June 24, 2021

Ringo Starrin 80 vuotta: tämä oli hänen solidaarisuusjuhlaan asiakkaiden kanssa

“Ringo, miltä tuntuu täyttää 80 vuotta?” Kysyi Joe Walshilta (The Eaglesin entinen kitaristi) ja Ringo Starr Niinpä hän vastasi 7.7. Yönä, hänen online-juhlaesityksessään ja hyödyttää pandemian torjuntaa: ”Joe, en tiedä. Mielessäni olen edelleen 24-vuotias! ”. Hän nosti sormensa V: ään ja pani merkille vallankumouksellisen parantavan lauseensa universaalia kipua vastaan: “Rauhaa ja rakkautta!”.

Kello 21 – 22.10 (Argentiinan aika) kului “Ringon suuri syntymäpäivä-esitys”, ilmaiseksi ja YouTubessa. Virtuaalinen hyväntekeväisyystapahtuma, jonka Ringo Starr käski juhlia 80 vuotta, legendaaristen muusikkoystävien kanssa joka antoi miellyttäviä tervehdyksiä, lauluja ja empaattisia sanoja COVID-19: n kärsimille sosiaalialoille. Keitä edunsaajat olivat? Black Lives Matter -järjestö, David Lynch -säätiö sekä MusiCares- ja WaterAid-organisaatiot (Ringon Lotus Foundation -säätiön kautta).

“Rauha ja rakkaus!”, Ringo huomautti tässä massiivisessa juhlissa (joka on jo maailmanlaajuinen perinne joka vuosi, ja nyt virtuaalinen) ja joka toimi maailman ensi-iltana hänen laulamalleen kappaleelle “Lisää enemmän rakkautta”. ja 2017 Sen lisäksi, että helmi näki Ringon istuvan Ludwig-rumpusettinsä takana sanomalla planeetan veljeyden lauseita, se oli laaja joukko vieraita verkossa: Joe Walsh, Dave Grohl, Sheryl Crow, Peter Frampton, Bob Geldof, George Harrisonin leski, George Martinin poika ja tietysti koko Starkey-perhe.

“Hyvää 80. syntymäpäivää, Ringo!” Intoned kutsutut, monivärisellä äänellään. Niiden joukossa oli Paul McCartney, mutta nero Beatle oli siellä vain konsertista, joka oli nauhoitettu sulkeutumisen yhteydessä. Orquesta-Escuela de Chascomúsin ilmoittama esitys ei myöskään vihdoin saapunut., vaikka he olivat olleet jo vuoden 2017 painoksessa (muun muassa Nube 9 -rumpalin, Martín “Vasco” Urionaguenan hyvien ponnistelujen ansiosta), ja ne ovat jo osa muistoa Starrin vuosittaisesta juhlasta.

Ringo juhli syntymäpäiväänsä online-hyväntekeväisyystapahtumalla.

Kello 21.00 ajoissa Ringo esitteli itsensä näin: “Leukahihna rauhanmerkillä ja Ludwig-rullalla” Tervetuloa! Tämä 80-vuotisen muistoni on epätavallinen, koska minulla on monia ystäviä etäisyydellä. Tuosta vuoden 2017 juhlasta käytiin mielenosoituksia, joissa hän puhalsi kynttilöitä Capitol Records -rakennuksen edessä Los Angelesissa ja jatkoi: “En olisi täällä ilman niin monien ystävien rakkautta ja tukea. Muista, että tämä on hyväntekeväisyysjuhla ”.

Videokuvassa oli numero “707070”, joka motivoi lahjoituksia tekstiviestillä (vain Yhdysvalloissa). “Aloitetaan biisistä, jonka George Harrison auttoi minua kirjoittamaan”, Ringo hymyili ennen “It Don’t Come Easy” -tapahtumaa: ensimmäinen single vuodesta 1971 soololavaltaan. Sen jälkeen kun roncanroleraversio oli toipunut vanhasta kappaleesta All-Starr-yhtyeensä kanssa, hän sanoi kaksi mystistä sanaa kunnianosoituksena George Harrisonille: “Hare Krishna ”.

