June 24, 2021

Pablo Messiez tuo yleisön lähemmäksi katarsiaa Las canciones -tuotteella

Se aiheutti sensaation Madridissa, melkein katartisen reaktion yleisön keskuudessa. Ja tästä päivästä sunnuntaihin hän saapuu Barcelonaan, Teatre Lliure -teatterille. se on Laulut , Pablo Messiez, montaasi, jossa Madridin katsojat voivat valita, jättävätkö teatterin väliaikaan vai pysyvätkö katsomassa näyttelijöitä tanssimassa täysin hylätyn voimakkaasta musiikista. Suurin osa katsojista pysyi. Ja he tanssivat paikoillaan tai käytävällä. Ja pandemian aiheuttamista rajoituksista huolimatta Lliuressa pidettävän kymmenen minuutin tauon aikana yleisö voi myös suorittaa katarsinsa paikoiltaan tällä teoksella, jossa joukko ihmisiä kokoontuu kuuntelemaan. musiikkia – ja tehdä siitä. – ja lopulta muuttuu.

Kohtaus Pablo Messiezin The Songs -elokuvasta Lliuressa

Vanessa Rabade

Messiez (Buenos Aires, 1974), joka on Lliuren yleisön tiedossa mm Tumma kivi O Aika, jolloin olemme yhdessä , sanoo, että hän on pitkään halunnut tehdä kuuntelusta teoksen keskipisteen: ”Minusta musiikkimaailma on aina ollut hyvin häiritsevä, kuinka kappale voi muuttaa mielialaasi, sykettäsi ja jopa elämääsi. Työssäni Koko maailman ajan Ryhmäharjoituksena kuuntelimme minuutteja musiikkia ja näin jotain rikkaata valppaassa kuuntelemassa ruumiita.

“Kolmen sisaren” lopussa Olga sanoo kuunnellessaan musiikkia, että hänen kanssaan näyttää siltä, ​​että voisimme ymmärtää, mihin elämme, mistä kärsimme “

Messiez halusi myös työskennellä Kolme sisarta Tšekhovista ja ylitti molemmat toiveet, auttoi, koska suuren klassikon lopussa kuullaan armeijan bändi ja Olga sanoo: “Rakastan musiikkia, se kuulostaa niin iloiselta, että näyttää siltä, ​​että voisimme ymmärtää, mihin elämme, mitä kärsimme varten ”. ”Musiikki elämän mysteerin kantajana. Tästä syystä halu tehdä siitä keskipiste ”, Messiez sanoo.

Kohtaus Pablo Messiezin The Songs -elokuvasta Lliuressa

Vanessa Rabade

Asetus on musiikkilaatikko, jonka on suunnitellut Alejandro Andújar ajattelemalla, Messiez jatkaa, “retriittitilassa, jonka päähenkilösiskojen on hallittava isänsä kanssa tapahtuneen kipua ja jota emme koskaan saa tietää mitä se on”. Sisaret, joiden unelma on mennä merelle eikä Moskovaan ja jotka haluavat päästä pois olosuhteistaan, mutta eivät pysty tekemään niin. Sisaret, jotka ikään kuin olisivat Lause Pier Paolo Pasolini, saapuu kaksi vierailijaa, jotka rikkovat jokapäiväisen elämänsä ja antavat heille mahdollisuuden poistaa ulkopuolinen melu, kuunnella ja nähdä eri tavalla.

Kohtaus Pablo Messiezin The Songs -elokuvasta Lliuressa

Kohtaus Pablo Messiezin The Songs -elokuvasta Lliuressa

Vanessa Rabade

Teoksen kappaleet, Messiez selventää, syntyivät toiminnon tarpeista, “mitä oli kerrottava, se on materiaali, joka merkitsee sen lait”, ja Lliure-verkkosivustolla voit kuunnella kappaleiden luetteloa, joka mene Barbarasta ja Carmen Linaresista Caetano Velosoon, Maneliin, Breliin, Tom Waitsiin, Etta Jamesiin tai Violeta Parraan.

käy sivustolla