June 22, 2021

Myyttinen yhtye Blondie esiintyy omassa graafisessa romaanissaan

Myyttinen punk-bändi Blondie, johtama Debbie Harry, hyppää lavalta vinjeteihin graafisessa romaanissa Blondie: Kertoimia vastaan.

Ja he tekevät sen solmimansa avioliiton käsikirjoitusten mukaisesti Jimmy Palmiotti Y Amanda Conner, jotka ovat jo työskennelleet useiden sarjakuvien parissa Harley Quinn päällä DC.

Mukana heidät piirtämään toinen vanha veteraani, John McCrea, väreillä Paul Mounts. Yhdessä he muodostavat sarjakuvan, joka käsittelee 70-luvun lopulla perustetun New York-yhtyeen edustavimpien elementtien absorboimista, kertomalla heidän maineensa noususta musiikkimaailmassa. Muokkaa sitä Z2 Sarjakuvat, joka kuvaa hanketta näin:

Blondien nousu kansainväliseen maineeseen Manhattanin keskustan klubikentältä on ehkä yksi punk-rockin suurimmista menestystarinoista. Hänen ensimmäinen graafinen romaaninsa seuraa nousua New Yorkin kaduilta vaiheille ympäri maailmaa, kerrotaan ja innoittamana joistakin hänen varhaisista sinkuistaan ​​sekä niiden kestävällä vaikutuksella ja kulttuurillisella näkyvyydellä, joka ulottuu nykypäivään.

Kirjoittanut Amanda Conner ja Jimmy Palmiotti, rakastetun DC Comics -hahmon, Harley Quinnin, tunnetuimman vaiheen takana oleva graafinen romaani kerää Palmiottin omat muistot lapsuudestaan ​​New Yorkin punkrockissa ja uuden aallon kohtauksessa, jota ympäröivät Andy Warholin kaltaiset ihmiset. , David Bowie ja Fab 5 Freddie paikoissa, kuten Maxin Kansas City, CBGB’s ja Mudd Club. Hänen tietämyksensä ja Amandan keskinäisen rakkauden ajan musiikkiin ja tyyleihin, tämä on tärkeä visuaalinen asiakirja aarteeksi kaikille musiikin ystäville.

Palmiotti antaa nämä lausunnot teoksesta, joka liittyy hänen nuorisokokemuksiinsa:

Mielestäni olisi mahdotonta antaa Blondielle ja New Yorkin keskustan musiikkikentälle kunnioitusta ja viskeraalista edustusta, jonka he ansaitsevat, ellei hän olisi elänyt sitä. Elämäni oli sarjakuvia ja musiikkia, eikä elämässäni ollut jännittävämpää aikaa kuin silloin, kun Blondie osui musiikkikentälle. Amandalla ja minulla oli räjähdys kertomalla bändin tarina ja miten he menivät naulaamisesta pienen klubin lavalle pysähtymättömäksi globaaliksi sensaatioksi.

Amanda lisää tähän:

Kun olin pieni (ja vielä tähän päivään asti), rakastin musiikkia, sarjakuvasankareita, ultramodernia tyyliä ja jumalatonta, villiä ja outoa huumorintajua. Blondie ilmentää kaikkia näitä asioita, ja kun kuuntelen hänen musiikkiaan, en voi lopettaa tanssia. Tai jos minun täytyy istua ja työskennellä pitkiä tunteja, en voi ainakin hypätä ja hypätä istuimelleni. Teini-ikäisenä Debbie Harry oli yksi supersankareista, joista hän halusi tulla. Itse haluan silti olla hän.

Muiden erikoisversioiden joukossa on yksi, mukana vinyylilevy, toinen allekirjoitetuilla tulosteilla ja yksityiskohdilla, jotka viimeistellään ennen ensi ensi syksyyn suunniteltua.

tarkistaa