June 24, 2021

Rolling Stones valitsee vaihtoehdon Monumentalissa

Barcelona, ​​kesäkuu 1976. Nuorten kilometriset jonot – joukossa joukko ryhmittymiä – väkijoukon joukossa saadakseen halutun sisäänkäynnin, joka antaa heille mahdollisuuden päästä lähemmäksi idoleitaan. Ensimmäistä kertaa Rolling Stones esiintyy Espanjassa ja valittu vaihe on Barcelona. Vuodesta 1965, päivästä, jolloin Beatles otti kaupungin haltuunsa naftaleenihatut Francon Espanjan sydämessä, ei ollut ollut niin merkittävää virstanpylvästä. Kahdeksan vuotta aiemmin Stones oli kielletty Chicagossa kostonsa laulamisesta Kesä on tullut, on hyvä aika taistella kadulla. He olivat nuoria, he olivat vaarallisia ja siistejä, erittäin siistejä, todellinen rock-bändi.

He tähdittäisivät muistetussa taistelussa sammuttimien kanssa Reina Sofía -hotellissa, jossa he asuivat

Kaupungissamme he eivät vain osoittaisi sitä pääosassa muistetussa taistelussa Reina Sofía -hotellin palosammuttimien kanssa, missä he yöpyivät.

Espanjassa ikääntyi koko sukupolvi, joka alkoi vilkaista pieniä vapauden puristuksia niin monen vuoden pimeyden ja sortamisen jälkeen. Siirtymän huipulla mieliala on odottava ja ennen kaikkea vastaanottavainen. Rock on vapaudenhuutosi ja sytyttää räjähtävän sulakkeen.

Rolling Stone -konsertti olympiastadionilla (07-21-2007)

Kolmannet osapuolet

11. kesäkuuta heidän saatanalliset majesteettinsa käyttävät vaihtoehtoa Monumental-areenalla tarjoten ainoan konsertinsa espanjalaisille faneille.

Tapahtuman valmistelusta huolehditaan parhaalla mahdollisella tavalla: käytetään runsaasti äänenvahvistinlaitteita, joiden arvo on yli 60 miljoonaa pesetaa aikaa. NASAn erityisryhmät ja Cape Kennedyn teknikot ovat vastuussa sen sujuvasta toiminnasta.

NASA-ryhmät ja Cape Kennedyn teknikot varmistavat suurten vahvistinlaitteiden toiminnan

Viimeisinä tunteina edeltävät taistelut alkavat ulkona. 11 000 innoissaan nuorta väkijoukkoa paikan ympäri. He ovat nälkäisiä aistimuksista, valmiita nielemään nautinnolla ainutlaatuisen vaikuttavan näytelmän.

Noin yhdeksän yöllä, hämärän valossa, esitys alkaa tuntemattoman avausesityksen väliintulolla. Sitten John Miles toimii. Yleisö on vireessä, henki lämpenee, jännitys on ilmassa. Tiedetään, että Jagger käytti tilaisuutta juoda ennen esitystä Café de la Ramblassa, ehkä siksi alku on kerjäämään. Puoli kaksitoista, Stones hyppää renkaaseen Villikissa, siro pasodoble-härkätaistelija. Suuri odotus ja sitten … bang! soinnut kuulostavat Honk tonk naiset. Nuori ja seksikäs Jagger, hän oli vain 32-vuotias, aloittaa huijaamisen. Esitys on alkanut.

Nuoret osallistuvat Rolling Stonesin tarjoamaan konserttiin Estadi Olímpic de Barcelonassa 20. heinäkuuta 1998

Oma

Ryhmä esittää jopa kaksikymmentä sävellystä, jotkut 1960-luvun lopulta ja 1970-luvun alkupuolelta, vuorotellen uusimman levynsä kappaleiden kanssa Musta sininen. Muusikot antavat itsensä tunnollisesti ja Watts rummuilla, Keith Richards, Wyman ja uusi allekirjoittaja, kitaristi John Wood, järjestivät ikimuistoisen konsertin.

