June 22, 2021

Javit paljastavat, että Madonna kutsui heidät kotiinsa ja että he ohittivat pöytäkirjan kuninkaiden kanssa

Javier Calvo ja Javier Ambrossi, tunnetaan paremmin nimellä Los Javis, olivat tänä keskiviikkona El hormiguerossa ja kertoivat monipuolisimmista ja uteliasimmista anekdooteista: ystävyydestään laulaja Madonnan kanssa “Mask Singer”: n parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin.

Pablo Motos aloitti kysymällä elokuvan ohjaajilta ja käsikirjoittajilta sarja ‘Poison’, että “he olivat osuneet siihen kansainvälisestija jopa “Madonna halusi tavata sinut”. “Vau, sinä jatkat vahvana”, he alkoivat sanoa kuullessaan ensimmäisen kysymyksen.

”Se on anekdoottien anekdoote. Meillä on WhatsApp-ryhmä Madonnan kanssa. Lähetän sinulle muistiinpanoja, lähetän valokuvia suodattimilla … “, Ambrossi huomautti.

Calvo aloitti varoittamalla, että he olivat menossa laskea “niin pitkälle kuin voimme laskea” ja sitten hän aloitti anekdootilla. “Kolme aamulla, yhtäkkiä a viesti: “Madonna haluaa tavata sinut viiden minuutin kuluttua”. On toinen aikataulu. Joten herätän Javi, sanon hänelle, että olen hermostunut, minulla on tämä viesti, että Madonna haluaa tavata meidät ja Hän kertoi minulle: “Minä nukun, mitä sinä sanot minulle?” ja sanoin: ‘juuri nyt heräät, ajelet ja menemme alas viiden minuutin kuluttua. Kymmenen yli kolme aamulla menimme alas. “

Javier Calvo: “Madonna on ihana, viehättävä. Hän on maaginen ”

Yhtäkkiä he kertovat meille sen se viivästyy puoli tuntia. “Nukkumme matkapuhelimen ollessa päällä, 80 lamppua, improvisoitu sarja … Teemme kahvia ja odottavat siellä … Yhtäkkiä hän ilmestyy lopulta. Hän kertoo pitäneensä “Myrkkyä” erittäin paljon, että hän oli pitänyt siitä erittäin paljon, että hän oli liikuttunut ja iloinen. Hän on ihana, hän on viehättävä. Se on todella taikaa “, Calvo sanoi.

”Saimme hyvin, hyvin. Kommentoimme sarjaa, sitten hän kertoi meille: “Haluan tavata sinut, tule tapaamaan minua.” Tapaamme hänen talossaan Lontoossa “, Ambrossi ilmoitti kertoakseen myöhemmin, kuinka oli, kun he saapuivat Madonnan kotiin. “Se on hauskaa. Tulen kadulle ja sanon tämän. Soitan kelloa ja he sanovat: ‘Kyllä?’

Sitten he kertoivat henkilölle englanniksi, “Halusimme nähdä Madonnan.” “Joku ohittaa koiran takana kuin haluaisi sanoa:” nämä kaksi fania … “ja Yhtäkkiä sanoimme: “Olemme Los Javis” ja ovi avautuu. Ja mitä tapahtui, kuuluu yksityisyyteen. ”

Javises paljastaa Mask Singerin salaisuuden Atresmedia

Madonnan nimi soi ääneen mahdollisena Medusa-identiteettinä

Calvolla oli vain hyvät sanat Madonnalle: ”Hän on ihana, maaginen ihminen. Voit kertoa milloin olet tämäntyyppisten ihmisten kanssa., että he ovat tehneet niin paljon ja että he ovat nähneet niin paljon ja muuttaneet maailmaa ja ymmärrät miksi… On jotain sähköistä, on jotain maagista, on jotain mitä sanot: ‘Hitto, tietysti, olet Madonna, et tule olemaan. Totta kai sinä olet”.

Hänen läheinen ystävyytensä Madonnan kanssa on lisännyt huhuja jonka laulaja voi piiloutua Medusa ja ‘Mask Singer‘, vaikka muut kuulostavat nimetkin ovat Geri Halliwell o Mel B de las ‘Maustetytöt’ koska se on toinen kansainvälisistä kasvoista La Toya Jacksonin vieressä.

Yksi Mask Singer -salaisuuksista

Javises paljasti myös yksi Mask Singer -salaisuuksista, jotta henkilöllisyys ei vuoda kuuluisa henkilö se on maskin alla. Muuten, kolmannessa gaalassa he yllättivät meidät Toivottavasti Aguirre Mariposan naamion alla.

