June 22, 2021

Chris Martin haluaa viedä Coldplayn musiikin kuuhun

Uuden videoleikkeen “Higher Power” julkaisu ja sen tähtienvälinen teema olisi innoittanut voimakkaasti Chris Martinia, Coldplay-yhtyeen johtajaa ja laulajaa, koska muusikko on nyt ilmaissut tavoitteensa niin, että pel ja muu ryhmä saavuttavat mitä ei yhtye on kyennyt koko musiikkihistoriaan: esiintyä konsertilla Kuusta.

Yritys, joka ei vaikuta täysin mahdottomalta, paitsi että Martin itse myöntää, että tyhjiö avaruudessa, joka estää äänen etenemisen, voi olla merkittävä takaisku, jos Coldplay yrittää “rohkeasti mennä sinne, missä yhtäkään yhtyettä ei ole mennyt. ennen”.

Saatat olla myös kiinnostunut: Lorde vahvistaa, että kolmas albumi on saatavana “pian”

Chris Martin jakoi utelias tulevaisuuden tavoitteensa äskettäisessä “The Zach Sang Show” -tapahtumassa: “Monet ihmiset eivät ole tehneet sitä, se on totta. Mutta eikö ole mitään ongelmaa, jos kosketat kuuhun, jota kukaan ei oikeastaan ​​voi kuulla? Olen hämmentynyt ilmapiiristä ”, kommentoi muusikko.

Yritämme mitä tahansa kahdesti. En välitä naurettavasta, koska sanon vain sen, mikä näyttää totta minulta. Se on meidän kaikkien tehtävä.

Huolimatta siitä, ettei Coldplay ole suoraan tekemisissä kuun kanssa, sen kiinnostus tieteiskirjallisuuden ilmapiiriin on heidän viimeisimmän singlensä “Higher Power” ansiosta, joka esitteli ryhmän uudessa videoleikkeessä uudessa ympäristössä, jota ympäröi muukalainen elämä.

Ohjaus: Dave Meyers, joka on tehnyt yhteistyötä taiteilijoiden kuten Taylor Swiftin ja Billie Eilishin kanssa, Chris Martin ja yritys on esitelty tähti matkalle Kaotica-nimiselle “värikkäälle romuplanejalle”, jonka kieli on samanlainen kuin bändin taide. on mainostanut tätä uutta singleä julkaisunsa edeltävinä viikkoina.

Saatat olla myös kiinnostunut: Ed Sheeran ilmoittaa palaavansa musiikkiin “Bad Habits” -elokuvalla

“Higher Power” otettiin ensimmäisen kerran käyttöön viime kuun puolivälissä ja sillä on tällä hetkellä arviolta 75 miljoonaa osaketta verkossa ympäri maailmaa. Viimeaikaiset raportit osoittavat, että Coldplay työskentelee uuden studioalbumin parissa, jonka nimi olisi “Music Of The Spheres”.

.

selaa näitä kavereita