June 22, 2021

Tiedätkö todella kuinka menetit näkösi? – Rock pop

Ray Charlesia pidetään legendana monista syistä. Hänen lahjakkuudestaan ​​positiiviseen asemaansa, Charles oli tähti alusta loppuun. Kuten jotkut kuuluisan muusikon fanit tietävät, hänellä oli erittäin mielenkiintoinen ja kova kasvatus.

Tähän päivään asti, Lääkärit eivät ole koskaan pystyneet vahvistamaan salaperäistä tapaa, jolla Charles menetti näönsä. Katsotaan ikonisen muusikon elämää ja mysteeri Charlesin vision takana.

Ray Charlesin lapsuus

Veli Ray, tähden elämäkerta, antoi faneilleen ja seuraajilleen sisäpiiriläisen näkökulman lapsuuteensa ja matkalle. Charles syntyi Georgiassa vuonna 1930, mutta pian hänen saapumisensa jälkeen hänen vanhempansa muuttivat perheen Floridaan.

Ray2

Floridassa Charles näki pikkuveljensä traagisen kuoleman. Ray Charlesin nuorempi veli, joka oli tuolloin vain neljä, hukkui perheen kylpyammeeseen. Kauan traumaattisen tapahtuman jälkeen Charles alkoi kokea näköongelmia.. 7-vuotiaana hän oli menettänyt näkökykynsä kokonaan. Onneksi Charles ei koskaan päässyt siihen omalla tavallaan.

Kun Ray Charles menetti näönsä, hän ei antanut sen vaikuttaa unelmiinsa ja tavoitteisiinsa. Äitinsä avulla Charles alkoi käydä koulua, joka tuki kuuroja ja sokeita opiskelijoita.. Pistekirjoituksella Charles pystyi oppimaan lukemaan ja kirjoittamaan musiikkia. Ennen pitkää Charles soitti pianoa, saksia, urkuja, trumpettia ja klarinettia.

Suuri osa Ray Charlesin päättäväisyydestä ja kunnianhimoista tuli hänen vanhemmiltaan ja kasvatuksestaan, mutta valitettavasti muusikko menetti molemmat vanhempansa 15-vuotiaana. Äitinsä kuoleman jälkeen Charles alkoi kiertää ja niin teki myös uransa.

Vuosien varrella Charles houkutteli lukemattomia yleisöjä viehätyksellään, karismallaan ja tietysti klassisilla kappaleillaan. Lempinimeltään sielun isä, julkkis tunnettiin kyvystään rikkoa rajoja musiikillaan. Koko uransa aikana Charles voitti monet leimat ja huumeriippuvuuden. “Hit the Road Jack”, “I Got a Woman” ja “Unchain My Heart” olivat vain muutamia Charlesin julkaisemista hitteistä. Elämäkerrassa jaettiin, että Charles oli tosiasiallisesti äänittänyt yli 60 albumia elinaikanaan.

Vahvistamaton tauti

Charles kuoli vuonna 2004 ja kirjoitti ja tuotti musiikkia elämänsä loppuun asti.. Kuitenkin monta vuotta tähden kuoleman jälkeen lääkärit eivät ole vielä varmoja siitä, mikä aiheutti Charlesin salaperäisen näön menetyksen.

Live About jakoi tunnetut yksityiskohdat omituisen aikajanan takana. Kokenut sietämätöntä silmäkipua ja näön vaikeuksia, lääketieteen ammattilaiset päättivät poistaa Charlesin oikean silmän. Ongelmat eivät kuitenkaan pysähtyneet siihen, ja pian sen jälkeen Charles menetti kaikki näköpiirinsä.

Samalla hetkellä, lääkärit epäilivät glaukooman olevan syyllinenMutta kun otetaan huomioon Charlesin taloudellinen ja sosiaalinen tilanne, on todennäköistä, että hänelle annettiin hoitoa ja huomiota, jota hän todella tarvitsi.

Valitettavasti lääkärit eivät koskaan voineet vahvistaa tarkkaa syytä kuuluisien muusikoiden näön menetykselle. Onneksi Charlesin näkö ei koskaan estänyt häntä soittamasta musiikkia. Monet Charlesin faneista ja kuuntelijoista kuuntelevat yhä hänen musiikkiaan tänään ja juhlivat tähtiperintöä.

sivusto täällä