June 22, 2021

Miley Cyrus kertoo maineesta, muodista ja siitä, miksi hän rakastaa Billie Eilishiä

Jos oli yksi taiteilija, joka oli todella meille pandemian aikana, se oli Miley Cyrus.. Noiden ensimmäisten kuukausien aikana laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, aktivisti ja hyväntekijä pitivät meitä viihdyttävinä ja ajan tasalla Webby-palkitulla Instagram Live -sarjallaan, Valoisa, jossa saimme nähdä Selena Gomezin, Hailey Bieberin, drag queen Trixie Mattelin sekä YouTuberin Rickey Thompsonin.

Urasi aikana 28-vuotias tähti on pitänyt kykynsä viihdyttää elossa (jonka hän on saavuttanut megahittien, kuten Murskauspallo ja viime aikoina Keskiyön taivas) ja kouluttaa voittoa tavoittelemattoman organisaation kautta Hyvää Hippie-säätiötä, joka järjestää nuoret taistelemaan kodittomien nuorten, LGBTQ + -yhteisön ja muiden haavoittuvien ihmisten epäoikeudenmukaisuutta vastaan.

10. kesäkuuta Cyrus yhdistää voimansa Magnum-jäätelötuotemerkin kanssa tarjota virtuaalinen konsertti, joka on hallittu 8D-äänellä. Live-konsertissa Miley x Magnum, tähti esittää joitain albuminsa suurimpia hittejä Muoviset sydämet (mukana duettoja Dua Lipan ja Billy Idolin kanssa) sekä vuoden 1986 klassikon yksinomainen kansi, Midaksen kosketus Midnight Starista, nimetty uudelleen Mileyn kosketus.

Tässä Vogue-haastattelussa Miley Cyrus avaa mainetta, muotia ja perhettä.

Loitit synnytyksen aikana televisiosarjan Bright Minded, jonka julistan olevani superfani. Mitä mieltä olet tästä kokemuksesta tänään?

Valoisa se rohkaisi ihmisiä käyttämään sitä hetkeä, joka meillä kaikilla (poikkeuksetta ja valitsematta) oli käsissämme, sisäistämään, katsomaan sisäänpäin ja tutkimaan itseämme. Joten meillä ei ollut liikaa ulkoisia kokemuksia, joten voisimme kaikki tutkia hieman enemmän eri kerroksia tai puolia ja syventää asioita, joita meillä ei ollut ehtinyt tehdä. ‘

Sosiaalisen median vaikutuksista on keskusteltu paljon. Kirkas mieli oli hieno esimerkki siitä, miten voimme käyttää niitä positiivisella tavalla. Kuinka käsittelet negatiivisimpia näkökohtia?

‘Sosiaaliset verkostot ovat erittäin tärkeä työkalu yhdistää ja aloittaa mielenkiintoisia keskusteluja. Ne antavat ihmisille äänen. Profiilisi ovat loistava tilaisuus heijastaa kuka olet, sanoa mielenkiintoisia asioita itsestäsi, kertoa tarina ja olla yhteydessä muihin samanlaisiin ihmisiin. ‘

Kuinka hämmästyttävä kummitäti, maan legenda Dolly Parton, on innoittanut sinua?

‘Monin tavoin… Dolly on innoittanut minua ilmaisemaan ja juhlimaan jokaista tasoa ja jokaista versiota itsestäni. Hän on ollut hyvin johdonmukainen omassa urassaan, mutta hänellä on myös ollut uskomaton kehitys. Joten olemme nähneet sen johdonmukaisuuden, mutta myös sen kasvun. Ja puhummeko hänestä naisena viihdeteollisuudessa, näyttelijänä, muusikkona tai aktivistina tai hänen itsekritiikkikyvystään ja suhteestaan ​​identiteettiinsä ja luomaansa hahmoon, luulen, että hän on henkilö. monista, monista kerroksista. ‘

Mitä Dolly sanoi coveristasi hänen kappaleestaan ​​Light Of A Clear Blue Morning Saturday Night Live?

‘Hän rakasti sitä! Hän lähetti minulle faksin, jossa kerrottiin minulle, kuinka suuri kunnia hänellä oli ollut siitä, että äitienpäivänä olin päättänyt vihkiä sen hänelle, kummiäni. ‘

Seuraava kansi on Midas Starin Midas Touch virtuaalikonsertille. Kuinka kuulet 8D-muodossa ja miksi valitsit kyseisen kappaleen?

‘Valitsin sen, koska pystyin mukauttamaan sen Mileyn kosketus. Mitä tulee 8D: hen, se on erittäin mukaansatempaava ääni. Olen erittäin innoissani siitä, että fanit kuulevat sen, koska tuntuu siltä, ​​että he ovat siellä kanssani ja bändini kanssa erittäin intiimissä kokemuksessa. He pystyvät havaitsemaan monimutkaisen ja vivahteikkaan äänen 8D: n ansiosta. ‘

Kuinka voisit sanoa, että tyylisi ja muotitajusi on kehittynyt?

