June 22, 2021

Supercar Blondie opettaa meille Bugatti Divon salaisuuksia

Et todennäköisesti koskaan näe Bugatti Divoa liikkuvan kadulla. Jos et tiedä, tästä uskomattomasta superautosta valmistetaan vain 40 yksikköä, mutta kun nimesi on Supercar Blondie, mahdollisuudet nähdä ja koskettaa tällaista konetta tosielämässä ovat paljon suuremmat.

Ja näyte, painike. Tuloksena on tämä perusteellinen video, joka sisältää kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia tietoja Bugattin hyperautosta, joka maksoi 5 miljoonaa euroa. Yksi hänen muistiinpanoistaan ​​on, että Divon arvo on nyt noin 7 miljoonaa euroa sen harvinaisuuden ja uudelleenarvostuksen vuoksi.

Eikä auto, jota varakkaat asiakkaat voivat vain ostaa: ennen kuin Bugatti edes puhuu Divon myymisestä, mahdollisilla ostajilla pitäisi olla jo Chiron autotallissa.

Lisäksi video lainaa Bugattia sanoneen, että tavallisella Divo-ostajalla on jo vähintään 40 auton kokoelma. Toisin sanoen, meillä ei ole mitään yhteistä kohdeyleisön kanssa, joka voi käyttää Divoa.

Niille, jotka ovat onnekkaita pääsemään, meidän on mainittava, että Divo on itse asiassa uudistettu Chiron, vaikkakin syvällisin muutoksin.

Esimerkiksi ajovalot eivät ole Chironin optiikkaa, joka on “upotettu” lokasuojiin. Bumerangin muotoiset ajovalot ovat ainutlaatuisia Divolle, samoin kuin monimutkaiset takavalot, jotka koostuvat lukuisista evistä 3D-efektin luomiseksi.

Tiedämme, että suuri takaosan ulottuva keskireuna parantaa ilmavirtausta, mutta tiesitkö, että tämän Divon kaikki sinisellä maalatut ulkopinnat palvelevat tiettyä aerodynaamista toimintoa? Kyllä, se sisältää Divo-kehosarjan.

Koska olemme takana, katsotaanpa Divan neljää pakoputkea. Ne ovat varmasti määrittelevä piirre, mutta takana on oikeastaan ​​kuusi putkea. Takakulmissa on hieno liitos pakoputkipareihin, jotka ovat erillään toisistaan, koska kuusi pakoputkea peräkkäin olisi liian meluisa.

Nämä uloimmat pakoputket parantavat myös alavirtaa, ja monimutkaisella uudelleensuunnittelulla Divo tarjoaa hämmästyttävän alaspäin kohdistuvan voiman taka-akselilla.

Koeajon aikana voimme muistaa kuinka erikoinen tämä hyperauto on. Ja huolimatta 1500 hevosvoiman massiivisesta W16-moottoristaan, sitä voidaan ajaa tyynesti minkä tahansa kaupungin kaduilla.

Nyrkkeily Bugatti Divo

On aika nauttia yhdestä nykyajan kiehtovimmista ja eksklusiivisimmista ajoneuvoista. Tämän videon ansiosta pääset lähemmäksi autoa, johon tavalliset kuolevaiset eivät pääse. Ja muista, että riippumatta siitä kuinka paljon rahaa sinulla on, jos et osoittaudu kelvolliseksi hankkimaan Bugatti Divo, sinun täytyy nähdä se muiden kaltaisissa äänityksissä.

Suihkulähde: Supercar Blondie, YouTube

valitse sivusto