June 22, 2021

Mitä tehdä Barcelonassa tänään torstaina 10. kesäkuuta 2021

Niin surullisen kesän jälkeen kuin menneisyys, nyt me kaikki haluamme palauttaa vanhat tavat mennä ulos, nauttia ulkona ja pitää hauskaa. Hyvän musiikin ystäville on tapaaminen joka torstai klo 20.15 alkaen Poble Espanyol juhlien, olosuhteisiin mukautetun, kanssa Mahou Rock & Grill, suurin kunnianosoitusbändifestivaali. Paikka, joka valmistaa monia yllätyksiä toiminnan muodossa näille kuukausille, riippuu tapahtuman tarpeista epäselvästi piknik-alueella tai Plaza Major -aukiolla. Erilaisia ​​olutmerkin erikoisuuksia tarjoillaan baarissa a ruokarekka Se tarjoaa grillattua lihaa ja makkaraa. On huomattava, että nämä alueet erotetaan toisistaan, koska konserttialueella (jossa ihmiset istuvat), toistaiseksi et voi syödä, mutta ne sopeutuvat kunkin hetken sääntöihin. Tarpeeksi johdanto-osista ja valmistaudumme tekemään a ilmakitara.

Hippibileet ja Rollings

Tämänpäiväisessä istunnossa sinun täytyy mennä naamioitumaan kokonaisuutena hippi, kellopohjien, äärimmäisen paidan, liivin, pääpannan, kukkien ja pitkäkarvaisen peruukin (koska suurimmalla osalla osallistujista jo puuttuu) sekä riipuksen ”Rakastakaa ja älä sotaa! ”Koska he ehdottavat meitä eräänlainen pieni Woodstock, jolla on epätavallinen tapaaminen kahdesta aikansa parhaasta bändistä edustaa kaksi ryhmää Barcelonasta, jotka ovat myös pukeutuneet alkuperäisten tapaan. La Kozmic -yhtye kunnioittaa Janis Joplin kanssa Itkupilli O Siirry joka näyttää reinkarnoituneen laulaja Violant Guañabensissa. Korkeajännitteinen rock ja blues, 60-luvun energinen ja viskeraalinen asenne. Paras täydennys on Muut ovet, jotka seuraavat ryhmän jalanjälkiä Jim Morrison ja miten se voisi olla toisin, he tulkitsevat Roadhouse blues, sytytä tulen, murtaudu läpi O Loppu. Täydellinen katsaus ryhmän tunnetuimpiin kappaleisiin, voimakas live-esitys ja suurin uskollisuus alkuperäisiin kappaleisiin. Mielenkiintoista on, että sekä Morrison että Joplin ovat osa surullisen 27: n klubia, taiteilijoita, jotka katosivat ennenaikaisesti tuossa iässä.

Ensi torstaina, 17. päivä, on ainoa, jossa esiintyy vain yksi ryhmä, joten se alkaa klo 21. Kyse on suositusta Tupakointi kiviä, jotka ovat jäljittäneet Rollingsia yli 25 vuoden ajan. Sergio Ortiz naulaa Mike Jaggerin äänen ja liikkuu hänen kaltaisensa kanssa muiden kiusantekojensa kanssa. Ohjelmistossaan he luovat suurimmat hiteensä, kuten Angie, villihevoset O Kuolleet kukat, samoin kuin joitain outoja. Musiikkitoimittaja Jordi Tardà puolusti aina niitä joukon parhaat emulaattoritOtetaan siis Stonein sana loistavaan konserttiin.

Hard rock ja melodisempi

1. heinäkuuta meillä on hieman vaikeampi kuunnella kahta ryhmää, jotka kunnioittavat AC / DC ja moottoripää. Ensin mainittuja edustaa Bon Scott -yhtye, kahden laulajan esitys, joka muistuttaa meitä Bon Scottista ja Brian Johnsonista. José Castello (Tite), Jordi Vázquez ja heidän yrittävät luoda uudelleen estetiikkaansa ja kappaleitaan tarjous a näytä näyttävä levittää elinvoimaa. He ovat myös yli 20 vuoden uran veteraaneja, jotka tulkitsevat myös omia kappaleitaan ja julkaisivat albumin espanjalaisten rokkareiden versioista alkuperäisten artistien yhteistyössä. Moottori osuu He vakuuttavat, että heidän omansa ei ole mikään kunnianosoitus, koska he ovat parantaneet esitystään useita vuosia niin, että se on mahdollisimman uskollinen Lemmy Kilmisterin ryhmälle. Ne jäljittelevät bändin raakaa ääntä sekä esteettisesti että musiikillisesti ja he ovat todellisia klooneja, joissa Xavi Lleixà on eturintamassa bassoa soittamassa ja laulaen johtajansa elävöittämistä. Niiden mukana on scenografia, joka jäljittelee vahvistinten pylväitä, valtavan pariston, ja ne saavat meidät tuntemaan olevansa todelliset. Hänen ohjelmistossaan ovat hänen parhaat klassikkonsa: kovaa aihetta, kuten Kuolema tappoi O Vahinkotapaus, nopeatempoinen Ylilyönti tai olennaista Pysy puhtaana, patojen ässä, pommikone O Rokata.

