June 22, 2021

Pikes Ibiza, Freddie Mercuryn legendaarinen hotelliregio

Maailmassa on monia paikkoja, joissa haluaisimme olla, mutta harvat ylittävät syntymäpäiväjuhlat, jotka Freddie Mercury järjesti vuonna 1987 Ibizan Pikes-hotellissa. Elokuvan Mercury, Mary Austin ja Tony Pikes, joka on hotellin omistaja, pidettiin edelleen yhtenä Baleaarien saaren legendaarisinimmista öistä, ja he järjestivät juhlat, joista voimme nauttia vain valokuvien kautta:

Tämä sisältö tuodaan YouTubesta. Saatat löytää saman sisällön toisessa muodossa tai löytää lisätietoja heidän verkkosivustoilta.

Mutta sen lisäksi, että Queen-laulaja on ystävystynyt Pikesin kanssa, totuus on, että 5 tähden Ibizan lomakeskus oli vuosien ajan Freddie Mercuryn (ja Mary Austinin) turvapaikka maailmalta.

FG / Bauer-GriffinGetty Images

Sunday Times Travel on listannut maailman 100 parhaan paikan joukkoon. Pikes Ibiza on yksi niistä etuoikeutetuista paikoista, jotka ovat tehneet Ibizan saaresta kansainvälisen hyvän elämän legendan. Pikes Ibiza on myös väliaikainen koti Grace Jonesille, Irvine Welshille, George Michaelille, Julio Iglesiasille tai Kate Mossille. Se on paratiisin kulma, joka luo riippuvuutta tähtien ja tietysti maanalaisten keskuudessa.

Se on maalaismainen maatila, joka sijaitsee San Antonion kukkuloilla. 25 huonetta ja sviittiä a brunssi tai aamiainen suoraan uima-altaan vieressä ja sen jälkeen cocktail. Tanssii myös terassilla, taustalla auringonlasku paikallisen musiikkibändin kanssa. Rock ‘n’ Roll -kääre, jonka kanssa monet onnekkaat ihmiset eksyvät avaamisesta klo 11 aamulla aamuun asti ja että vuoden 2021 puolivälissä jatkuu samalla identiteetillä ja hengellä kuin aina.

LASKIMAL

Kolmas osapuoli on luonut ja ylläpitänyt tämän sisällön ja tuonut tämän sivun auttamaan käyttäjiä antamaan sähköpostiosoitteensa. Saatat löytää lisätietoja tästä ja vastaavasta sisällöstä osoitteesta piano.io

lue lisää