Pyhän piikin äänelle Kivet sanovat hyvästit onnelliselle yleisölleen

Noin kello kahden aamulla, Miken alaston vartalo lisää kakun kakun. Ylivoimainen, hän vuodattaa ämpäriä vettä ja kourallisia konfetteja kollegoille ja faneille, jotka ovat tervetulleita harhaanjohtavalla innostuksella. Äänelle Santa Espina Stones jättää hyvästit onnekkaalle yleisölleen. Myyttinen konsertti, jo legenda.

Lue myös

Teresa Amiguet

Kuvaus: Pop-ryhmän neljä jäsentä

Kivet näkyisivät vasta neljätoista vuotta myöhemmin, 13. kesäkuuta 1990. Tuona päivänä uusittu olympiastadion toivottaa heidät tervetulleiksi Käynnistä minut. Barcelona valmistautuu olympialaisiin ja sen on noustava, kuten kiertueen nimi kertoo. Muusikot osoittavat olevansa täydessä laajuudessa, toisin kuin heissä levitetään, ja he tarjoavat esityksen, joka valtaa tuhannet harrastajat.

Kahdeksan vuotta myöhemmin, vuonna 1998, he esiintyivät samalla näyttämöllä noin 55 000 ihmisen edessä ja laulavat legendaarisen laulunsa Tyytyväisyys, he aloittavat konsertin, jota kriitikot ja yleisö kutsuvat aidoksi añejoksi jo nähnyt se ei innosta vaan tyydyttää.

Yhtye esiintyi viimeksi MNAC: ssa 42 000 täysin ‘tyytyväisen’ fanin edessä

Bändi palaa Barcelonaan viisi vuotta myöhemmin. Keith Richards ravistaa henkilökuntaa mestarillisella ja voimakkaalla soinnulla, Jagger hyppää lavalla laulamaan fariinisokeri ja ennen toista esitystään hän huutaa Barcelonaa ”sou de puta mare”, jolla hän laittaa kunnioitettavan miehen taskuun. He tulkitsevat toisen yhdeksäntoista sävellystä ja erottavat 60 000 fania – ikääntyvät yhä erilaisemmaksi, kun ne, jotka näkivät ne vuonna 1976, kypsyvät – hyvän maun suussa, mikä vain epäilee, ovatko he osallistuneet epäjumaliensa viimeisiin konsertteihin. Joillekin on pieni ilo ajatella, että kyllä, että vuosien varrella he voivat sanoa “näin kivet viimeisen kerran Barcelonassa”.

Mick Jagger laittoi kaiken lihan grilliin Barcelonassa vuonna 2017, liput hintaan 291 euroa

Mick Jagger laittoi kaiken lihan grilliin Barcelonassa vuonna 2017, liput hintaan 291 euroa

Kolmannet osapuolet

Mutta Jagger, Richards ja yritys näyttelevät edelleen kahdessa muussa konserttissamme kaupungissa, viimeksi toistaiseksi. Toinen on yksityinen esitys Katalonian kansallisen taidemuseon (MNAC) ovaalihuoneessa, jonka rahoittaa Deutsche Bank vuonna 2007.

Elämä on vaikeaa, eivätkä vuodet, vaan pankkitilit, joten kun hänet oli pakko peruuttaa ilmoitettu sekä odotettu konsertti edellisenä vuonna niin outoista syistä kuin Richards putosi kookospuusta tai äkillisestä Jaggerin kurkunpään tulehduksesta, hän lausuu tutun viestinsä katalaaniksi, jolla hän laittaa nuoret ja ei niin nuoret seuraajansa takaisin taskuunsa.

On syyskuu 2017, kun Rollings palaa Barcelonaan tällä kertaa esiintyessään Estadi Olimpicilla. Ainoa espanjalainen pysäkki kiertueen sisällä Euroopassa järjestetyistä 14 konsertista Ei suodatinkierrosta, Los Zigarrosin todistajina ja poikkeuksellisena avaustilaisuutena tähän tilaisuuteen. Bändi ei pysty täyttämään stadionia, mutta onnistuu kutsumaan 42 000 fnaa, joka on enemmän kuin kunnioitettava luku, jolla he osoittavat jälleen kerran olevansa edelleen aukossa ja… “tyytyväisiä”.

sivustolinkki