June 22, 2021

Luettelo parhaista jouluelokuvista Netflixissä, Hulu, Prime, HBO Max ja Disney +

Tämä on joulu, jonka aikana monet perheet joutuvat jäämään kotiin pandemian takia, ja siksi hauskanpitovaihtoehdot ovat rajallisemmat, mutta elokuva ei poistu pakenemisreitinä tältä kauhealta vuodelta ja mikä parempaa tapa katsella elokuvia jouluna klassikoista ensi-iltoihin.

Tässä on suositeltu luettelo elokuvista kunkin suoratoistoalustan mukaan.

“Klaus”, Jason Schwartzman ja JK Simmons, Netflixissä(Ei luottoa)

Klaus (2019)

Tämä espanjalaisen Sergio Pablosin ohjaama animaatioelokuva esittelee Jason Schwartzmanin, JK Simmonsin ja Rashida Jonesin äänet ja kertoo postimiehen ja eristäytyneen lelujen valmistajan. Elokuva nimitettiin Oscarille vuonna 2019, ja sillä on erinomainen animaatio ja kiehtova tarina.

Rosemary Clooney, pianolla, Bing Crosby (vasemmalla) sekä Vera-Ellen ja Danny Kaye kohtauksessa Valkoisen joulun vuoden 1954 elokuvaversiosta.(Paramount-kuvat)

Valkoinen joulu (1954)

Vuoden 1954 klassikko kestää edelleen Bing Crosbyn, Danny Kayen ja Rosemary Clooneyn esityksiä sekä Irving Berlinin musiikkia. Sen on ohjannut myös monipuolinen musikaalien elokuvantekijä Michael Curtiz. Tarina keskittyy kahteen sodan toveriin, jotka seuraavat joitain tyttöjä entisen komentajansa omistamaan lomakeskukseen, mutta tämän elokuvan mieleenpainuvin asia on heidän laulut.

Jim Carrey on Grinch vuonna "Kuinka Grinch varasti joulun", joka perustuu tohtori Seussin tarinaan.
Jim Carrey on Grinch tohtori Seussin tarinaan perustuvassa teoksessa “Kuinka Grinch varasti joulua”.(c) Universal Studios)

Kuinka Grinch varasti joulun (2000)

Tohtori Seuss -hahmot eivät yleensä käänny hyvin elokuvaksi, mutta ehkä tämä Ron Howard -elokuva on lähinnä, pääosassa Jim Carrey pahana Grinchinä. Nauha, joka vetoaa joulun anteliaisuuteen, joka on välttämätön ainesosa näinä aikoina.

Onnellisin kausi (2020)

Ohjaaja Clea Duvall, tämä jouluelokuva ei ole romanttisen komedia-kaanonin ulkopuolella lukuun ottamatta sitä, että hän on lesbo-pariskunta (McKenzie Davis ja Kristen Stewart). Vaikka käsikirjoitus on melko tavanomainen, elokuvalla on hyvät hetket ja Aubrey Plaza on läsnä kameran varastamiseksi.

Christopher Plummer (keskellä, vasemmalla) Dan Stevensin kanssa elokuvassa
Christopher Plummer (keskellä, vasemmalla) Dan Stevensin kanssa elokuvassa “Mies, joka keksi joulun”. (BLEECKER-KATU)
(Kerry Brown)

Mies, joka keksi joulun (2017)

Tämä elokuva keskittyy kirjailija Charles Dickensiin ja siihen, mikä inspiroi häntä kirjoittamaan “Joululaulu” tai ”Joululaulu”. Mukana Dan Stevens, Christopher Plummer ja Jonathan Pryce. Ohjaus Bharat Nallurti

Joululaulu (2019)

Ja mikä on parempi kuin nähdä klassisen Dickens-tarinan virkistys tällä FX: n ja BBC: n versiolla, pääosissa Guy Pierce ja Andy Serkis. Se on versio, joka on paremmin Dickensin lyhytromaanin mukainen. Se on suunniteltu minisarjaksi, ja sen kesto on siten lähes 3 tuntia.

James Stewart soittaa George Baileyn (keskellä) vuoden 1946 klassikossa "Elämä on ihanaa", bonus.

James Stewart soittaa George Baileyn (keskellä) pääministerin 1946-klassikossa ”It’s A Wonderful Life”.(RKO-kuvat)

Se on ihana elämä (1946)

Kaikkien joululuokkien klassikko on saatavana Prime-palvelussa. George Baileyn (James Stewart) luona on enkeli, joka näyttää hänelle, millainen hänen elämänsä olisi, jos häntä ei olisi ollut. Ohjaaja Frank Capra, tämä on elokuva, joka kannattaa katsoa uudestaan ​​ja uudestaan ​​joka jouluna.

Lomakoti (1995)

Tämän Jodie Fosterin ohjaaman elokuvan päähenkilöinä ovat Robert Downey Jr. ja Holly Hunter. Nainen palaa vastahakoisesti kotiin kohtaamaan kaoottisen perheensä kiitospäivää varten. Tätä elokuvaa on viimeksi jäljitelty Perhekivi Y Onnellisin kausi, mutta tällä nauhalla on paljon enemmän taustaa kuin muotoa kuin sen jäljittelijöillä

Lisää hintaan 3,99 dollaria

Prime-kirjastossa on muita klassikoita, mutta joudut maksamaan niistä. Nämä sisältävät Yksin kotona, Die Hard, Tonttu, Polar Express ja Perhekivi, muun muassa.

Jack Skellington yrittää pilata joulun "Painajainen ennen joulua", Tim Burton.
Jack Skellington busca arruinar la Navidad en “Painajainen ennen joulua”, de Tim Burton.(Buena Vista / Digital File_UPLOAD)

‘Painajainen ennen joulua (1993)

Tim Burton -klassikko on yksi kaikkien aikojen animaatioelokuvista. Pumpkin King Jack Skellington on mustasukkainen joululle, joten hän päättää siepata Joulupukin

Joululaulu (2009)

Disneyn animoitu versio on perheystävällisempi kuin Hulussa. Ebenezer Scrooge tapaa kolme haamua, jotka auttavat häntä paljastamaan totuuksia, joiden avulla hän voi avata sydämensä.

Disneyllä on myös Muppets-versio, Muppets-joululaulu

Noelle (2019)

Anna Kendrick pelaa Noellen Joulupukin tytärtä ja sisarta, jonka hänen on otettava rooli seuraavana jouluna (Bill Hader), joka katoaa vähän ennen joulua. Viihdyttävä kevyt komedia.

Kotona yksin (1999)

Jouluklassikko Macaulay Caulkinin, Joe Pescin ja Daniel Sternin kanssa on Disney + -palvelussa. Suuri perhe unohtaa pienimmän joululomalla. Hän on iloinen voidessaan vihdoin olla yksin, mutta jotkut varkaat pitävät silmäänsä hänen valtavassa talossaan.

lisää vinkkejä täältä