June 24, 2021

Attack on Titan: 10 ääninäyttelijää, joita et tiennyt, olivat osa englanninkielistä kopiota

Hyökkää Titan on uskomattoman suosittu anime, joten on järkevää, että jotkut tunnetuimmista ääninäyttelijöistä ovat englanninkielisessä dubissa. Suurin osa ihmisistä, jotka päättävät katsella sarjaa englanniksi, tuntevat päähenkilöiden, kuten Bryce Papenbrookin (Eren) ja Matthew Mercerin (Levi), ääninäyttelijät.

On kuitenkin myös monia suosittuja ääninäyttelijöitä, joilla oli paljon pienempi rooli Attackissa. Titanilla. Tässä on kymmenen näyttelijää, joita he pelaavat Attack on Titan, ja muut heidän ilmaisemansa hahmot, jotka monet anime- ja videopelifanit varmasti tunnistavat.

10 Ballard-täti pelaa Hannah Diamantia

Monet 104. kadettikorpuksessa Erenin, Mikasan ja muiden päähenkilöiden kanssa koulutetut sotilaat eivät olleet sarjassa pitkään, koska he kuolivat Trostin piirin taistelussa. Tia Ballardin Hannah Diamant oli yksi heistä, jonka fanit muistavat erityisesti yhdessä kaaren surullisimmista kohtauksista, kun Armin näki kuinka hän yritti pelastaa jo kuolleen poikaystävänsä Franzin.

Tia Ballard on myös ilmaissut onnellisen Fairy Tail, Serafall Leviathanille vuonna Lukion DxD, a Chiho Sasaki en Paholainen on laskuvarjohyppääjä! ja Marron franchising-palvelussa Dragon Ball .

9 Christopher Sabat tulkitsee Kitz Woermannin

Christopher Sabat on pelannut monia suosittuja anime-rooleja vuosien varrella, mukaan lukien Roronoa Zora Yksi kappale, Alex Louis Armstrong de Täysi metalli Alkemisti, Kaikki voivat Sankarini Academia ja monia franchising-hahmojaDragon Ball, kuten Piccolo, Yamcha, Shenron ja Vegeta.

Päällä Hyökkää titaaneja vastaan, soitti Kitr Woermannia, Garrison-rykmentin kapteenia, joka yritti tappaa Erenin, kun hänestä tuli Titan Trostin piirin taistelun aikana.

8 Erika Harlacher tulkitsee Dina Fritzin

Erika Harlacher esittelee Dina Fritziä, Reissin perheen kaukaista sukulaista, joka meni naimisiin Grishan kanssa, synnytti Zeken ja auttoi johtamaan Eldian restauroijia ennen kuin muuttui Titaniksi, joka söi Erenin äidin.

Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​animeissa, kuten Videl vuonna Dragon Ball SuperElizabeth Lions sisään Seitsemän suurta syntiä, Kurapika en Hunter X Hunter ja Violet Evergarden samannimisessä animessa. Hän on myös ilmaissut joitain viimeaikaisia ​​RPG-hahmoja, kuten Ann Takamaki from Henkilö 5, Kaksikymmentä de Genshin-vaikutus ja Juna Crawford Sankarien legenda: Kylmän teräksen polkuja.

7 AmaLee pelaa Louisen kanssa

Vaikka hänellä on ääni Survey Corpsin sotilasta ja Yeageristista, joka on ihastellut Mikasaa lapsuudestaan ​​asti, fanit tuntevat AmaLeen enimmäkseen laulajana YouTubessa. Hänen kanavansa on nimeltään LeeandLie, ja hän on käsitellyt monia kappaleita erilaisista anime-sarjoista, mukaan lukien Titaanin hyökkäys.

Kanavalla on lähes kaksi miljoonaa tilaajaa, jotka odottavat aina innolla seuraavan kannen kuulemista. Ääninäyttelijänä hän on myös soittanut hahmoja kuten Bibimi Kenranzaki from Sankarini Academia, Otohime de Yksi kappale, Luca de Musta apila y Junko Konno de Zombie Land Saga.

6 Nathan Sharp tulkitsee Marcel Galliardin

AmaLee ei ole ainoa suosittu YouTube-kanavan laulaja, joka on ilmestynyt Attackiin. Titanilla. Nathan Sharp, alias NateWantsToBattle, on ladannut tonnia kansikuvia Give Heart Records -levyihin, joista osa on Attack on kappaleita. Titan.

Animessa hän pelaa Marcelia, joka on yksi Titan Jaw -perillisistä, Porcon veli ja Reinerin, Bertholdtin ja Annien ystävä. Hän on ollut myös Gaprin ääni vuonna Fairy Tail y de Yoshichika Tsuguri en Onni ja logiikka.

