June 24, 2021

Eric Clapton ja Van Morrison ennustavat pakollista eristämistä vastaan

Istuttamalla kantaansa Eric Clapton ja Van Morrison yhdistää voimansa laulamaan häntä vastaan ​​kappale sisälle suojautuminen, termi englanniksi, jonka kanssa pakollinen eristäminen pandemiaan.

ABrittiläinen kitaristi ja kanadalainen laulaja nauhoittavat yksinkertaisen Seiso ja toimita, jolla he kokevat asemansa olevan ristiriidassa Ison-Britannian ja muiden hallitusten Covid-19: n toteuttamien toimenpiteiden kanssa.

Molempien muusikoiden tarkoituksena on levyttää yksi mielenosoituksena covidin asettamien rajoitusten ja tämän vaikutuksen muusikoihin vuoksi. Ja mielenosoituksen lisäksi tavoitteena on lisätä solidaarisuusliike.

Aihe, Seiso ja toimita käynnistää kuten tuki Morrisonin kampanjalle Tallenna elävä musiikki (Tallenna elävä musiikki) tarkoituksena kerätä varoja Brown Eyed Girl bluesmanin Lockdown Financial Hardship Fund, säätiö, joka auttaa taloudellisesti muusikot, jotka ovat poissa työstä siitä, ettei kykene esiintymään livenä.

Morrison on kritisoinut voimakkaasti Ison-Britannian eristämisen asettamia tiukkoja toimenpiteitä maaliskuusta lähtien, mikä on vaikuttanut erityisesti elävän musiikin esityksiin ja kappaleisiin. Clapton lisättiin väitteeseen ja lainasi äänensä kampanjaan.

”Monet meistä tukevat Vania ja hänen pyrkimyksiään säästää elävää musiikkia kaikkien näiden kuukausien aikana. Hän on inspiraationamme ”, Clapton sanoi., syyskuussa julkaistussa lausunnossa.

“Meidän täytyy nousta seisomaan ja vaatia, että he ottavat meidät huomioon koska meidän on löydettävä tie tästä katastrofista, “muusikko lisäsi”. Ei ole syytä ajatella vaihtoehtoja. Jopa elävä musiikki ei välttämättä pysty palautumaan “, hän sanoi, asettamalla perspektiiviin draaman ulottuvuuden, jonka kentälle omistautuneet käyvät läpi.

Kanadalainen muusikko kertoi lehden haastattelussa uudesta kappaleesta, jonka Morrison sävelsi ja Clapton nauhoitti. Lajike: “Ericin äänitys on upea. Ja se tulee selvästi vaikuttamaan kaikkiin niihin kollegoihin, jotka jakavat turhautumistamme juuri nyt. “

Hän lisäsi: “On sydäntä särkevää nähdä niin monta lahjakasta muusikkoa ja tietää, että heillä ei ole minkäänlaista hallituksen tukea. Siksi haluamme vakuuttaa teille, että teemme joka päivä kovasti töitä elävän musiikin palauttamiseksi. . Meidän on pelastettava teollisuutemme. ”

Morrisonin ja Claptonin uusi teema on osa kokoelmaa protestilauluja joka sisältää puhelun Ei enää lukitusta) jonka Morrison käynnisti viime syyskuussa virallisen vetoomuksen kanssa elävän musiikin kappaleiden palauttamiseksi.

Morrisonin, Claptonin ja yleensä musiikkiteollisuuden väitteet eivät todennäköisesti toteudu ja muuttavat tilannetta. Covid -19-infektion aiheuttaman toisen infektiotaallon vuoksi koko Euroopassa Britannia palasi tiukempiin rajoituksiin marraskuun alussa.

Mutta lisäksi Ison-Britannian viranomaiset ottivat käyttöön entistä rajoittavamman sääntöjärjestelmän, joka tulee vähitellen ja tasoittain voimaan kaikille maan kansalaisille ensi joulukuun 2. päivästä lähtien.

Katso myös

ES

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

virallinen sivusto