June 24, 2021

Rauhan keidas uuden ja ylellisen Mandarin Oriental -hotellin kylpylässä, Barcelonassa

Mandarin Oriental -kylpylä, Barcelona, ​​tarjoaa unohtumattoman ja kokonaisvaltaisen kokemuksen rauhan keidas. Luotu rauhallisuuden keitaan kaupungin sydämessä, se on mahdollisesti kaikkein rauhallisinta tilaa, joka löytyy Barcelonan keskustasta. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella hotellin juurella, ja se on paikka tasapainottaa kehoa, mieltä ja sielua.

Ylellisissä ja monipuolisissa tiloissa spa tarjoaa koulutilat ja hyvin varustetun kuntosalin wellness-alueelle sekä 12-metrisen uima-altaan. Keskuksessa on itämainen höyrysauna, 7 hoitohuonetta, mukaan lukien sviitti pariskunnille, rentoutumisalue, boutique-kylpylä ja huolellinen ehdotus kokonaisvaltaisista hoidoista ja hoidoista.

SPA

Miriam Quevedon ylellisyys ulottuu hänen kosmeettisen linjansa ylitse yksinomaiseen Spa Ritualsiin; ainutlaatuiset kokemukset, jotka kuljettavat mielen ja kehon rentoutumisen keitaan. Hyödyntämällä perinteisiin perustuvia anti-aging spa-tekniikoita, Spa Rituals tarjoaa parhaan kasvojen nuorentamiseen, vartalohoitoihin ja aistien kauneuteen.

Talon eksklusiivisista hoidoista on syytä korostaa Time Rituals -ohjelmaa, joka on kokonaisvaltaisin kokemus, jossa kylpylähoitajat käyttävät taitojaan luomaan täydellisen hoidon, joka on sovitettu jokaisen asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. ja digitaalisen aikakauden hyvinvointi, uusi kokemus lievittämään jännitteitä, jotka johtuvat digitaalisten laitteiden toistuvasta käytöstä ja jotka vaikuttavat eniten ylikuormitettuihin alueisiin, kuten pää, silmät, niska, kädet ja jalat.

Kaikki hierontahoidot räätälöidään jokaiselle asiakkaalle. Terapeutti järjestää perusteellisen kuulemisen ymmärtääkseen jokaisen asiakkaan tarpeet, ennen kuin hän suunnittelee hoidon sarjasta hierontatekniikoita lihasten rentoutumisen lisäämiseksi, verenkierron parantamiseksi ja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Edustavimmat ovat Oriental Essence, upea yhdistelmä itämaisten hoitomuotojen innoittamia liikkeitä ja erityisen itämaisten öljyjen seoksen käyttö kehon stressinestotavoitteella, joka työskentelee alueilla, jotka ovat herkkiä kerääntyville jännityksille, kuten selkä, niska ja hartiat. ja aromaterapia, hoito mielen puhdistamiseksi ja rentoutumisen ja täydellisen fyysisen rauhallisuuden saavuttamiseksi, joka käyttää eteeristen öljyjen voimaa ja parhaita itämaisia ​​ja länsimaisia ​​hierontatekniikoita.

Kasvojen hoidossa Linda Meredithin asiantuntemus sallii upeita kauneushoitoja, joiden filosofia täydentää Mandarin Oriental -kylpylöitä. Couture-kasvohoito on korostettava uudistavalla salamaefektillä, joka antaa voimakkuutta, yhtenäistää ihon sävyä ja vähentää ilmentymisviivoja; Hapen elvyttäminen, ihon korjaaminen happipitoisen seerumin perusteella; ja nuorten happi, esitetään vaihtoehtona botoxille, ja siinä käytetään ainutlaatuisen VTOX-kasvitieteellisen fuusion etuja, jotka on erityisesti suunniteltu rentouttamaan ja tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä. Tähtihoitona on kokonaisvaltainen Glacial White Caviar Facial Treatment -hoito, kokemus, joka perustuu biostimulaatioon, nuorentaviin menetelmiin yhdessä kehittyneiden ihonhoitotuotteiden kanssa, mikä parantaa ihorakenteen tilaa, lisää elastisuutta ja määrittelee kasvojen ääriviivat.

Kylpylä tarjoaa myös täydelliset ohjelmat. Hyvinvoinnin detox upottaa meidät luontoon saamalla mielen ja kehon yhdistymään. Sisältää Detox & Revive -hoidon, Detox-hieronnan ja Linda Meredithin Haute Couture O2 -kasvojen kanssa. Ja Urban Getaway, virkistävä kokemus nuorentaa vartaloa ja henkeä kuorinnalla, Oriental Essence -hieronnalla ja henkilökohtaisella kasvohoidolla.

Tunnettu Blau Cel Dona -keskus on myös läsnä kylpylässä, jossa on mökki, jonka kautta arvostetun kasvojohtajan Silvia Olieteen tiimi vastaa kaikkiin esteettisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin tarjoamalla turvallisia ja tehokkaita vastauksia kestävillä tuloksilla. Jotkut sen tunnetuista nykyisistä hoidoista ovat Diamond Life Infusion, innovatiivinen hoito, joka antaa ihollesi elämän säilyttää sen kauneuden ja nuoruuden; Mimi Luzon Oro 24K, ainutlaatuinen ryppyjen korjaavan naamion ja kullanvärisen yhdistelmän yhdistelmä, joka antaa iholle nostavan vaikutuksen ja välittömän hehkun; Mimi Luzon Wonder Mask, uusin ratkaisu dehydratoidun ihon hoitoon yhdistämällä puhtaat hopealehdet, tunnettu tulehdusta ja antiseptinen aine, After Effect -maskin kanssa; Mimi Luzon Sparkling Chaampagne Mask, joka elvyttää ihoa välittömästi ja auttaa sitä torjumaan vapaita radikaaleja, kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä.

HAIR SPA & CLÍNICA

Sen tavoitteena on parantaa hiusten terveyttä muistuttamalla hiusten ja päänahan ikääntymistä estävää kasvohoitoa.

Tutkimalla hiusten ja päänahan kuntoa terapeutti pystyy luomaan mukautettuja seoksia vastaamaan erityistarpeita. Miriam Quevedon suuri kokemus ikääntymisestä antaa heille mahdollisuuden lähestyä samoilla sekvensseillä kuin poikkeuksellinen ikääntymistä estävä kasvojen kuorinta, puhdistusrituaalit, ylivoimainen kosteutus, solujen elvyttäminen, bioregeneraattorit, seerumit ja elvyttävät kasvitieteelliset seokset -, eksklusiivisin hoito hiusten nuorentamiseen.

Ikoni hiusten nuorentamisessa: arvokkaimmat ainesosat ja biostimuloivat ikääntymistä estävät tekniikat yhdistetään innovatiivisimpiin hiustenhoitomenetelmiin poikkeuksellisen nuorentuneiden, terveiden ja muuttuneiden hiusten saavuttamiseksi, kun asiakas uppoutuu absoluuttisen rentoutumisen matkalle.

.

Saat lisätietoja