June 24, 2021

Cliff Richard ilman seksuaalista hyväksikäyttöä koskevia maksuja | Tyyli

Noin kaksi vuotta sen jälkeen, kun poliisi saapui etsimään Cliff Richardin kotia Berkshiressä (Yhdistynyt kuningaskunta), laulaja näkee lopulta painajaisensa lopun. Ison-Britannian syyttäjänvirasto on ilmoittanut, että 75-vuotiasta tulkkia ei lopulta kohdella syytteistä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, koska hänelle ei ole riittävästi todisteita alun perin syytetyistä teoista.

Viime toukokuussa poliisi luovutti Britannian kruunun syyttäjälle (CPS) kansion, jossa on todisteita Cliff Richardin alaikäistä yli 40 vuotta sitten tekemistä väitetyistä väärinkäytöksistä. kristillisen TV-saarnaajan Billy Grahamin teon aikana vuonna 1985. “CPS on tarkasti tarkastellut todisteet neljän miehen väitteistä vuosien 1958 ja 1983 sukupuolirikoksista”, selitti Yorkshiren ja Humbersiden oikeusministeri Martin Goldman. “Olemme päättäneet, että hänen syytteeseen asettamiseen ei ole riittävästi todisteita.”

Richards, jota alettiin pitää brittiläisenä Elvis Presleyksi ja joka saavutti 14 kertaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ykkönen uransa aikana 1950–1990, on aina kiistänyt tosiasiat, joista häntä syytetään. Laulajaa ei ole koskaan pidätetty, mutta tänä aikana hän on vapaaehtoisesti tullut todistamaan kahdesti, ensimmäinen niistä hänen talonsa etsinnän jälkeen elokuussa 2014, poliisioperaation, joka tapahtui hänen ollessa lomalla Portugalissa ja että BBC suoritti sen käytännössä suorana lähetyksenä.
suurenna kuva

Cliff Richard, kun Elizabeth II koristi hänet Britannian valtakunnan ritarina vuonna 1995.

“Minulla ei ole aavistustakaan, mistä nämä absurdit ja väärät syytteet minua vastaan ​​ovat peräisin. Poliisi ei ole antanut minulle yksityiskohtia. En ole koskaan hyökännyt kenenkään kimppuun ja luotan siihen, että totuus voittaa ”, kertoi Richardin ainoa tällä hetkellä julkaisema lehdistötiedote hyvä herra Kuningatar Elizabeth kirjoitti vuonna 1995. Laadittuaan otsikot mahdollisesta väärinkäytöksestä elokuussa 2014, laulaja on säilyttänyt lähes olemattoman julkisen profiilin. Nyt kun näyttää siltä, ​​että tapaus on päättynyt, laulaja ei ole vielä puhunut.

.

Lisätietoja