Siellä oli 93 tuhatta ihmistä yhteydessä “Ringo’s Big Birthday Show” -sivustolle YouTuben kautta. Hänen vaimonsa Barbara Bach lauloi kartanostaan ​​hänelle “Hyvää syntymäpäivää”, ja Sheila E (Prinssin entinen sussionisti ja kuorotyttö) esiintyi esiintymässä “Tule yhdessä” suunnitelmana puolustaa afroamerikkalaisten oikeuksia. Ei sattumalta, kun nyrkkeilijä Joe Jackson, joka kuoli vuonna 1946., Donald Trump myönsi hänelle kuolemanjälkeisen armon. Vuonna 1913 hänet oli tuomittu suhteesta valkoisen naisen kanssa ja menetti raskaansarjan tittelin.

Antirasistinen voima kantoi “Ringon suuren syntymäpäivä-esityksen” kautta myös George Floydin muistoksi, jonka poliisi tappoi 25. toukokuuta. Tästä syystä Sheila E lauloi ”Tule yhdessä” mustalla funk-voimalla, soitti kahdella timpanilla ja symbaali (mukana Ringo verkossa) ja sähköisellä sielun taustalla hän sanoi hyvästit laulamallaKaikki mitä tarvitset on rakkautta “y, claro,” ¡rauhaa ja rakkautta! “.

Ringo palasi isäntärooliinsa Ludwig-rummujen takana. “Meidän on kiitettävä niitä, jotka huolehtivat meistä keskellä tätä pandemiaa. Paranna parantajat. Se on jotain, mitä David Lynch -säätiön terveyskeskus tekee erittäin hyvin ”, Starr viittasi valkoisen jopon elokuvantekijään. Terveydenhuollon ammattilaisten kuvat siirtyivät Lynchille itselleen ja muusikolle ja Live Aid -hyväntekeväisyyden järjestäjälle Bob Geldofille (vuodesta 1985), jotka lisäsivät vitsejä Ringolle Englannin maaseudulta.

Sheryl Crow nousi mustavalkoisena tekemäänAll You Need Is Love “, laulaa ja soittaa kaikkia instrumentteja: ukulele, harmonikka, basso, sello, piano, tamburiini. Verkossa oli jo 113 tuhatta katsojaa. “Rakkaus on kaikki mitä tarvitset. Se on todella, niin ”, Ringo huomautti. ”COVID-19: n edessä meidän on pidettävä etäisyyttä ja pestävä kätemme. Tämä saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, mutta miljoonilla ei ole vettä päivittäin. Tämä WaterAid-säätiön video näyttää sen ”.

Vaikka Ringo ei menettänyt humoristista kosketustaan: hän tervehti kyynärpäätä Joe Walshin kanssa, joka laulaisi punk-rock-versionPojat “, ja kun” Photograph “, suuri Starr-hitti vuodelta 1973 (kirjoitettu Harrisonin kanssa), soitti, hänellä oli takaisku hänen valtavasta elämästään: vauvasta 80 vuoteen. Jokaisesta onnellisuuden hetkestä, altistumisesta ja läheisyydestä: The Beatlesin ja kaikkien heidän lastensa, lastenlastensa ja lastenlastenlapsensa kanssa, puhdas tunne ja musiikillinen herkkyys.

Ringo antoi vahvan viestin tuesta Black Lives Matter -liikkeelle (Kuva: Reuters).

Hänen 34-vuotias tyttärentytär Tatia Jayne Starkey lauloi ”Hyvää syntymäpäivää” ja kunniamerkki tunnusti: ”Tämä ‘rauhan ja rakkauden’ ele syntyi spontaanisti yhtenä edellisistä syntymäpäivistäni. Se oli jotain niin yksinkertaista ja voimakasta, että kaikki hyväksyivät sen”. Sitten hän sai lisää tervehdyksiä Roy Orbison Jr.: ltä ja jopa Giles Martinilta (musiikkijärjestäjä ja The Beatlesin tuottajan George Martinin poika): “Ringo, sinä olet aina tukenut minua, ja tiedän, että isäni muistaa sinut ja kaipaa sinua taivaasta. ”.

