June 22, 2021

Mikä espanjalainen tarjoilija pelasti Frank Sinatran vankilasta?

Hänen nimensä oli Ángel Ceferino Carrión ja hän oli kotoisin Santanderista, perheestä, jota Francon hallinto vainosi. Hänen isänsä ja veljensä olivat kuolleet pakenessaan Saksaan laivalla, joka oli täynnä natseille tarkoitettua sotamateriaalia ja jonka Britannian laivasto upposi.

Kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 1947, Ceferino ylitti Pyreneiden jalkaisin pakenemalla häntä odottavasta harmaasta tulevaisuudesta Francon Espanjassa. Tuolloin onnen jaksot, jotka muuttavat hänen elämäänsä, alkavat ketjua.

Hän saapui Pariisiin, jossa hän työskenteli tarjoilijana. Kun Espanja vaati häntä suorittamaan asepalveluksen, hän lähti perämiehenä aluksella, jonka määränpäätä hän ei tiennyt. Se määränpää oli New York.

alku

Työskennellessään Rockefeller Centerissä hän kätteli Bing Crosbyä, joka on ensimmäinen luettelo Hollywood-tähdistä, jotka hän tapaa.

Siellä hän työskenteli lautaspoikana Rockefeller Centerissä, ja ystävällisyydeltään ja ihmisten taidoiltaan hän kätteli ensimmäistä monista Hollywoodin tähdistä, jotka ylittivät tiensä, Bing Crosbyn.

Mutta Espanja jatkoi hänen vaatimistaan. Ja tällä kertaa hän muutti nimeään kunnioittaen ranskalaista taidemaalari ja kuvanveistäjä Jean Leonia ja meni Kaliforniaan. Hänen oli käytettävä aikaa Yhdysvaltain armeijaan, mutta hän pakeni lähettämisestä Indokiinaan.

Ceferino (Jean työskenteli sitten tarjoilijana Villa Caprissa, paikassa, jonka Frank Sinatra ja Joe Di Maggio omistivat osittain ja jossa he viettivät monia iltoja. Siellä hän osallistui niin kutsuttuun väärän oven tapaukseen tällä tavalla New Yorkin aikakauslehdet.

Jean Leon Manhattanilla

Tapahtui, että eräänä iltana Marilyn Monroen kanssa naimisiin mennyt kuuluisa baseball-pelaaja Di Maggio ilmestyi mustasukkaisuuteen väittäen, että hänen seuranaan etsivä epäili, että hänen vaimonsa, jonka hän oli tuolloin jo avioerossa , hän näki jonkun muun.

Tapahtuma

Di Maggio, kuuluisa baseball-pelaaja, joka oli naimisissa Marilyn Monroen kanssa, ilmestyi mustasukkaisuuteen.

Niiden joukossa, joita epäillään olevan keskellä yötä, olivat näyttelijä Robert Mitchum, muusikko Schaefer ja eräs oletettavasti lesbo Sheila. Sinatra, joka oli illallisella ystävänsä ja henkivartijan Hank Sanicolan kanssa, ei epäröinyt nousta pöydältä kostaakseen kunnia kollegaltasi.

Lyhyt eikä laiska, huijari, Sanicola, Di Maggio ja tutkija suuntasivat Waring Streetin huoneistoihin, joissa he uskoivat aviorikos yllättää Marilyn rakastajansa kanssa. Ollessaan siellä koputettiin ovea, ja vastauksen puuttuessa he heittivät oven alas ja antoivat upean lyönnin sängyssä olevalle pariskunnalle … ja heistä tuli kaksi muukalaista.

Virheen edessä he kaikki palasivat Villa Capriin ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mutta pari oli tunnistanut ainakin Sinatran ja Di Maggion, joten he kutsuivat poliisin, joka molempien julkkisten tapojen tuntemana ilmestyi ravintolaan kahden jälkeen aamulla.

Joe Di Maggio ja Frank Sinatra

Ja siellä Leon tuli kuvaan. Hänen todistuksensa väittäen, että DiMaggio ja Sinatra eivät olleet lähteneet tiloista koko yön, pelasti kukkurin vankilasta. Sinatralle se oli jo yksi heidän omista. Kun oikeudenkäynti pidettiin, hänen todistuksensa oli ratkaiseva, jotta syytetty pääsi selville siitä.

Uskollisuus palkitaan

Jean Leonista tuli enemmän kuin vain Sinatran suosikki tarjoilija. Sadan dollarin setelit kärjessä lentivät

Jean Leonista tuli enemmän kuin vain Sinatran suosikki tarjoilija. Sata dollarin seteleitä tipeinä lensi. Leonin uskollisuus toteutti hänen amerikkalaisen unelmansa. Sinatra sponsoroi häntä. Hän luotti häneen yksityisjuhliin, joissa esiintyivät Grace Kelly, Lauren Bacall, Lana Tuner, Debbie Reynolds …

Hän luotti häneen John Fitzgerald Kennedyn virkaanastujaistilaisuudessa. Ja vuosia myöhemmin, kun virkaanastujaiset olivat Ronald Reagan, hän soitti myös hänelle. Vaikka tuolloin Jean Leon oli avannut yhden Beverly Hillsin hienoimmista ravintoloista ja tehnyt omaa viiniään. Joten hän osallistui paitsi ruokailuun myös viiniin, joka teki hänestä maailmankuulun.

näkymä