5 Vic Mignogna pelaa Eld Ginin kanssa

Kun Eren tapasi Levin, hän liittyi nopeasti kapteenin joukkueeseen ja tapasi Survey Corpsin vahvimmat sotilaat. Yhdellä heistä, Eld Ginillä, on Vic Mignognan ääni, joka tunnetaan ennen kaikkea päähenkilönä Täysi metalli Alkemisti, Edward Elric, ja yksi franchisingin vahvimmista hahmoista Dragon Ball , Broly.

Hän on myös ilmaissut Ikkaku Madaramen Valkaisuainetta, Matt Ishida de Digimon Adventure tri. Tamaki Suoh, de Ouranin lukion isäntäklubi, ja E-123 Omega, peleistä Sonic the Hedgehog .

4 Zeno Robinson tulkitsi Onyankoponia

Zeno Robinson soittaa Onyankoponia, Marleyanin vastaista vapaaehtoista, joka ystävystyi tutkimusryhmän kanssa ja auttoi heitä monin tavoin. Hän on myös soittanut Gohia Pokémon Journeys: Sarja, Hawks y Deidoro Sakaki en Sankarini Academia, Genya Shinazugawa en Demon Slayer, Ogun en Palovoima ja Superalloy Darkshine vuonna Yksi booli mies.

Animen ulkopuolella hän on osallistunut sarjakuviin, kuten Nuori oikeudenmukaisuus, Craig Creekistä, Sammakkoeläimet Y Animaniacs.

3 Colleen Clinkenbeard pelaa Mikasan äitiä

Muutama merkki Hyökkää titaaneja vastaan Heillä on ollut surullisempi elämä kuin Mikasa Ackermanilla, ja yksi syy on se, että hän näki vanhempiensa tappavan ihmiskauppiaiden lapsena. Hänen äitinsä äänen antoi Colleen Clinkenbeard, joka on esiintynyt monissa suosituissa animeissa.

Hän on ilmaissut apina D.Luffyn Yksi kappale, a Moka en Rosario-vampyyri, a Makina en Kuolleen miehen ihmemaa ya gohan sisään Dragon Ball Z Kai, sekä joitain pieniä hahmoja franchising-palvelussa uransa alkupuolella. Hän on myös yksi videopelisarjan päähenkilöistä, Lilith. Rajamaat.

2 Robbie Daymond pelaa Gricen kanssa

DemoniTappaja ja Jujutsu Kaisen Ne ovat kaksi anime-sarjaa, jotka ovat saaneet paljon suosiota viime aikoina, ja Robbie Daymond osallistuu molempiin. Demonissa Tappaja, antaa äänen Haganezukalle ja sisään Jujutsu Kaisen soittaa Megumi Fushiguroa. Hänellä on myös joitain suosittuja rooleja sarjakuvissa, kuten Peter Parker vuonna Hämähäkkimies kirjoittanut Disney XD ja Jesse Ääretön juna.

Videopelien osalta hän on antanut Promptolle äänen Final Fantasy XV, Gorolle sisään Henkilö 5 ja useita merkkejä Palotunnus . Päällä Hyökkää titaaneja vastaan, ääni Grice, yksi Eldianin restauroijista, jonka kanssa Grisha oli ystäviä. Hahmojen ilmaisemisen lisäksi hän on myös osa suoratoistoryhmää nimeltä LAVA kahden muun näyttelijän kanssa, jotka tunnetaan rooleistaan ​​animeissa, Max Mittelman ja Ray Chase.

1 Ray Chase tulkitsee Eren Krugerin

LAVAsta puhuen, Ray Chase on toinen ryhmän ääninäyttelijöistä. Ennen kuin ilmaisi Grishaa edeltäneen Attack Titanin perillisen Eren Krugerin, hän soitti useita hahmoja muissa suosituissa animeissa, kuten Hunter X Hunter, Dragon Ball Super Y JoJon outo seikkailu. Hänen tunnetuimmat roolinsa löytyvät kuitenkin videopeleistä, erityisesti Square Enix -peleistä.

Hän on elokuvan päähenkilö Final Fantasy XV, Noctis ja yksi sarjan salaperäisimmistä hahmoista Kingdom Hearts, opettajien päällikkö. Hän on myös osallistunut kahteen peliin Kieltää . Hän ilmaisi Eevan sisään NieR: Automaatit ja parannetun version päähenkilö NieR Replicant joka tuli myyntiin muutama viikko sitten. Nämä kymmenen näyttelijää osoittavat, että Hyökkää Titanilla on joitain parhaita ääniä animessa.

Kokeile näitä