June 24, 2021

Diskomusiikin kuningatar Gloria Gaynor myy talonsa yli 1,2 miljoonaan dollariin | Ihmiset | Viihde

Amerikkalainen laulaja Gloria Gaynor on ollut musiikkikuvake 1970-luvulta lähtien.

Lahjakas Gloria Gaynor (77 vuotta vanha), yksi suosituimmista laulajista diskovuosien aikana kappaleilla kuten Selviydyn Y Koskaan ei voi sanoa hyvästit, Hän teki suuren osan 8000 neliömetrin kodin sisustuksesta, mutta myy nyt yli 1,2 miljoonalla dollarilla www.toptenrealestatedeals.comin mukaan.

Laulaja Gloria Gaynor konsertissa Miamin Design Districtillä huhtikuussa 2019. Kuva: Shutterstock

Gloria jatkaa laulamista, voitti jopa toisen Grammy-palkinnon vuonna 2020, ja hän toi äskettäin talonsa markkinoille. New Yorkin New Jerseyn esikaupungissa sijaitseva Gloria räätälöi suuren osan kodista valitsemalla nykyaikaisen sisustuksen koko viiden makuuhuoneen, 8000 neliöjalan kiinteistössä. Erityispiirteitä ovat elokuvateatteri ja uima-allas, jota ympäröivät lasiatrium, lasitiilet, arkkitehtoniset katot, takka- ja marmorilattiat, toimeenpanotoimisto, puistomainen takapiha, jossa on suuri kansi ja huvimaja, suuret varjopuut ja juhlat. Huoneen kellari. Täydellisesti räätälöity 70-luvun suurimpiin divoihin, jokaisessa huoneessa on suuri vaatehuone. Aivan metsän takana kiinteistön takana on Warrenbrook-golfkenttä.

Vaikka 1970-luku oli Amerikalle myrskyisä, kun se kamppaili Vietnamin, Watergaten, kaasupulan, inflaation ja muiden sosiaalisten kysymysten kanssa, musiikki oli pirteä ja pirteä. Se oli diskomusiikin aikakausi. Elokuva Lauantai-illan huumaa se oli elokuvissa ja radiossa, haute couture oli kaikki raivoa, ja kokaiini korvasi marihuanan puolueen huumeina. Elvis Presley ei enää ollut lavalle, seurat olivat täynnä valoja lattiasta kattoon, kun peilipallot pyöritettiin tarttuvan musiikin lyöntiin. Suosituimmat disko-tähdet olivat Donna Summer, Bee Gees ja Gloria Gaynor. Gloria näytti vangitsevan tyylilajin olemuksen ja monimuotoisuuden enemmän kuin kukaan muu. Tänään, kun he yrittävät näyttää äänensä alueen “American Idol” tai “Britain’s Got Talent” tuomareille, kilpailijat valitsevat Glorian kappaleet uudestaan ​​ja uudestaan.

Osa kartanon olohuoneesta. Kuva: toptenrealestatedeals.com

Gaynor kertoi New York Times joka on järjestänyt monta illallista, juhlia ja kokoontumisia kartanonsa takapihalle – nyt myytävänä – monien vuosien ajan. “Minulla oli aiemmin 4. heinäkuuta juhlat, sitten vaihdoin sen joulujuhliin, sitten syntymäpäiväjuhliin”, hän sanoi. ”Ulkona rakennin lavan uima-altaan eteen ja ihmiset tanssivat. Sisällä ihmiset katselivat jalkapalloa televisiosta tai pelasivat biljardia ja kuuntelivat musiikkia. ”Aivan kuten 1970-luvulla, Gloria on edelleen vastuussa hauskanpidosta.

Myytävässä talossa on elokuvateatteri. Kuva: toptenrealestatedeals.com

tämä sivu