U2 ja Bryan Adams he ovat seuraavia palkintoja (8. heinäkuuta) hieman melodisemmalla torstaina. Bonoa ja hänen perhettään edustaa Gavàn ryhmä, Ole hyvä ja rakastan U2: ta, jo veteraaniryhmä, joka ehdottaa kunnioittava ja uskollinen kunnianosoitus erittäin mielenkiintoiselle alkuperäiselle. Sen jäsenet Niille on tunnusomaista U2, joista kukin vastaa omaan rooliinsa. Niinpä laulaja Miki Fargas onnistuu Bono jäljittelemään äänirekisteriään ja asennoitaan ja käyttää yleensä tyypillistä mustaa nahkatakkia, hattua cowboy ja aurinkolasit. Heidän johdanto-osan kappaleet on suunniteltu strategisella tavalla, ja kun he näkevät huomion olevan vähäistä, heillä on temppuja voitettava. neljä kappaletta, joita he käyttävät kurssin vaihtamiseen poika Sunnuntai verinen sunnuntai, jossa kaduilla ei ole nimeä, yksi yleisön suosikeista, Sinun kanssasi tai ilman sinua (toinen osuma) ja En ole vieläkään löytänyt etsimääni. Ja kyllä, kanadalaisella muusikolla on myös joku jäljitellä häntä, Adams-perhe. Se on trio, jossa David Portero laulajana ja basistina, Dani Ortín rummuissa ja taustalaulussa sekä Josep Ayguadé kitaroissa ja taustalaulussa. Tarkastellaan hänen suurimpia hittejään Kesä 69, juokse luoksesi, se on vain rakkautta, ei voi pysäyttää tätä asiaa, jonka aloitimme ja sen välttämättömät klassiset balladit, Kaikki mitä teen, anna anteeksi, kaikki rakkaudesta Y he varaavat yllätyksiä fanaattisimmille Mitä Tällä kertaa O Lapset haluavat rockia, kunnioittaen aina hänen tyyliään niin paljon kuin mahdollista.

La Barcelonan uutiskirje

He sanovat, että jos aktivoit tämän uutiskirjeen peilin edessä keskiyöllä, Pocholo ilmestyy ja vie sinut juhliin. Ana Sánchez paljastaa sinulle joka viikko omaperäisimmät suunnitelmat Barcelonassa.

Tilaa

Kansainvälinen ja kansallinen raskas

Palaamme voimakkaimpaan kallioon 15. heinäkuuta, joka alkaa Metallican tahtiin Seek’em Allin kanssa, ryhmän muodostivat Miquel Roura (rytminen kitara ja ääni), Xavi Garriga (kitara), Edu Seoane (basso) ja Marc Prim (rummut), neljä muusikkoa, jotka ovat hulluja James Hetfieldin bändistä. Ne tarjoavat erittäin voimakkaan live-esityksen, joka on uskollinen ryhmän kuvalle, äänelle ja olemukselle hän käsittelee ennen kaikkea ensimmäisiä teoksiaan, mutta tarkistaa myös viimeisimmät albumit. Kuulostaa Surullinen paha totta, taistelu sisällä, etsiä ja tuhota, hiipivä kuolema ja jos käyttäydymme hyvin, he jopa vihkivät mieleenpainuvimman balladinsa meille, Millään muulla ei ole väliä. Heidän puolestaan Asenne tuhoon – pyrkiä määrittelemään kunnianosoituksen käsite uudelleen he eivät halua olla Guns N’Rosesin klooni, vaan luoda koko kokemuksen ryhmän faneille. He tuottavat raakan ja suoraviivan esityksen, joka perustuu tämän yhtyeen ääniin ja asenteeseen kulta-aikana vuosina 1986-1993, ja heidän ohjelmistonsa vaihtelee suurimmista hitteistään kappaleisiin, jotka vain uskollisimmat fanit muistavat.

Mutta kansallisella raskaalla on myös tilaa ja esitämme sen 23. heinäkuuta alkaen Imupaperi, kvintetti, jossa on eri tyylejä ja erilaisia ​​kokoonpanoja Tarragonésista kunnioittaa Extremoduroa. Ne kuulostavat heiltä, ​​mutta jokainen muusikko tuo oman persoonallisuutensa. He tarkistavat Decidi, siveä rakkaus, Deltoya, tyhjennyspaperi O Jeesus Kristus, muun muassa. Heitä seuraa kunnianosoitus myyttinen Navarrese-ryhmä, Barricada, vastuussa Barrenasta. Tämä muodostuminen syntyi vuonna 2008, joten heillä on laaja kokemus ja he yrittävät välittää tärkeimmät ominaisuudet, jotka tunsivat kuunnellessaan heitä: voima, voima ja rock-sielu. Viisi voimakasta muusikkoa, jotka soittavat Astu sen päälle, sähkötuoli, mustat lampaat, lämmin eläin, Pasaian lahti O Mustavalkoisena. Varmasti tänä iltana elämämme täyttyy väreillä. Mutta näin ei ole Loppu, Mitä Doors sanoisi siitä lähtien juhla ei pääty tähän, koska se jatkuu tulevina viikkoina konserttien innoittamana Nirvana, Pearl Jam, Fito & Fitipaldis, Los Secretos, Kiss, ZZ Top, The Police, Red Hot Chili Peppers, David Bowie ja Queen, jotka tarkastelemme tulevassa artikkelissa. Rock’n roll on kuningas!

Mahou Rock & Grill

Missä? Poble Espanyol (avenida Francesc Ferrer, 13) .i Guàrdia,

Kun? joka torstai klo 20.15 – 26. elokuuta.

Hinta: 12-20 euroa.

Lisää tietoa: Poble Espanyol.

Liittyvät uutiset

.

katso lisätietoja