Siellä Ringo vastasi 1960-luvun pophysteriaa ja Beatlemania (“kun maailma muuttui valtavasti”) Yhdysvaltoja vaivaavaan erotteluun. “Rasismi näyttää meille hullulta”, sanoi nuorekas Paul McCartney The Beatlesin ensimmäisissä lehdistötilaisuuksissa Pohjois-Amerikassa. Ja arkistot taistelusta kansalaisoikeuksien puolesta, Martin Luther King, Malcolm X ja kuinka Fab Four auttoi levittämään tietoisuutta rotuvihan lisääntyessä.

”Se oli oikea tapa tehdä silloin ja se on oikea asia tehdä nyt. Monet suurista epäjumalistamme olivat mustia: Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Eckstine ”, muisteli Ringo ennen George Floydin murhan vastaisten marssien kuvaamista. “Sanotaan uudestaan: Musta elää asiaa”, 80-vuotias ikoni heilutti. Siellä hän esitteli Dave Grohlin (rummuilla) sekä Ben Harperin (kierrosteräskitaralla). Ja albiinomuusikko Edgar Winter antoi: “Ringo, olet suuri rauhan ja rakkauden lähettiläs kaikkialla maailmassa.”

Aikana kello 21.40 julkaistiin video “Anna lisää rakkautta”: yksi melodioista niin Beatle, että he saavuttavat hälinää. Videoleike oli täynnä kollegoita, “kukka-voima” -motiiveilla, jotka toistivat “Anna enemmän rakkautta”: Peter Frampton, Steve Earle, Jackson Browne, Elvis Costello, Micahel McDonald, Keb Mo, Jeff Bridges, Kenny Loggins, T-Bone Burnett, Ray Wylie Hubbard ja jopa maan legenda Willie Nelson. Tarkoilla lyönteillään, ystävällisellä ja hieman nenällisellä äänellään Ringo Starr seurasi heitä liikkuessaan.

“Tämä pandemia kuristi musiikkiaktiviteetteja ympäri maailmaa, ja tästä syystä tämän syntymäpäivän edut ovat myös MusiCaresille”, hän lisäsi lähellä hyvästi esitellessään Gary Clark Jr: n erittäin sähköisen version “Tule yhdessä”. ., live-festivaalilta (yleisön kanssa). Rakkautta antoivat ohjaaja Ron Howard, Olivia Harrison (Georgen leski), Mick Fleetwood ja Lee Starkey, 49, perheineen.

Ringo vastasi kiintymyksiin Ludwig-rumpujensa uusilla rumpuilla: ”Tätä teen. Kiitos kaikille, jotka olivat bändissäni koko näiden vuosien ajan ”, hän sanoi yhdessä toisen muistin kanssa All-Starr-yhtyeestä: live-esityksen” Pienellä avulla ystäviltäni ”, jonka finaali suli laulun kanssaAnna rauhalle mahdollisuus “, de John Lennon.

Näin tuli hyvästit tämän toisen rauhan symbolin: Ringo Starrin 80 vuodelle. ”Kadonnut Paul! Paavali puuttuu! ”Joe Walsh ryntäsi sanomaan. Ja toisessa nauhoitetussa videossa heidät nähtiin jälleen yhdessä: Ringo, joka soittaa ”Helter Skelteriä”, livenä, bändin ja Paul McCartneyn kanssa. Täynnä olevalla stadionilla kaksi ikuista vanhinta sulautuivat kallioperään menneiden joukkuetoveriensa ja tulevina vuosina, kun pandemia on takanamme.

“Tämä oli se, ystävät”, Ringo sulki jälleen sormin V: ssä, ennen kuin 110 tuhatta ihmistä oli verkossa. Hän puhalsi kynttilät ja äänellä taustalla laulaen “Hyvää yötä” Valkoinen albumi), klo 22.06, maailman tunnetuin rumpali lähti levätä.

.

Luin tätä