June 24, 2021

OLEN BRIAN WILSON, ETTÄ. Malpaso-painokset

Mahdollisesti niillä, jotka tuntevat The Beach Boysin, on heistä idyllinen kuva tytöistä bikinit, surffilaudat, aallot ja mestarilliset laulupelit. Loppujen lopuksi niitä on käytetty tuhat kertaa esimerkkinä kalifornialaisesta elämäntavasta. Minulla on ystäviä, jotka alkoivat surffailla monta vuotta sitten ja melkein samalla tasolla kuin pöydässä, he ostivat nauhan suurimmista hitteistä bändiltä, ​​joka oli kulmassa laatikossa samana päivänä, kun he päättivät, että heidän elämänsä oli kehittynyt kohti “normaaleja asioita” kuten trousseau morsiamen kanssa. Ilmeisesti The Beach Boys on paljon enemmän. Jopa kaukana parkitusta ja lysergisillä aineilla kyllästetystä kuvasta he synnyttivät yhden rock-historian parhaista albumeista ”Pet Sounds”.

Mutta valokeilojen takana, kun pelle poistaa punaisen nenänsä ja pyyhkii teeskennellyn onnen kasvoiltaan, syntyy suruja ja kurjuutta. Ja se on Brian Wilsonin elämä. Valojen ja varjojen elämä, joka on merkitty hänen mielisairautensa ja suhteensa isäänsä, maustettu huumeilla ja kumppaneiden, etenkin sen, joka on vastuussa hänen selkeytensä varmistamisesta, huonosta vaikutuksesta. Tämä kirja, jonka Malpaso julkaisee maassamme, osoittaa meille erittäin vilpittömän ja joskus herkän Brian Wilsonin, joka ei epäröi hetkeäkään avata mielensä ja sydämensä tai osoittaa syyllisiä. Tarina jatkuvista matkoista menneisyyteen ei ole aina onnellinen, mikä osoittaa epävakautta, jota hän ei yritä piilottaa, eikä se vähennä paljoakaan neroa hänen urastaan.

Olen Brian Wilson, etkä ole tarina miehestä, jonka voitot ja tappiot ovat merkinneet häntä melkein yhtä syvälle. Hänen läheiset suhteet kumppaneihinsa, bändiin, muihin muusikoihin ja tietysti lääkäriin, joka oli elämänsä kohtalokkain päätös. Juoni kulkee samalla tavalla kuin päähenkilön mieli. Kaikesta huolimatta riittävän selkeästi, jotta ei jää irtonaisia ​​päitä. Erinomainen kirja tapaamaan muusikon takana olevaa miestä.

yrityksen verkkosivusto