suosittuja Yhdysvalloissa ja myös Euroopassa sekoitettuna tai ilman seosta.

Myös tequilan kanssa

Ensimmäinen panimo koko Amerikan mantereelle luotiin Meksikoon pian espanjalaisten valloituksen jälkeen. Siksi ei ole yllättävää, että atsteekkimaassa sitä pidetään perinteisenä juomana ja että sitä juodaan kaikkina aikoina. Myös cocktailitunnilla, koska meksikolaiset ovat löytäneet joitain ihanteellisia yhdistelmiä maansa pitkiä kuumia iltapäiviä varten. He sekoittavat sen esimerkiksi tequilaan tai sitruunamehuun (kuuluisa Michelada).

Louis Arstrong ja Berliinin silloinen pormestari Willy Brandt käyttävät hyväkseen konsertin loppua, jonka muusikon bändi on juuri antanut osallisuuden ajaksi.

Louis Armstrong

Jack Nicholson sanoi kerran sen, ja upea näyttelijä tietää mistä puhuu: “Maailmassa ei ole parempaa juomaa kuin vitun olut.” Vaikea keskustelulause, jonka Louis Armstrong ja Willy Brandt, jotka esiintyvät tässä epätavallisessa kuvassa, olisi epäilemättä myös tilannut. Sytytetty savuke kevyen illallisen jälkeen hyvän oluen mukana tiivistää täydellisen kaavan tälle hetkelle ihaillen rentoutumista.

David Beckham New Yorkin baarissa katsomassa koripallopeliä.

David Beckham

David Beckham ottaa siemaillen olutta Brooklyn-baarissa. Paikka on täynnä nähdäkseen Netsin, joka pelaa vaikeaa peliä kentän ulkopuolella Miami Heatia vastaan. Kaava toimii lukemattomissa paikoissa ympäri maailmaa: peli, olipa kyseessä sitten jalkapallo tai koripallo, oluen mukana, luo yhteisöllisyyden tunteen, joka yhdistää saman joukkueen faneja. Jos olut on hyvää ja joukkueesi voittaa, sitä parempi.

katso lisätietoja