June 24, 2021

Demi Lovato, Brandy Carlyle, ELLA, Lil Nas X Saludar ja Elton John

Kesti kaupungin tervehtiä Elton Johnia iHeartRadio-musiikkipalkinnoissa torstaina, kun HÄN, Brandy Carlyle JA Demi Lovato nousivat lavalle peräkkäin laulamaan maestrolle rakkaudella, useita kertomuksia ennen ja jälkeen Lil Nas X Coldplay Chris Martinin.

Lovato, laulaen “Olen edelleen seisova”, oli ainoa kolmesta valikoidusta mallista, jotka käyttivät Elton-tyylisiä aurinkolaseja, vaikka Carlisle, joka ei ollut aiemmin vaalea, harrasteli uutta ulkonäköään, koska hän kiinnitti viestin ” Älä anna auringon laskea minuun ”. HÄN aloitti tervehdyksen soittamalla väistämättä pianoa ja kitaraa kappaleessa “Bennie and the Jets”, kun John ja David Furnish katselivat ja lauloivat koko eksklusiivisen juhlatilaisuuden.

Demi Lovato esiintyy lavalla vuoden 2021 iHeartRadio Music Awards -tapahtumassa Dolby Theatre -tapahtumassa Los Angelesissa Kaliforniassa, joka lähetettiin suorana FOX-kanavalla 27. toukokuuta 2021 (Kuva Kevin Winter / Getty Images for iHeartMedia)
Kevin Mazur iHeartMedialle

Brandy Carlisle laulaa Elton Johnille iHeartRadio-musiikkipalkinnoissa
Kevin Mazur iHeartMedialle

ELLA esiintyy lavalla vuoden 2021 iHeartRadio-musiikkipalkinnoissa Dolby-teatterissa.
Kevin Mazur iHeartMedialle

Martin aloitti tervehdyksen virisevällä koomisella lähtökohdalla. “Minulla oli erittäin kova taistelu kaverin kanssa, joka käsitteli maalintekijää”, Coldplay-kapteeni sanoi sarkastisesti, “En tiedä mitään Elton Johnista”, ja hän luotti passin käsittelemän miehen anteliaisuuteen. . Tätä seurasi leikkaavia viivoja, kuten: ”Elton John syntyi Yhdysvalloissa, ja hän ja hänen avustajansa Bernie Sanders työskentelivät yhdessä Davidin kalustamassa huoneistossa. Martin tunnisti Johnin kirjoittajaksi “Soitin juuri sanomaan rakastan sinua” ja sanoi, ettei hän ollut toiminut näyttelijänä, “mutta se loi suuren kappaleen nimeltä” Still Stop “. “Hänen komediasarjansa pyörii sanomalla, että hän oli Johnin luettelon” romanssin “fani,” erityisesti sen, jonka hän kirjoitti aviomiehensä vanhemmille “. Älä anna poikasi pudota minun päälleni.

Musiikillisen esityksen jälkeen Lil Nas X otti vakavamman lähestymistavan sanoen: “Minulle hän on edelläkävijä niille, jotka elävät elämäänsä vapaasti ja anteeksiantamattomasti.”

John vastasi kohteliaisuuteen sanoen: “Erityiset kiitokset Lil Nas X: lle, koska hän on loistava taiteilija ja hänellä on teräspalloja!”

John ei mennyt niin pitkälle sanomaan, että aurinko oli laskenut häntä, mutta hän sanoi niin puheessaan. “Vietin aikani auringossa” ja lisäin samalla: “Olen iloinen, että ihmiset toistavat edelleen levyjäni ja rakastan sitä.” Hän sanoi itsensä radion kunniaksi: “Täällä kuuntelet asioita, mistä löydät asioita … Kun teen (Internet-radio) esityksiäni, yritän mainostaa nuoria taiteilijoita … John Sykes ja minä olemme olleet ystäviä noin 40 vuotta, ja hän on aina yrittänyt mainostaa myös nuoria taiteilijoita ”.

John huomautti, että retki tuntuu erityiseltä, koska se on ollut “synkkä vuosi”, mutta masennuksen lama ei estänyt häntä vitsailemasta, varsinkin kun hän sai vihjeen siitä, että hänen puheensa oli liian pitkä kahden kapean tunnin ajan Foxilla. Telcast.

He sanoivat: ”Ole hyvä ja lopeta. No, minulla on takki enkä halua käyttää toista takkia ”, hän sanoi.tämä linkki