June 24, 2021

Lorde ilmoitti kauan odotetusta paluustaan ​​”Aurinkovoimalla”

Kuukausien epävarmuuden ja huhujen jälkeen Lorde ilmoitti vihdoin uuden materiaalin julkaisemisesta neljä vuotta monipalkinnon voittajan jälkeen. Melodraama. Poptähti vahvisti sen ensi-iltansa “Aurinkovoima”, tämän uuden albumin ensimmäinen esikatselu, jonka verkkosivustolla on kuva, jossa hänet nähdään silmäkokoisena auringon kanssa päänsä yläpuolella.

“Se saapuu vuonna 2021 … Kärsivällisyys on hyve”, 24-vuotias taiteilija kirjoitti kuvan viereen, vaikka hän ei tarkentanut kappaleen tai albumin julkaisupäivää.

Huhut uusien kappaleiden julkaisemisesta lisääntyivät viime viikkoina sen jälkeen, kun hänet vahvistettiin yhdeksi Primavera Sound 2022 -festivaalin pääartisteista, joissa esiintyvät myös The Strokes, Dua Lipa, Gorillaz ja Nick Cave ja Bad Seeds.

Kansi Lorden uudesta singlestä.

Ei ole yllättävää, että fanit reagoivat valokuvaan ikään kuin se olisi pelastuslinja Titanicin uppoamisen keskellä ja verkot olivat täynnä kiitos meemit kohti laulajaa. “Tarvitsimme jo Lordea elämässämme”, kirjoitti yksi käyttäjä ja useat viittasivat julkaisun mukana olevaan viitteelliseen kanteen.

Albumin prosessi

Laulaja kertoi, että hänellä oli ensimmäiset luovat tapaamiset tuottajan kanssa joulukuussa 2019 Jack Antonoff, tunnustettu työstään Taylor Swiftin ja Lana del Reyn rinnalla, ja että työ lisääntyi karanteenin aikana päivittäisillä videopuheluilla. “Paras lahja, jonka voin antaa sinulle, on jotain, joka kestää kymmenen, kaksikymmentä tai kolmekymmentä vuotta”, hän sanoi lausunnossaan.

Huolimatta siitä, että levyllä ei ole julkaisupäivää, taiteilija oli innoissaan kappaleista, jotka hän muokkasi etänä ja luvattu materiaali, joka vastasi odotuksia: “Nauti tunteesta, kun se kasvaa, joten kun laukaisu tulee, se tulee olemaan helvetin korkea.”

Sen lisäksi, että hän puhui normalisoitumisesta Uudessa-Seelannissa karanteenin jälkeen, hän kosketti myös emotionaalinen ongelma jossa hän oli viimeisen kiertueensa lopussa huhtikuussa 2019: ”Tarvitsin jarrua, koska niiden yhdistelmä julma vaiheen pelkoEi ollut kiinteää kotia tai yhteyttä siihen, mitä söin, oli erittäin synkkä. “

Aloittamisen jälkeen Puhdas sankaritar, hänen debyyttialbuminsa vuonna 2013, maine ja pedon lahjakkuus, kasvoi yhdeksi tärkeimmät sukupolvien äänet maailmassa. Hänen kaksi ensimmäistä albumiaan esiteltiin Argentiinassa, missä hän oli mukana festivaalin ensimmäisessä painoksessa Lollapalooza vuonna 2014 ja päälinja / Henkilökohtainen fest vuodelta 2018.

.

Toimialuenimesi