Calvo kertoi: “En tiedä, tietävätkö ihmiset, vaikka en tiedä, voidaanko se kertoa… naamio paljastuu täysin salassa, ei ole ketään. He heittävät koko yleisön pois sarjasta ja koko joukkueen joten se ei vuoda. Vain kamera pysyy, me (Ambrossi, Vega, Mota ja hän), naamion hahmo, Arturo Valls ja regidor “.

Hänen kumppaninsa selitti: ”Tallennamme yleisön kanssa, kunnes he ovat poistamassa naamioaanHe potkivat kaikki ulos, ja me jatkamme. ”

Calvo lisäsi: ”Jätimme sarjan ja kaikki katsovat meitä kertomaan heille kuka se on, oliko vai ei?“Yleisö yrittää lukea heidän kasvonsa saadakseen selville, olivatko he oikeassa tutkimuksissaan.”Onko koskaan tullut paskaa … “, tunnusti.

Javis ohittaa protokollan Kingsin kanssa

Näyttelijä Macarena Gómezin veli selitti: ”Olemme olleet yhtä aikaa Letizian ja Felipen kanssa ja ihme. Olemme puhuneet elokuvasta ja todella hyvin.

Calvo selitti myöhemmin: ”Tiesin heidän olevan tulossa. Joten kysyin tyypilliseltä, mitä minun on tehtävä, miten tervehdin, he sanoivat minulle: “No, normaalisti kättelet ja se on jousi, mutta nyt et voi [por el coronavirus], sinun on tehtävä se. Kyse ei ole koskaan sinusta, aina majesteettistasi ja sinusta. Ja kun he saapuivat, sanoin: “hei, miten menee, miten voit? “, hän laski naurun välillä. “Enkä ole pystynyt tekemään mitään, mitä minun piti tehdä, mutta hyvin luonnollisesti, erittäin hyvin. “

Ambrossi lisäsi: “Olemme puhuneet Berlangasta, Miyazakista, Almodóvarista …”.

Calvo jatkoi: ”Se oli luonnollisempaa kuin odotin. Aina kun hän näki kuvat televisiossa, hän sanoi: “mistä he puhuvat”. No, elokuvanäyttelystä, hyvin luonnollista. Toinen kokemus ”.

Eräässä haastattelun hetkessä Motos kysyi heiltä kuinka hänen tapaamisensa Reyes Felipen ja Letizian kanssa oli ollut Berlanga-näyttelyn avajaiset, ‘Berlanguiano. Luis García Berlanga (1921-2021) ‘, järjestää Elokuva-akatemia San Fernandon kuninkaallisessa kuvataideakatemiassa.

Miksi Javier Calvo tuskin tekee “Drag Race”

Calvo tunnusti myöhemmin yhden suurimmista peloistaan: “Olen ollut hyvin riippuvainen nähdessäni, mitä he ajattelivat minusta, ja olin hyvin sekaisin koska nyt aioin tehdä kaksi esitystä ”, hän sanoi viitaten” Mask Singeriin ”ja” Drag Raceen ”.

”Minun harhaani on tehdä” Drag race ”ja vaikka olen pitkäaikainen fani En tuskin tee sitä, koska pelkään, että se vaikuttaa minuun, että he kritisoivat minua tai mitä voivat sanoa minusta ja yhtäkkiä, maagisesti, kun ohjelma oli tarkoitus julkaista, Twitter kertoo minulle, että tilini on poistettu käytöstä koska siellä oli epätavallista toimintaa ja joudut vaihtamaan salasanan ja En päässyt Twitteriin ja vannon teille, olen onnellinen“hän selitti.

Javi selitti kuinka kritiikki vaikutti häneen: “Yritän korjata sen, mutta toisaalta sanon: ‘Jos sitä ei ole korjattu, mitään ei tapahdu. Katson ohjelmaa ja pidän siitä, pidän siitä, mitä teen, Luulen, että jos olen ylpeä tekemistani, jos perheeni ja ystäväni ovat, ja olen ymmärtänyt, että se, mitä muut ajattelevat, määrää paljon. Sitten ajattelin: “Hän on oikeassa, olen idiootti; hänellä on oikeus, olen hyödytön, Olen tehnyt sen väärin, olen ruma … He ovat oikeassa, koska luin sen. Sen lukematta saaminen on saanut minut näkemään: ‘Hei, en ole niin paha, kuinka mukava, kuinka siistiä’”.

Ambrossi vihki sitten nämä kauniita sanoja rakkaudesta ja ihailusta kumppanillesi: “Kuinka tämä henkilö aikoo kertoa sinulle? kukaan ei mitään pahaa, jos hän on kaikkein uskomattomin henkilö, jonka voit löytää elämässäsi. Sitten hän lähestyi antamaan suudelma suuhun.

Javier Calvo ja Javier Ambrossi, El Hormiguero
Javier Calvo ja Javier Ambrossi, El Hormiguero Atresmediaartikkeli