‘Minulle muoti tarkoittaa kaiken saamista sinusta. Se auttaa kantamaan sitä, mikä on sydämessäsi, vaistojasi, arvojasi, identiteettiäsi, tuskaa ja iloa. Pukeutumisessa on jotain lapsellista: kun olet pieni, sinusta tuntuu rohkea pukeutumalla. Et ajattele sitä, mitä joku muu ajattelee tai tuomitsee sinua. Kyse on itsesi ilmaisemisesta ja siitä, miltä sinusta tuntuu sinä päivänä – se on pelkkää rohkeutta. Joten kun pukeudun, yritän ajatella sitä tyttöä minussa ja olla aito ja aito kaikella mitä yllään. ‘

Ihmisillä on monia kerroksia. Mitä osia itsestäsi haluat pitää yksityisenä ja miksi?

‘No, jos vastaat tähän kysymykseen, et varaa sitä minulle? Mutta voin sanoa, että minulla on hyvin läheinen ja läheinen suhde perheeni kanssa ja että kuten kaikki perheet, olemme myös monimutkaisia, mutta hyväksymme tosiasian, että jokainen meistä on hyvin erilainen kuin toinen. Sisareni ja minä olemme hyvin samankaltaisia, mutta meillä on myös monia eroja. Ja me vain hyväksymme sen emmekä tuomitse toisiaan. Ja perheemme on asettanut ehdottoman rakkauden etusijalle. ‘

Miley Cyrus.

© Vijat Mohindra

Omistit äskettäin viestin Malibun, yhden avoimimmista ja haavoittuvimmista kappaleistasi, neljännelle vuosipäivälle. Kuinka musiikki auttaa ymmärtämään elämää, rakkautta, menetystä, iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä?

”Uskon vakaasti, että jokaisen ihmisen kärsimykset ovat erilaisia. Me kaikki kokemme elämässämme kipua, menetyksiä ja kärsimyksiä, mutta myös iloa ja onnea. Joten tuo kappale on katkeran makea minulle, koska se heijastaa aikaa, joka oli täynnä niin paljon rakkautta ja niin paljon elämää, mutta nyt se tarkoittaa jotain aivan erilaista kuin kirjoitin sen. Se on hyvin monimutkainen kappale, koska se on täynnä hyvin erilaisia ​​tunteita. ‘

Plastic Hearts -sivustolla pääset 80-luvun glam- ja pop-hymneihin, kun ennen kuin olet tutustunut hiphopiin, rockiin ja tietysti maahan. Mitä kuuntelet tällä hetkellä ja miten se näkyy seuraavassa albumissasi?

– Olen aina rakastanut musiikkia syntymästäni asti, mutta se ei ole koskaan ollut tietynlaista. Olen kuullut ja rakastanut ja löytänyt jotain, joka tunnistaa minut kaikessa, olkoon se maa, blues, jazz tai pop. Näen itseni heijastuvan kaikkeen siihen. ‘

Olet työskennellyt monien upeiden tähtien kanssa: Joan Jett, Dolly, Stevie Nicks, Elton John ja RuPaul sekä Dua Lipa, Mark Ronson, Ariana Grande ja Britney Spears. Kaipaatko ketään muuta?

‘Uusille taiteilijoille, jotka ovat kiinnostavia, on aina uutta energiaa. Rakastan Billie Eilishiä. Mielestäni se on hienointa. Rakastan häntä, viestin, jonka hän välittää. Haluaisin työskennellä hänen kanssaan. ‘

Jos joudut valitsemaan: rock tai pop?

‘Se riippuu siitä, missä mielentilassa olen tuolloin. Joskus vaikein valinta, jonka minun on tehtävä, on valita Britney [Spears] o Courtney [Love]. Nämä ovat yleensä suuria päätöksiäni, suuria ongelmia. ‘

Mitä neuvoja antaisit itsellesi 10 vuoden kuluttua?

” Pysy ajan tasalla, jatka itseni kouluttamista, älä koskaan lopeta oppimista, jatka kehittymistä ja ole tietoinen myös ympärilläni tapahtuvasta evoluutiosta. Ole tietoinen siitä, mitä uudet sukupolvet tekevät ja mikä kiinnostaa heitä. Kunnioitamme edelleen kaikkea jo tehtyä, mutta jos emme katso nykyisyyden kehitystä, mitä meille tapahtuu? Meistä tulee Billy Ray Cyrus [su padre], jolla ei ole wifiä (nauraa) ‘

Neuvoja, joita et koskaan unohda?

‘Isäni antoi sen minulle: Vaikea aika ei ole aika lopettaa yrittämistä.’

Miley Cyrus on yhdistänyt voimansa Magnumin jäätelöbrändin kanssa inspiroimaan meitä #ShowYourLayersilla. Hän tarjoaa eksklusiivisen online-konsertin, joka on masteroitu 8D-muodossa, 10. kesäkuuta klo 13.30 Meksikon aikaa YouTube-kanavallaan.

Toimialuenimesi